שאלת גאולדים

kinspirit

New member
שאלת גאולדים

ישנם מספר גאולדים אשר מוצגים כילדם של גאולדים אחרים - הרור הוא בנו של רה, הגאולד שבתוך סקראה הוא בנו של אפופיס... איך בדיוק הם הילדים שלהם? הם לא ילדים ביולוגיים מפני שזה היה עושה אותם ילדי הרסיסיס. לכאורה הם ילדים של הטפילים עצמם, אולם כיצד דבר כזה ייתכן? הרי כל "הנחשים" מגיעים ממלכה, עד כמה שמובן הם לא יכולים להזדווג ולהוליד נחשים קטנים משל עצמם... לא? מישהו יודע? מישהו בכלל הצליח להבין את השאלה שלי? (אני עצמי לא בטוחה מה בדיוק כתבתי)

subatoi

New member
אני מאמין שכל הזחלים/נחשים

אכן ילדים של אותה אמא אחת. אולי הם קוראים לעצמם ילדים לפי תפקידם במיתולוגיה הכללית? אם איקס הוא בנו של ווי במיתולוגיה של צפון קמבודיה, אז כל גואולד שתופס את מקומו של אחד מהם צריך לתפוס את מקומו גם מבחינת יחסי ה"משפחה". אבא גואולד:
אמא גואולד:
ילד גואולד:
נראה לי.

Chelnak

New member
גם אני חושבת משהו כזה:

הם לא באמת הילדים שלהם, אלא "ילדים" מאומצים. לפחות כך נראה לי.

Phoebe 666

New member
../images/Emo11.gifנצל"ש גואולד וגברים

מישהו שם
לכך שהחייזר סרינה בMIB2 נריאת בדיוק כמו גוואולד (לאמתנהגת כמו אחד אבל ניראת בדיוק כך כשהיא יוצאת מהחללית שלה)?

deathcaster

New member
תאוריה

ייתכן והגואאולדים כזחלים בלבד יכולים להתרבות : א. כשרצים מהמלכה - התרבות א-סקסואלית. ב. ע"י הזדווגות - התרבות סקסואלית. "עד כמה שמובן הם לא יכולים להזדווג ולהוליד נחשים קטנים משל עצמם" - מי אמר את זה ? , לא זכור לי שזה נאמר מפורשות , אם טעיתי - טל"ח

kanshoof

New member
לפי דעתי:

הבנאדם פשוט בוחר איזה זחלון קטן ומובחר מהערימה שהושרצה זה הרגע ומחליט שזה יהיה היורש שלו, הבן שלו.

sardukar

New member
גם המלכה צריכה לקבל הפרייה חיצונית

רק בנוסע השמיני המלכה לא צריכה זכרים לצורך הפרייה. יכל מאוד להיות שהטפיל של גואולד מפרה באופן כלשהו את המלכה... פרט שולי בעיני

Chelnak

New member
זה הוסבר ב-Hathor:

המלכה צריכה DNA מגזע הפונדקאים המתאים, ואז היא פשוט משריצה המוני זחלים.

guysoft

New member
נראה לי אני פתרתי את זה

היי, קודם אני מצטער שאני בקושי נכנס לכאן, פשוט אני עכשיו בטירונות והזמן הפך להיות קצת יקר.. אני מצליח בכל זאת לראות פרט חדש של סטארגייט כל סוף שבוע לפני השינה ;) . אם מישהו רוצה לקרוא מה עבר עלי בטירונות המשוגעת אז הנה הסיפור שכתבתי בפורום אחר: http://gnet.homelinux.com/phpBBHeb/viewtopic.php?p=10263#10263 http://gnet.homelinux.com/phpBBHeb/viewtopic.php?p=10701#10701 בכל אופן....... משחקים כאן 2 גורמים.. ההוסטים והגולדים. הגולדים כנראה חייבים לקיים החלפה כלשהי של גנים.. אחרת אין הרבה טעם לכך שיש זכרים ונקבות. אז מגע בין הגוולד בתוך אפופיס ובתוך שארי, לדוגמא, הוליד את הגוולד שהיה בסקארה (נזכור שסקארה קבל את הגוולד באותו זמן ששארי קבלה את שלה, זה יכול להיות פגם בעלילה?). ההרסיס יכול להיות תוצאה מכך שהגוולדים בתוך שארי ואפופיס גרמו להוסטים לבצע משהו שאני לא אזכיר כאן בפרטים.. 4 שיות ו2 סוגים של החלפות גנים.. מכאן או שמקבלים גוולדים חדשים, או הרסיס

Chelnak

New member
אהמ... אני לא בטוחה שמשני גואולדים

רגילים יכול לצאת משהו... חוץ מזה, שבפרק The Tok'ra - Part I, מרטוף אמר לקרטר: "The symbiote does not have a gender. However, Jolinar has always been in female hosts." בכל אופן, בהצלחה בהמשך הטירונות!

MajorGad

New member
ודעתי היא...

בהזדווגות כמו של גואולדים (לא יודע את המונח הביולוגי) המלכה מטילה ביצים וזכר בה ומפרה אותם. יכול להיות שאפופיס הפרה את הביצה של קלורל, רע את הביצה של הרו-אור וכן הלאה..

guinan

New member
סביר להניח ש....

שזה כמו ה"נחשים" של המלכה . המלכה יכולה לקבוע את יעודו . בפרק של התרופה בעונה השישית אומרת שהקטע של הנחשים בבטן נוצר שזה לא 100 אחוז הצלחה. אחרת היה הרבה יותר "אלים"

למעלה