שאלת גישוש

ismeralda100

New member
שאלת גישוש

נאמר שפגשתן מישהו בנסיבות לא רומנטיות לחלוטין. אתן יודעות את השם הפרטי שלו (-את שם המשפחה גיליתן אחרי מחקר קטן) איפה הוא עובד וזהו בערך. זה כן מאפשר להשיג את מספר הטלפון שלו אבל לא בטוח שזה מה שנחוץ פה. בפייס בוק הוא לא נמצא (או שהוא נמצא והוא חסוי אבל זה לא מקדם אותכן). מה הייתן עושות בשביל לברר האם הוא בכלל פנוי (ואם כן אז האם זה רלוונטי לנשים)? להתקשר ולשאול באופן ישיר זו ממש לא אופציה במקרה הזה. יאללה תנו רעיון יצירתי ופרודוקטיבי

למה?

להתקשר ולשאול באופן ישיר זו לא האופציה? נראה לי זו האופציה הכי פשוטה :)) מקסימום במקרה הכי גרוע התשובה תהיה שלילית . . . במקרה אחר התשובה תהיה חיובית :))) לכי על זה הכי פשוט ואמיתי, הכי טוב ושיהיה כמובן בהצלחה!!!

ismeralda100

New member
תודה

זה אולי יהיה השלב הבא.....
כרגע נראה לי שנתחיל במשהו יותר פשוט

אני הייתי מתאמצת ומגיעה אליו .....

(אם הוא ממש שווה) ומספרת לו שמצא חן לי והייתי רוצה לדעת מה הסטטוס אוכל לשתף..... בצעירותי כשהייתי מבלה כולם היו בעיניי מכוערים קשה היה למצוא גבר שקצת ימשוך את עיניי, באחד הבילויים ממש מרחוק קלטתי גבר ש..... סוף סוף מצא חן לי....... חשבתי איך אני פונה אליו?.... כשקלטתי שהוא הולך לכיוון הפרוזדור לשירותים, רצתי מהר כדי לצאת ממולו ואז אמרתי ..... חחחחחחח בהכי פשוטת..... שהוא הגבר הכי נאה בכל האולם הזה והמשכתי בדרכי..... הגבר רץ לקראתי והיה חייב להכיר אותי ..... ובילינו יחד ואף היינו יחד תקופה מפעמים אחרים למדתי לא לאבד הזדמנויות להעיז ולפעול למען הרצונות שלנו אחרת תחושת ההחמצה מכרסמת לפחות כמה שעות ואפילו ימים יאללה לכי על זה עד שתמלאי את הצורך והדחף שאף גרם לך לעלות על כך הודעה...... מחכים לחדשות טובות ממך בהצלחה

ismeralda100

New member
תודה על השיתוף

יפה שרצתם לכם ככה 1 לעבר השנייה וכל הכבוד על התעוזה, אני קצת יותר ביישנית, מן הסתם.....

לפעמים

הזדמנויות רוקדות עם אלו שנמצאים על רחבת הריקודים (לא שלי :)) אבל מסתבר שזה מאוד נכון לחיים אין לך הרבה מה להפסיד, מקסימום את המילה לא, בהחלט אפשר להמשיך משם הלאה ואפילו בחיוך כי את יודעת שעשית את מה שעשית ולא תחיי בתחושה של משהו שאולי פוספס.

ismeralda100

New member
../images/Emo13.gif הכל נכון אבל חוזר כנראה לאותה הנקודה.....

שאני ביישנית לא מאלו כנראה שנמצאים על הרחבה של ההזדמנויות

מה זה ביישנית......

סליחה זה התרגום שלי, ביישנות נובעת מחוסר ביטחון או הערכה עצמית אין לי ספק שעל אלה את יכולה להתגבר אם יכולת להביט נכון במראה או מישהו היה עוזר לך לראות בבהירות את מה שאת רואה אם את זקוקה לראייה נוספת אשמח לתת את הטיפים שלי. (וסליחה אם נשמעת ..... בטח כל אחד שומע אחרת ומקווה שלא).

ismeralda100

New member
my friends

גם אומרים לי את זה אבל עמוק בפנים אני יודעת שאני ביישנית, וזה חוצ מהעובדה שעם הגבר הזה יש לי איזו תחושה חזקה שהוא בכלל לא חובב נשים באופן כללי.....

אויש אל תכניסי את הפרשנויות שלך מיותר....

תאמיני לי את עלולה לגלות שאת פשוט משביתה שמחה ואף יש לך ... בעצם אולי תפגעי אם אומר לך מה דעתי מדבריך אבל את מה זה טובה להרוס לך כל חלקה טובה..... ח בל

ismeralda100

New member
להפגע? למה

בד"כ עד כמה שאני יודעת אנשים נפגעים רק ממי שמאוד קרוב להם זה לא המקרה פה

אז אולי

תנסי ללדובב מישהו או מישהי שעובדים איתו, בצורה ישירה על ידך או בצורה עקיפה על ידי מישהו מחברייך, כשזה ממש חשוב, תמיד אפשר למצוא מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו..... הבנת את הפואנטה. לא אמרת שאת בלשית לעת מצוא???

ismeralda100

New member
Yes....

בד"כ אני כן. חברה שלי שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תתקשר בשבילי, אבל זה לא היה נראה לך קצת מוזר אם מישהי הייתה מתקשרת ואחרי זה פתאום מישהי אחרת הייתה מתקשרת ואומרת שזו בעצם היא שהתעניינה....?

רק אם

היית מתקשרת מייד אחרי שהיא התקשרה.... או שתחכי כמה ימים או שאחרי שהחברה שלך תבדוק אם זה רלוונטי, היא תספר לו "סיפור" שהיא זו שראתה אותו ומאוד התלהבה כי במקרה ובלי להתכוון בכלל
יש לה חברה מאוד טובה ונראה לה שאתם יכולים להתאים... רצית מקוריות, לא ????

ismeralda100

New member
../images/Emo13.gif yes but.....

אבל אבל: אם וכאשר נפגש ברגע שהוא יראה אותי הוא יבין בטוח.

אוף...

אז יש לי רעיון אחר, במסגרת הבלשות שלך... תנסי לברר סדר יום, אולי הוא הולך למכון כושר, אולי "תתקלי" בו ב"טעות" ביציאה ממקום העבודה שלו (אבל תבואי עם סיבה מוצדקת להיותך שם!!!) אולי תנסי בכל זאת למצוא סוג של חברים משותפים שיארגנו איזה מפגש... או שאולי - תאמיני כמוני שמה שצריך לקרות קורה ודברים לא קורים ללא סיבה ותשחררי. בטוחה שאם זה יצטרך להתרחש - זה יתרחש גם בלי כל התכנונים האלה.

ye44

New member
חכי בסבלנות

אם ירצה הגורל תפגשו שוב ואם לא אז לא

למעלה