שאלת גלולות

שאלת גלולות

היי בנות יפות טוב,אז אני מידי פעם פה,כן,גם אני שייכת לקבוצה הזו ואני מתה מפחד בכל פעם שאני נכנסת לכאן, והגילויים והמחזות כאן לא הכי נעימים לי,אבל בכל חיסרון תמיד יש יתרון,ואני כן נעזרת בכן ובידע שנצבר כאן, ויש הרבה שכן מצליחות לחדש לי
ועל כך אני אסירת תודה אני בת 38 ,נשואה באושר ומאוהבת כמו באגדות (כן,זה אפשרי),בטיפולים כבר 6 שנים ללא הצלחה,בטיפול האחרון ממש התייאשתי,והרמתי ידיים(אלוהים יודע עד מתי...) בינתיים החלטנו ללכת לפונדקאות ואנחנו ממש בתחילת הדרך (הארוכה לא פחות מטיפולי פיריון) נותחתי כבר 3 פעמים ע"י סוריאנו המלך כמובן,מבחינתי הוא ורון קוייפמן הם הרופאים הכי מקצועיים בארץ. (בדגש על מקצועיות והמבינה תבין
) לאחרונה,התחלתי גלולות,אני בחודש השני שלהן (גינרה),ותוך ובמהלך החודש,פתאום קיבלתי ווסת לסירוגין,בקושי,כאבי תופת,פתאום הפסיק ,פתאום דימום קטן,בקיצור...שיחק איתי יופי כל החודש,ואז החלטתי להפסיק בעצת הרופא פיריון שלי (אליצור) ולהתחיל מחדש השאלות שלי הן האם זה נורמלי שיש כאבים ודימום תוך כדי לקיחת הגלולות? האם להמשיך איתם? או להחליף לגלולות אחרות? האם שמעתן על הגלולה החודשית? שלוקחים אותה פעם אחת בחודש ,האם זה מתאים גם לאנדואיות כטיפול לדיכוי? ועוד שאלה קטנה...האם יש לכן קבוצה בפייסבוק? קבוצה סגורה,אני מאוד אשמח לפתוח אחת כזאת ולהכירכן באופן קרוב יותר,אני אישית מאוד מחוברת לפייסבוק (אני יודעת שיש כאלו שמתנגדות) אבל בכל זאת..הרבה יותר קל לתקשר שם. תודהה חלבית

liats80

New member
היי חלבית

שמחה שאת מוצאת יתרונות בפורום
בקשר לגלולות - אני לא מבינה בזה הרבה (מעולם לא נטלתי גלולות בעצמי). אבל - כן שמעתי על בנות קיבלו וסת, אפילו מספר פעמים בחודש, בזמן נטילת גלולות. מה לעשות אם זה יכול רק הרופא שלך לומר. באופן אישי נשמע לי שששוה לנסות גלולות אחרות עד שתמצאי גלולות שמתאימות לך ולא גורמות לך לדימום וכאב. אבל שוב - זה משהו שאת צריכה להתייעץ עם הרופא שלך לגביו והוא יוכל לייעץ לך אילו גלולות נסות ואיך לתזמן את ההחלפה. לגבי הגלולה החודשית, על פניו נראה לי שהיא צריכה להתאים גם לאנדואיות. אבל כדאי לשאול את הרופא. שוב, זה לא משהו שאני מתמצאת בו. ואחרון חביב, לגבי הפייסבוק - יש קבוצה שמנוהלת על ידי הילה היא נקראת "אחיות אנדומטריוזיס בישראל". הנה קישור. מצטערת שאינני יכולה לעזור יותר. מקווה שעוד בנות שלהן יש יותר ניסיון יענו לך. ליאת.

