שאלת גובה..

כפרטים יבשים

שמופיעים בכרטיס באתר הכרויות, אני לא יוצאת עם נמוכים ממני יתרה מזאת אני גם לא יוצאת עם נמוכים מ- 172-3 ומעלה. למה? אין לי מושג
בהכרויות וירטואליות אחרות ברשת, נושא הגובה מעולם לא עלה (לא חשבתי לשאול, לא יודעת למה... כי על פניו זה אמור להיות נושא קריטי... אולי עמוק בפנים לא רציתי לפסול בגלל זה אז העדפתי לא לדעת
). נפגשתי עם אנשים בגובה שלי, או מעט מעליי, שעם עקבים אני מעליהם יכולה לומר, מכל הלב, כל עוד האדם מצא חן בעיניי ס"מ לכאן או לשם, לא הפריעו לי. אני לא מדברת על ראש, אלא על קצת... ביננו, אני כולה 164-5, כמה נמוך יותר כבר יכול להיות...
על בסיס הכרות וירטואלית, לא בטוחה שאפגש עם גבר שנמוך ממני, זו האמת (אם זו השורה התחתונה של שאלתך).

לי זה חשוב שהוא יהיה יותר גבוה ממני

מאחר וגילתי בחג שאני - 1.77 כן כן ולא 1.73 כפי שהיה כתוב בצבא בחוגר אי לכך ובהתאם לזאת אני אשמח להכיר בחור שיהיה בגובה שלי או מעליי לא יודעת סוג של תחושת בטחון יש לי עם גברים שיותר גבוהים אחרת אם הם נמוכיעם אני מרגישה לידם כמו איזו אמא

ayely33

New member
לי גובה חשוב, אבל לא הכרחי

יצאתי עם מישהו שנמוך ממני ב-4 ס"מ, קצת הפריע בהתחלה, אחר כך מתרגלים. אבל מעדיפה בגובה שלי או יותר.

arieshor

New member
לשמנה מחפשת נסיך

לשמנה מחפשת נסיך את צודקת זה לא משנה הגובה לא משנה איך בן אדם ניראה העיקר לכבד את הבן אדם כמו שהוא ניראה הלוואי תמצאי את הכי טוב מה שאת מחפשת שיבוא לך נסיך הכי טוב ושיעשה אותך מאושרת כל החיים שלך יכבד אותך יפנק אותך שנה טובה וחג שמח ויתגשמו לך כל החלומות והמשאלות הטובים ביותר שלך

נימשון

New member
אני מכבדת הרבה מאוד גברים בחיי

אבל אני לא נמשכת אליהם חיצונית, איך בחורה אמורה ליצור קשר עם בחור כשהיא לא נמשכת אליו
לדבר על פנימיות זה יפה וחשוב אך כל זה לא יכול ולא יוכל להתקיים אם אין משיכה ראשונית בסיסית.

garcia

New member
אף פעם לא הבנתי את הבנות

שמגיעות לגובה 1.60 מ' והולכות עם הנעליים האלה של עקבים 15 ס"מ. אלו מסוג הבנות שאף פעם לא אצא איתם ולא אסתכל לכיוון שלהם.

maiula

New member
אני מעל 180 ואני יודעת

שאני רוצה בחור גבוה (ואפילו גבוה מאוד) כזה שכשהוא מחבק אותי הראש שלי יהיה עטוף בגוף שלו (יצא לי לצאת עם אחד כזה באמת פעם וזה היה עילאי).... יצאתי עם נמוכים, יצאתי עם מאוד נמוכים, יצאתי עם כאלו שהיו בגובה שלי וברור לי שזה מה שאני רוצה. זה כמו לפסול מישהו על משקל, עישון ומקום מגורים. זה לא יפה במיוחד וכולנו לא אוהבים להיות אלו שמצנזרים אותם, אבל סה"כ בסופו של דבר, כולנו גם רוצים את האידיאל שלנו.

garcia

New member
למה את מתנצלת על זה שאת פוסלת?

בסופו של דבר את צריכה לחיות עם הגבר הזה לשארית חייך ולכן אין ברירה וצריך לפסול גברים שלא עונים על דרישותיך (אלא אם יש לך דרישות ממש ממש ממש גבוהות).

לי זה לא מפריע

אומנם אני גבוה ( 188 ס"מ ) אבל יצאתי פעם עם מישהי שהיתה יותר גבוה מימני ( 193 ס"מ ) לי זה לא הפריע אבל לה כן .

כן בחורה בגובה 193 ס"מ

אין הרבה נשים בגובה שלה אבל היא ניראת מדהים ( אחת הדוגמניות היותר מצליחות בארץ )

sigal38

New member
איזה כיף לי

לי אין בעית גובה כולם יותר גבוהים ממני קטנה בסה"כ 158 כל הטוב נמצא בתמצית

למעלה