שאלת גלולות..

lost green eyes

New member
שאלת גלולות..

אני אמורה לסיים את החפיסה ביום ראשון.... ואז אני עושה תהפסקה של השבוע וכו' והמחזור מופיע במהלך השבוע הזה בלה בלה. הוא אמור להתחיל ביום חמישי וזה ממש מסתדר לי לא טוב... אפשר איכשהו לעשות שהוא יתחיל לי ביום ראשון?... יודעת שזה לא בריא וכו' אבל זה ממש חשוב לי ואני יודעת שפעם ב.. אפשר "לשחק" עם זה. תודה רבה לעוזרות

5halo

New member
שהייתי לוקחת גלולות

וזה עצה של סתם אישה שלקחה גלולות פעם, אני לא אשת מקצוע ולא גניקולוגית... שהייתי לוקחת גלולות הייתי לוקחת לפעמים עוד שניים או שלושה ימים בשביל לדחות את המחזור. לגבי כמה זה בריא או מה זה עושה לגוף שלך? אין לי מושג אני החרמתי לחלוטין גלולת לפני שנה ואני לא לוקחת אותם יותר

lost green eyes

New member
הבנתי...

תראי אני לוקחת את הגלולה האחרונה של החפיסה היום ומקבלת את המחזור ביום חמישי בערב. ז"א .. עוד 4 ימים. אם אני אמשיך לקחת עוד 3 גלולות למשל.. מה שאומר שאני אתחיל את ההפסקה השבועית שלי בחמישי ... זה אומר שאני אקבל את המחזור ביום ראשון או לא בטוח?..

5halo

New member
שום דבר לא בטוח

אני הייתי ממשיכה עד יום שישי ואז בטוח לא תקבלי בסופש, אבל זה כול כך משתנה מאישה לאישה ואני לא גניקולוגית מתוקה
תנסי תראי אל תיסעי לא מוכנה לחלוטין אבל לדעתי אם תמשיכי עד שישי לא יהיה לך בסופש....

סבטלנה33

New member
גלולות

לא מומלץ !!!! סתם להכניס הורמונים לגוף !!יש אמצעים טובים יותר.

Scorpio63

New member
לפי רופאת הנשים שלי...

אין בעיה לקחת עוד כמה כדורים, כדי לשנות באופן קבוע את מועד קבלת המחזור. אני חושבת שזה אפילו מצויין בעלון לצרכן ... תבדקי.

אין בעיה

באופן חד פעמי לקחת מעט יותר או מעט פחות גלולות עדיף לשמור על עקביות כדי לא לשגע את הגוף. לגבי העובדה שגלולות זה לא בריא עבור נשים צעירות שלא מעשנות וזה לא פוגע להן בחשק המיני זה עדיף מאשר כניסה להריון והפסקת הריון. הכל שיקולים של בעד ונגד אין משהו חד משמעי

למעלה