שאלת גלולות דחופה!!

SunShine86

New member
תודה רבה לכולכן על העצות!!!

וכן.. לא לקחתי בסוף. ולמרות כל האפשרויות האחרות אני יודעת שזה יהרוס. כל פעם שניסינו עם קונדום זה היה זוועה.. או שלי כאב בטירוף או שהוא בכלל לא הרגיש אותי ו"הדברים" נעלמו להם אחרי כמה דקות.. אבל אין מה לעשות... הבריאות שלי יותר חשובה לי

הצעה,

יש קונדומים של דורקס שיש להם חיספוסים עדינים שיגרמו לכם להנות יותר. ובקשר לכאב - נסו להשתמש בחומר מסכך (ככה אומרים?), כמובן אחד שמתאים לשימוש עם קונדומים. בהצלחה ותהני בצימר

ToryMaster

New member
את עובדת עלי?

אם כואב לה גם ככה החספוסים האלה יהרגו אותה.

SunShine86

New member
סבבה תודה..

אולי באמת זה הפתרון. היו לנו פשוט 2 נסיונות עם קונדומים ושניהם היו זוועתים. אבל החודש נצטרך לנסות שוב.. הפעם אני לא רוצה להיכנס לסרטים האלה של הפחד מהריון שוב..

amazone

New member
לא בהכרח

כשהחלפתי גניקולוג (קיבלתי איזה פרופסור מנהל מחלקה) יצאתי מזה בנזק ומאז אני בגמילה מגלולות לפני זה הייתה לי גניקולוגית מעולה שקלעה עם הגלולה

יעלי

זה לא כזה נכון.. הרבה גניקולוגים נוטים פשוט לתת גלולות בלי שום קשר לכלום.. למה שהיא תקח כל דבר שהרופאה שלה נותנת לה? הגישה של "הרופא יודע יותר טוב ממני" עושה לי רע. הרופא לא יודע יותר טוב ממני.. הרופא יודע לתת שם למה שיש לי, והוא יודע איזו תרופה היא הפיתרון. לא בכל המקרים הרופאים נותנים תרופות מתאימות ובהרבה מהמקרים הם נותנים תרופות כשלא צריך כלום. הבחורה צריכה להקשיב לגוף שלה, כי הגוף יודע הכי טוב מה הוא צריך.

ToryMaster

New member
בלאט :-\

אני כל החיים עם אותה רופאה שמכירה אותי אישית וקובעת איתי תורים כפולים כדי שנוכל לפטפט. מה אני אשמה, איך אני אמורה לדעת שלא כל הרופאים נחמדים ויודעים מה הם עושים?

amazone

New member
מניסיון שלי

אחרי 4 שנים על דיאנה (גלולה מעולה) עברתי לאורתוציקלן וזה היה פשוט סיוט מבחינת תופעות לוואי היא גלולה מאוד חזקה המחזור שלי התארך הרגשתי חרא הורמונלית הפסקתי כשהתגייסתי אחרי חצי שנה לגוף שלי לקח הרבה זמן להתאושש ממנה ולדעתי הנזק קיים עד היום - התגייסתי עם רמת המוגלובין 9.6 כשהנורמה הוא 12-14 ובחסד לא אילצו אותי לקחת מנת חדם עד היום אני אנמית עם לחץ דם נמוך (לחץ דם נמוך תמיד היה לי) ובנוסף לא נוגעת בבשר אז אפשר להגיד שיש לי איתה ניסיון רע

SunShine86

New member
יש קשר בין הומוגלובין לגלולות?!?

כי אני גם צמחונית.. עם לחץ דם נמוך ועל סף אנמיה.

amazone

New member
על כל אחת זה משפיע אחרת

אני לא הגבתי אליה טוב - במקרה שלי מדובר בקשר עקיף, תופעת לוואי של הגלולה שגרמה להארכת המחזור הדימום המתמשך יצר אנמיה ולמעשה איבדתי דם במשך כמה חודשים עד שהמחזור הפסיק כי הפכתי לאנמית וכשהתאוששתי הוא חזר יכול להיות שעליך זה ישפיע אחרת וזה אפילו לא יקרה מצד שני אין כדור שלא נותן תופעת לוואי - יכול להיות שהיא תועיל ויכול להיות שתזיק

יש קשר לויטמיני בי

נספגים פחות טוב עם גלולות. לצמחונים יש בעיה רצינית עם בי 12 (מגיע באופו טבעי בדרך הכי יעילה מבשר...). ממליצה לך לקחת כדורי בי 12 - נמכרים ללא מרשם בכל סופר/ניו/כללפארם שתמצאי.

amazone

New member
אוהו

צמחונים וצמחוניות במיוחד - תשמרו על תזונה נכונה עדיף מאשר לקחת תוספות סינתטיות. מצליחה לשמור על 11-12 גם בלי כדורים יאווילי אני נשמעת כמו בת 70 עם בעיות בעצם הירך...

זה תלוי אופי

יש לי אח צמחוני שבדיקות הדם שלו גורמות לרופא לחשוב שהוא משקר לדבי צמחונותו. חברה שלי צמחונית כבר 15 שנה, ורק פעם אחת "נפלה" עם הבי 12. אבל - לא כולם מסוגלים להקפיד. כשאתה צמחוני נדרשת תזונה מאוזנת ומחושבת כדי לתת לגוף מהצומח את מה שמגיע במנת בשר שבועית בערך... אני חושבת שמי שלא בוטח בעצמו שיהיה מסוגל לאזן (אחי למשל, ממש למד את הנושא ברצינות, וטורח בקניות ובישולים) - שלא יסתכן. כדור אחד ליום, אפילו מולטיויטמין, לא מזיק.

SunShine86

New member
זה ברור... B12 אני לוקחת כבר

הרבה שנים...... נראה לי פשוט צריך לשמור על תזונה נכונה ולהיות במעקב כל חצי שנה כדי לוודא שהכל בסדר.

גלית35

New member
יש הבדל בין ויטמין B6 להמוגלובין../images/Emo20.gif

המוגלובין הוא חומר שנושא את החמצן שבטוח הכדורית האדומה. B12 הוא ויטמין חומר שנחוץ להתפתחות תקינה של מערכות בגוף. רמת המוגלובין יכולה להיות נמוכה וB12 תקינה. רמת B12 נמוכה מאוד יכולה לגרום לאנמיה ממארת. הספיגה של ויטמין B12 הוא דרך הקיבה והמעי.

למעלה