שאלת בנדיקטין.

LaDjA

New member
שאלת בנדיקטין.

ביקרתי באתר של החברה וראיתי שיש להם שלושה סוגי משקאות. אחד - B&B, והשניים האחרים: Benedictine, ו-DOM Benedictine. השאלות הנשאלות הן שתיים: 1) לגבי B&B - מה היחסים בין הברנדי לבנדיקטין (לערבוב ביתי). 2) לגבי שני האחרים - מה ההבדל ביניהם? באתר כתוב דברים שונים על כל אחד, אבל ההבדל לא ברור... חוצמזה, נקודה משעשעת. בגלל שזה אתר של חברה צרפתית, שהם תרגמו לאחר מכן לאנגלית, יש שם (במתכונים לקוקטיילים - סינגפור סלינג), התייחסות ל-Triple Sec, רק שהם רושמים Triple Dry.
 

MEIMIS

New member
פעם היה פה שרשור שלם של בנדיקטין

בכל אופן תעשה חיפוש אחורה... היה שרשור מעניין...
 

LaDjA

New member
אם הכוונה היא..

לשרשור הזה - אז התשובה שרשומה שם מתייחסת לכתובית DOM (Duo Optimo Maximus) שעל הבקבוק, ומבטלת את ההתייחסות לשני משקאות שונים. (זה למעשה גם מה שאני האמנתי עד שבקרתי באתר.) אבל הסתכלות זריזה באתר (תחת Discovery), מגלה שהם מציגים שני משקאות שונים - Benedictine ו-DOM Benedictine, ולכן אני אחזור ואציג את השאלה - מה ההבדל בין השניים???
 

siete

New member
1)

נדמה לי שהיחסים הם 1:1 בB&B אבל אני מניחה שעדיף לשנות את זה לפי הטעם של מי ששותה
יש למישהו רעיון מאיפה הגיע הרעיון הנואל להציף זית בין הבנדיקטין והברנדי? זה נשמע לי ממש לא קשור.
 
זה להראות את ההצפה

מי שניסה להכין B&B בשוט של שכבות יודע שזה לא פשוט בכלל (ההבדל בין המשקאות מבחינת משקל סגולי הוא זניח, ולכן ההצפה מאד קשה.) אם המשקה מונח נכון בשכבות הזית ייעמד באמצע הכוס, כאילו באויר -- זה יפה, ומראה על מקצועיות של מי שהכין את השוט.
 

D r a m b u i e

New member
וואלה?

ראית את זה פעם קורה? לא שמעתי על זה, ואין לי בנדיקטין בבית, אבל אני מת לנסות.
 
ראיתי

ראיתי מישהי מכינה שוט של B&B בצורה מושלמת, הלוואי עלי מיומנות כזאת.מסתכלים באמצע הכוס ורואים קו שקוף של הפרדה בין 2 המשקאות, מניחים בפנים את הזית והוא פשוט נעמד
 

LaDjA

New member
אולי...

בכל זאת למישהו יש תשובה בשבילי??? מקפיץ, בתקווה.
 
למעלה