שאלת גלולות
היי בנות יפות טוב,אז אני מידי פעם פה,כן,גם אני שייכת לקבוצה הזו ואני מתה מפחד בכל פעם שאני נכנסת לכאן, והגילויים והמחזות כאן לא הכי נעימים לי,אבל בכל חיסרון תמיד יש יתרון,ואני כן נעזרת בכן ובידע שנצבר כאן, ויש הרבה שכן מצליחות לחדש לי
ועל כך אני אסירת תודה אני בת 38 ,נשואה באושר ומאוהבת כמו באגדות (כן,זה אפשרי),בטיפולים כבר 6 שנים ללא הצלחה,בטיפול האחרון ממש התייאשתי,והרמתי ידיים(אלוהים יודע עד מתי...) בינתיים החלטנו ללכת לפונדקאות ואנחנו ממש בתחילת הדרך (הארוכה לא פחות מטיפולי פיריון) נותחתי כבר 3 פעמים ע"י סוריאנו המלך כמובן,מבחינתי הוא ורון קוייפמן הם הרופאים הכי מקצועיים בארץ. (בדגש על מקצועיות והמבינה תבין
) לאחרונה,התחלתי גלולות,אני בחודש השני שלהן (גינרה),ותוך ובמהלך החודש,פתאום קיבלתי ווסת לסירוגין,בקושי,כאבי תופת,פתאום הפסיק ,פתאום דימום קטן,בקיצור...שיחק איתי יופי כל החודש,ואז החלטתי להפסיק בעצת הרופא פיריון שלי (אליצור) ולהתחיל מחדש השאלות שלי הן האם זה נורמלי שיש כאבים ודימום תוך כדי לקיחת הגלולות? האם להמשיך איתם? או להחליף לגלולות אחרות? האם שמעתן על הגלולה החודשית? שלוקחים אותה פעם אחת בחודש ,האם זה מתאים גם לאנדואיות כטיפול לדיכוי? ועוד שאלה קטנה...האם יש לכן קבוצה בפייסבוק? קבוצה סגורה,אני מאוד אשמח לפתוח אחת כזאת ולהכירכן באופן קרוב יותר,אני אישית מאוד מחוברת לפייסבוק (אני יודעת שיש כאלו שמתנגדות) אבל בכל זאת..הרבה יותר קל לתקשר שם. תודהה חלבית
היי בנות יפות טוב,אז אני מידי פעם פה,כן,גם אני שייכת לקבוצה הזו ואני מתה מפחד בכל פעם שאני נכנסת לכאן, והגילויים והמחזות כאן לא הכי נעימים לי,אבל בכל חיסרון תמיד יש יתרון,ואני כן נעזרת בכן ובידע שנצבר כאן, ויש הרבה שכן מצליחות לחדש לי