שאלת גירושין

שאלת גירושין

הנה קריאה שעשיתי לידידה: הבת החליטה להתגרש מבעלה על רקע חשד בבגידה האם - הכוהנת הגדולה ביתי - אס החרבות תתגרש - שתי המטבעות בחודש הקרוב - אס המטות סיכום - שלוש המטבעות הבהרת הסיכום - יום הדין בהתחלה היה נראה לי כאילו היא תצליח להתגרש, למרות שזה יקח קצת זמן (שתי המטבעות). עכשיו נראה לי כאילו לא יצא לפועל הגירושין במשך החודש, אבל היא כן תיקח צעדים משמעותיים בכיוון, וכן תעשה שינויים מעשיים כמו התנתקות ממנו. מה דעתכם? בתודה, נתנאל

אתה לא כל כך תאהב את דעתי ../images/Emo4.gif

יש לי קושי להתייחס לפריסה שלך מכמה וכמה סיבות א. היא נערכת עבור גורם שלישי. האם שואלת על הבת. האם הבת יודעת מכך? ב. היא מנסה לנחש את העתיד ותו לא. ג. אם כבר רוצים לנסות לנחש את העתיד עדיף להשתמש בפריסה אחרת ואני אמליץ על הקלטית ולו בגלל שהיא נותנת יותר מידע/כלים.

תמיד מכבד את דעתך ../images/Emo13.gif

הבת יודעת. היא גם זו שדוחפת את העניין (אס חרבות). לגבי הטון הנבואי, פשוט שאני רגיל לשאול ככה, ישירות. איך היית מעצבת את השאלה אחרת? ולגבי קלטית, לא היה ממש זמן ומקום להתחיל לפרוס פריסה כזו רחבה. תודה

הקלטית לא חייבת להיות כזו

רחבה מבחינת הפרשנות שאתה נותן היא בהחלט רחבה מבחינת התמונה שאתה מקבל. אפשר גם את הקלטית לצמצם למספר משפטים ואין צורך דווקא להרחיב. אם הבת החליטה והתחילה בתהליך הגירושין הייתי שואלת על ההתפתחות במערכת היחסים בין בני הזוג. גירושין היו או לא היו מופיעים שם ומכאן הייתי יודעת. אפשר היה גם להוציא חמישה קלפים בבחינת נקודת התחלה - תחילת החודש תהליך בשלושה קלפים נקודת סיום - איך ייגמר החודש.

בקלטית שלי כמובן :)

ולו בגלל שהיא נותנת יותר היבטים מעשיים מאשר היבטים רוחניים.

למעלה