שאלת בסיס ועמידות....

DANI191

New member
שאלת בסיס ועמידות....

שלום...אני די סמויה.....ותמיד נהנת לקרוא(= יש לי ציפורניים טבעיות,לצערי לק נשאר לי ממש מעט זמן,שיק למשל מחזיר גג שלושה ימים במקרה הטוב,תמיד הם יורדים לי למעלה כזה בקצה,יש לי גם לק של אסי וגם הוא בכלל לא עמיד עליי וככה גם לה צאט גייד לייף סלי הנסון וכו' זה מחזיק איזה יומיים וביוש השלישי יורד הצבע בקצה של הציפורן,בדר"כ אני שמה לק מעל מחזק של תפוח מורחת שכבה או שתיים ולרוב מסיימת עם טופ כלשהו, האם יש דרך שזה יחזיק יותר זמן?יומיים זה ממש מעט,אולי אני צריכה בסיס אחר או שזה בכלל תלוי בטופ?ניסיתי מגוון חברות ותמיד קיימת אותה בעיה,תודה לכל העונות!!

poynter

New member
אענה מניסיוני..

קודם כל נסי להשתמש בבאפר לציפורניים, אבל לא כל פעם שאת מורחת לק, פעם בחודש מספיק. הבאפר מוריד את השכבה השומנית מהציפורן וככה הלק מתקבע טוב יותר. לא ציינת אם איזה בסיס/טופ את משתמשת - אבל כנראה שהם פשוט לא טובים. יש מגוון ענקי של בסיסים/טופים..פה הבנות של הפורום יכולות להמליץ לך. אני אישית משתמשת בבסיס של וואו, ובטופ של פושה ולקים אצלי יכולים להחזיק בכיף עד 5-4 ימים בלי תיקונים וצ'יפים. ויכול להיות.. וזה קיים ולגיטימי, שאלו הציפורניים שלך.. יש כל מיני סוגים של ציפורניים ויש גם כאלה שהעמידות של הלק לא גבוהה עליהן

Little b

New member
כמה המלצות

ממליצה לך לגוון בבסיס ובטופ- תשווי ותראי אם יש עלייך הבדלים בין סוגים שונים. האם הציפורניים שלך ארוכות או קצרות? אני הסתובבתי המון זמן עם ציפורניים ארוכות והייתה לי אותה הבעיה, וביום שקיצרתי אותן, בלי לשנות אף דבר נוסף- פתאום העמידות השתפרה פלאים (וגם המראה עדין ומטופח יותר לדעתי, אז הרווחתי פעמיים
).

DANI191

New member
תודה על התשובות!!

אמממ יש מצב,האמת שזה אורך אמצע כזה הן היו ארוכות ואחת חצי נשברה וקיצרתי את כולן,אולי אני פשוט צריכה ניסוי וטעינה אבל ניסיתי כ"כ הרבה!כולל שימוש בבאף \: אני משתמשת בבסיס במחזק של תפוח והטופ גם או מחזק של תפוח או סתם לק שקוף יש איזה משהו אחר ספציפי מומלץ?? ותודה!!

poynter

New member
ממליצה לך להשתמש בלק שהייעוד שלו הוא טופ

ולא בסתם "שכבה שקופה" כי במקום להגן על הלק זה סתם עוד שכבה שמכבידה ומעבה את כל העסק.. לא חסרים טופים זולים וטובים בשוק :)

Little b

New member
מצטרפת להמלצה להשתמש בטופ יעודי- ומוסיפה

המלצה על טופ ספציפי- אני משתמשת בטופ של חברה שנקראת Sea of Spa, שזאת חברה של מוצרי ים המלח. קניתי אותו ממש במקרה- הייתי בים המלח, וחבר שלי רצה לקנות בוץ (עד לאותו הרגע הייתי בטוחה שרק תיירים קונים את השטויות האלו
), ואני עמדתי איתו בתור וקיטרתי, ופזלתי לצדדים, וקניתי אותו בלי שום ציפיות- והוא מושלם! מייבש את הלק מהר מאוד, ונותן ברק גלוסי יפה, ועמיד למשך 4-5 ימים, תלוי בלק. בדר"כ אני בוחרת להוריד קודם פשוט כי נמאס לי מהר מאותו הצבע. אני לא יודעת איפה מוכרים אותו, אני כאמור קניתי את הראשון בים המלח, ואח"כ עוד כמה בטיילת באילת. המחיר הוא 20 ש"ח לבקבוק, או 3 ב-50. בקיצור- יצא לי חפירתי משהו
אבל אם תתקלי בו- מומלץ מאוד מאוד!

עדןעדן24

New member
מייבש לק של WOW!! עולה באיזור ה12 ש"ח.

מומלץ ביותר, לא מחליפה אותו...

למעלה