שאלת גלולות

kikona126

New member
שאלת גלולות

מישהי פה מקבלת גלולות מסוג בלארה? belara? ויכולה קצת לספר עליה? ובנוסף, יש פה בנות שמחליפות כל 3 חודשים גלולות? איך זה משפיע על הגוף? (החליטו, החלטנו על צורת טיפול שכזו...)

רווית04

New member
בלארה, קיבלתי אותה..

ניסיתי אותה במשך שישה חודשים לאורך השישה חודשים דיממתי יותר, היו לי מיגרנות , כאבים בחזה,בחילות. למרות שהבנתי מד'ר שיינמן שדווקא זוהי גלולה שממש מומלצת והיא יחסית חדשה אבל עושה את האפקט שלה,יכולה לעזור, יש נשים שמדווחות שהגלולה משפרת ויש אחוז מסוים של נשים שלא.הכל ניסוי וטעייה. החלפתי כל שלושה חודשים גלולות עד שהגעתי גם למדבקת אוורה, וטבעת נובהרינג. זה משפיע שונה החילופי הגלולות, הרי המינונים שלהם שונים, האפקט שונה, וכל אחת שונה ומגיבה אחרת. אצלי כל הגלולות השפיעו עם דימומים ברציפות, ודווקא המדבקה תקופה ארוכה עד שמונה חודשים בערך לא דיממתי ועם הטבעת גרמה לי לפטריות ודלקות רבות שעברנו לזריקות הלוקרין.

kikona126

New member
מעניין תודה!

מעניין איך זה ישפיע אצלי... עד עכשיו לא מצאנו גלולה... ואין לי אישור מניורולוגית להרבה הורמונים (על הגלולות כבר התפשרה...) ואם זאתי לא תהיה טובה, אנחנו עוברים ל״שיטת טיפול מותאמת אלי״ ... כל 3 חודשים סוג אחר של גלולות כי זאת התקופה היחידה שאני מקבלת בה טוב את הגלולות בלי מגרנות ובלי מחזור אחרי 3 חודשים הכל מתהפך... השאלה היא איך זה ישפיע/משפיע על הגוף... (העיקר שהוא לא מבקש מהרופאת משפחה אישור על דברים... ) זריקות הורמונים למינהם כרגע לא באים בחשבון... זולטי לא לוקח סיכון עם זה איתי...

kikona126

New member
דרך אגב רוית,

איך השאירו אותך שישה חודשים עם גלולה שלא עשתה לך טוב? ולמה הכוונה שהחילופי גלולות משפיע אחר? את היית נשארת במצב שכל 3 חודשים אחת אחרת או שזה עושה בלגן הורמונלי? אני כרגע עם המדבקה (אוורה) ומקבלת כל חודש וחצי חודשיים. למה לא המשכת עם המדבקות? מגרנות? (אני סובלת מהרבה מגרנות איתן)

פז08

New member
קיקוש

אני מניחה שהסיבה שהשאירו את רווית חצי שנה עם הגלולות, זה העובדה שלכל גלולה יכולות להיות בהתחלה תופעות לוואי שקשורות בזמן הסתגלות, ולכן לא ממהרים להרים ידיים אלא מנסים מספר חודשים ורק אם אין הטבה אז מחליפים. אכן רווית צודקת, כל גלולה משפיעה באופן שונה, על נשים שונות. יש בשוק היום הרבה סוגים של גלולות, במינונים שונים, וכל אישה מגיבה שונה, אפילו לאותה הגלולה. כך שאין לדעת כיצד תגיבי, רק הזמן יגיד.... מזדהה עם המיגרנות. אני ללא דיכוי, וכל מחזור מגיע עם התקפי מיגרנות משהו משהו......... מקווה שסוף סוף תמצאי מה שמתאים לך. חג שמח!!

kikona126

New member
היי פז

השאלה על השישה חודשים נובעת מנסיון (לא הכי טוב שלי) שכל פעם עוצרים לי גלולות בגלל מגרנות. בקשר לחילוף כל 3 חודשים, החליטו להכניס אותי לדיכוי שכזה בגלל שזאת התקופה היחידה שהגלולות לא עושות בי שמות... חשבתי שזה אצל כולן ככה
מה את חושבת על טיפול שכזה? הוא יכול לגרום לבעיות? (עכשיו אני צריכה לראות איך אני מספרת את זה לרופאת משפחה... טוב שהגניקולוג פועל בלי לשאול אותה...) בקשר למגרנות, הייתי כל כך קרובה חמישי שעבר להרים אליך ולזוזו טלפון שתקחו אותי למיון, אף אחד בבית לא רצה לקחת אותי
בסוף סבלתי בשקט... נסי לשים בן גיי על המצח שיש מגרנה, לפעמים זה מרגיע... (הכי טוב זה הטייגר או איזה דבר שנקרא הד און אבל את זה יש רק בארצות הברית) את מכירה מישהו שמגיע מארצות הברית? אמרו לי להביא משם תרופה למגרנות (ללא מרשם) מחפשת מישהו שיביא לי... אפשר לארגן מסיבת מגרנות השבוע תגידי מתי בא לך

למעלה