שאלת גובה..

arieshor

New member
לגלית 35

לגלית 35 אני לא פוחד מי המחר אני מאמין שמחר היה עוד יותר טוב צריך לחכות להיזדמנויות אחרות הלוואי שתמצאי מישהו שאוהב אותך אם אין לך גלית שההיה לך חג שמח ושנה הכי טובה

שאלת גובה..

בנות: הכרת מישהו נחמד, סבבה לכם לדבר איתו והכל אך הפלא ופלא הוא יותר נמוך בערך ב - 5 ס"מ בגובה האם תפסלו מערכת יחסים איתו בגלל זה? שכן בד"כ הבנות מעדיפות גברים גבוהים מהן.. ולגברים: האם תצא עם בחורה גבוהה ממך בגובה שציינתי או שאתם מעדיפים את הבנות יותר נמוכות מכם??

הגובה לא משחק אצלי תפקיד

הרוחב כן

גובה לא משחק תפקיד משמעותי

אלא אם כן זה הפרשים שנראים מגוכחים ויזואלית אבל העייפות כן משחקת תפקיד לילה טוב לכולם

לא מתה על זה

שנמוכים ממני לא יצא לי שנמשכתי מעדיפה גבוהים ממני בצורה פרופורציונאלית

מממ

אסוציאטיבית, בא לי להגיד לך לוותר. אבל יש לי חברה טובה, שהרשתה לעצמה לוותר על התבניות שגדלנו איתם, גבר גבוה יותר, חזק יותר, מהיר יותר וכל מען דבעי... ואת יודעת מה, היא זכתה, באיש מדהים, שנמוך ממנה ב-10 ס"מ. וגם צעיר ממנה בשנתיים. בהתחלה היה לה לא פשוט לקבל את זה..והיום הם חוגגים עוד מעט שנה, והא מאוהבת עד עמקי נשמתה, דבר אחרון שמציק לה, זה הגובה שלו...

השאלה הזו עברה לי אתמול בראש../images/Emo4.gif

הכרתי מישהו מקסים כששמעתי שהוא נמוך הרגשתי צביטה כזו בלב...מכירה את עצמי על גובה אני ישר פוסלת , אבל הפעם החלטתי שלא , מנסה בכל זאת, חייבת להיפטר מהשריטה הזו ואני לא מדברת על גברים שנמוכים ממני (אני 174) מדבר על כאלה שהגובה שלהם נושק לשלי ....לא יודעת מה יקרה עם זה הלאה אבל מתכוונת לנסות, מודה שעד היום לא יצאתי עם אף אחד מתחת ל183
מה יהיה? ימים יגידו. ומאידך, יש לי חברה 182 גובה שיצאה 3 שנים עם גבר נמוך ממנה ב10 ס"מ והרגישה עם זה נפלא....

shirygo

New member
את 183 ס"מ? אני מניחה שלא! השאלה

דיברה על מישהו שנמוך ממך.

עמה...כאילו הוא "יהיה" 1.52?..../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח בטוח שפוסלת אם הוא יותא נמוך ממני...

בדיוק מה שאני חשבתי.../images/Emo13.gif

בעיקר שאני אפילו לא מגרדת את המטר שישים. אז יותר נמוך ממני, צריך להיות בן 12 בערך, ואני לא פדופילית.

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לא אצא לעולם עם מישהו נמוך ממני!!! ו...בוקר טוב!!!

no 33

New member
אם מדובר על

כול עוד מדובר על סמ בודדים אז לא מפריע

נימשון

New member
זה לא הגובה נטו...

אני אישה גדולה רוב הגברים הנמוכים ממני נראים לידי כאילו אני אמא שלהם ואני לא מדברת רק על נמוכים ממני אלא גם על כאלה בגובה שלי או אפילו קצת מעל. יחד עם כל זאת, כבר היו גברים בגובה שלי ואפילו קצת פחות שהרגשתי פיזית נוח בנוכחותם ולכן הגובה לא היווה בעיה אבל לרוב זה בהחלט פרמטר משמעותי עבורי.

shirygo

New member
אם זה מישהו שאני לא מכירה (כמו

בחור שאני רואה כרטיס שלו באתר הכרויות) אז לא. אני מודה שניסיתי לצאת עם 2 בחורים שהיו נמוכים ממני במשהו כמו 5 ס"מ והיתה בעיה עם המשיכה. למרות... יצא לי להכיר מישהו לא במסגרת זוגית/רומנטית/זיונית ואני זוכרת שפעם ראשונה שראיתי אותו חשבתי: "אהה, לא משהו", ואחרי שהכרתי את האופי שלו, וואו! עכשיו הייתי יוצאת איתו.

למעלה