ליאת ../images/Emo13.gif היקרה

טוב קודם כל ,תודה רבה,גם על היחס שלך וזה לא פחות חשוב. אני כמובן אמתין לתגובת הרופא (סוריאנו בשבוע הבא,אבל בינתיים ..חשוב לי להתעדכן גם פה כיוון שאתן לא פחות מנוסות ,ואין חכם כבעל נסיון כמו שנאמר..) אני אמתין לתגובות של חברות שכן יודעות משהו על גלולות אני אכנס לקישור בפייסבוק,את גם שם? מי זו הילה (סליחה על הבורות,ואולי אני גם מכירה אותה אבל לא בשמה המלא..) נשתמייע...

liats80

New member
היי חלבית

אין בעד מה! ראיתי עכשיו שהילה אתמול שינתה את השם מ"אחיות אנדומטריוזיס" לֿ: אנד"י- אנדומטריוזיס ישראל, שזה למעשה השם של העמותה (כך שדף הפייסבוק עכשיו מקושר לעמותה). אז כשאת מחפשת בפייסבוק, חפשי את אנד"י - אנדומטריוזיס ישראל. הילה היא אחת ממקימות העמותה והיא מנהלת את דף הקבוצה בפייסבוק. וכן, אני חברה בקבוצה הזו.
מקווה שתעני בהקדם. וטוב שאת הולכת להתייעץ.

בנות - תיקון

דף הפייסבוק אינו קשור לעמותה והיינו במתכונתו המקורית. כאשר יועלה האתר של העמותה סביר שנפתח גם קבוצה בפייסבוק .

כבר לילה 2 שאני לא מצליחה להרדם בגלל כאבים

מה אתן ממליצות לי לעשות? כאב חד ומעצבן בצד השחלה השמאלית,גורמת לי לצלוע ,להתכווצויות אחת לכמה דקות,אם אני נחה -זה כואב מאוד ואם אני עומדת ואו עובדת זה קצת נרגע... אני ממש לא רוצה ללכת למיון,ואין לי כוח לוולטרן נוסף,אבל כנראה שזה מה שיקרה לצערי הרב. עייפה ומותשת לגמריי רק רציתי לשתף חלבית

liats80

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אוי חלבית. אני מצטערת לשמוע. מקווה וממליצה שאם לא הלכת למיון תפני לרופא היום. יכול להיות (ויכול גם שלא, אני סתם מנחשת וזה לא מבוסס בכלל) שמדובר בציסטה וכדאי שרופא יבדוק אותך וישלול את הסיכון שהיא תתפוצץ (אם אכן בזה מדובר). בקיצר מאוד ממליצה ללכת להבדק. תרגישי טוב!!!

מנסיון של שנות שימוש בגלולות

התופעות שתיארת בהתחלה די נשמעות כמו ייסורי הסתגלות של הגוף אליהן (לעתים יש סוגים שפחות "טובים" לנו לגוף, ויש כאלה שיותר. זה נורא אישי). אבל הכאבים שאחכ' הוספת נשמעים לי חריגים מאד. מקווה שכבר נבדקת, ושהכל בסדר. תרגישי טוב!

אני מרגישה קצת יותר טוב,תודה בנות

כמובן אחרי שדחפתי קצת נרות וולטרן,ואחרי כדורי וולטרן שעזרו לי אני מקווה לא לסבול עד הפגישה עם סוריאנו בשבוע הבא,אני ממש מקווה שהוא לא שובת במסגרת שביתת הרופאים. איך יודעים איזה גלולות מתאימות ?\ אני צריכה ככה לסבול מחודש לחודש עד שהגוף יסתגל?

אני לא הצלחתי להשיג אותם היום

ואני חייבת לציין בהקשר הזה שהם ככ' בסדר, שכשהיה לי את התור הם התקשרו אליי לפני כי ידעו מראש שתהיה שביתה ביום הזה, ואמרו לי להגיע ביום למחרת כדי שלא יתפספס לי התור. (לא שאני חושבת שמי ששובת לא בסדר, אבל בכל זאת ראיתי צורך לציין את הערכתי).

כל הכבוד להם.

אני צריכה להגיע אליהם בשני הקרוב,אני מקווה שהם לא ישבתו. אז בסוף הצלחת להשיגם?

LaD

New member
גם לי יש תור מחר

ובתאל המזכירה צלצלה אלי עכשיו לשאול אם אני באה, אמרה שבינתיים הם עובדים כרגיל אבל בשביתה כמו בשביתה - אין לדעת :)

למעלה