ב ביזיון ברשת New member 17/6/13 #37 תראי יש גם גברים שלא בוחלים בכלום ויוצאים עם כל פות פועם. את אדירה. הצחקת אותי אללה
M Miss כנה New member 17/6/13 #39 זאת הבעיה. שלי לא פועם. הוא זקוק להנשמה מפה לפה (pun intended) לפני הכרזה על שעת מוות סופית ומוחלטת. עצוב. כן.
זאת הבעיה. שלי לא פועם. הוא זקוק להנשמה מפה לפה (pun intended) לפני הכרזה על שעת מוות סופית ומוחלטת. עצוב. כן.
ד דניאל12319 New member 17/6/13 #43 את חייבת להרחיב פה על מה שאמרת ! איך את יודעת שהיא לא רצינית ? - ואז זה עצוב...
ב ביזיון ברשת New member 17/6/13 #45 ברור שאני יודעת שהיא צחקה! בגלל זה היו שני משפטים בפסקה השנייה. שהיא אדירה והצחיקה אותי בטירוף. מצחיק, צוחקים, צחקנו, צחוקים
ברור שאני יודעת שהיא צחקה! בגלל זה היו שני משפטים בפסקה השנייה. שהיא אדירה והצחיקה אותי בטירוף. מצחיק, צוחקים, צחקנו, צחוקים
ד דניאל12319 New member 17/6/13 #47 הדברים אומנם נוסחו בבדיחות הדעת אך את לא יודעת מה עומד מאחורי זה.
ב ביזיון ברשת New member 17/6/13 #48 אההה דיברת עליה ולא עלי (יצאתי נעל)... מממ אז אני רק יכולה לקוות שהיא צחקה.
א אביeג7 New member 17/6/13 #28 חלילה.אני עדיין מתמקדת בבתי אבות כמו שכתבתי למעלה, קיבלתי לאחרונה הודעות מבני 25 כזה.. ותהיתי לעצמי אם יש סיכוי...
חלילה.אני עדיין מתמקדת בבתי אבות כמו שכתבתי למעלה, קיבלתי לאחרונה הודעות מבני 25 כזה.. ותהיתי לעצמי אם יש סיכוי...
א אביeג7 New member 17/6/13 #35 ועכשיו תשובה רצינית אני לא מתמקדת רק במבוגרים.. לפני כמה שבועות הייתי בקשר אינטנסיבי עם מישהו פחות או יותר בגילי במשך כחודש.. אני לא כזו מקובעת לקשישים וקרחים כמו שחושבים עליי.. אז לכן תהיתי לעצמי אם קשר כזה יכול לעבוד.
ועכשיו תשובה רצינית אני לא מתמקדת רק במבוגרים.. לפני כמה שבועות הייתי בקשר אינטנסיבי עם מישהו פחות או יותר בגילי במשך כחודש.. אני לא כזו מקובעת לקשישים וקרחים כמו שחושבים עליי.. אז לכן תהיתי לעצמי אם קשר כזה יכול לעבוד.