שאלת בנדיקטין

siete

New member
שאלת בנדיקטין ../images/Emo13.gif

הביאו לי מהדיוטי פרי, וממש הסתבכתי עם הפקק שלו! בסוף הורדנו עם סכין את כל עטיפת הברזל ככה שנשארנו עם פקק פלסטיק בצבע לבן שנפתח בקלות. הפקק פלסטיק ממש מכוער. היינו אמורים להשאיר את עטיפת הברזל ולפתוח אותו אחרת איכשהו? (העיקר שיש פקק...)

night mistress

New member
יש לי צבעי גואש../images/Emo8.gif

בעיקר שיש פקק.. מה אני יאמר, יש לי JB בבית (בבקבוק הענק) ואבד לנו הפקק..אז הוא סגור בקומבינות.. מצבך עוד טוב.. ובאותה הזדמנות..רוצים לתרום??

amircn1

New member
המ... לי יש בנדיקטין סגור

גם מהדיוטי פרי, אני מחכה לאירוע מיוחד כדי לפתוח אותו מה את ממליצה לי לעשות כדי לא להסתבך עם הפקק ?

jonnieblue

New member
קרה לי אותו דבר בדיוק לפני שבוע

גם לי הביאו בנדיקטין מהדיוטי פרי והסתבכתי עם הפתיחה של הפקק. בסוף פתחתי אותו עם פלייר ואז זה קרע את הנייר שלמטה אבל לפחות הציפוי המתכתי נשאר פחות או יותר שלם. בכל מקרה, שערוריה.

jonnieblue

New member
אבל בכל זאת פקק או לא פקק

זה אחלה משקה, בעיקר יחד עם קוניאק. עד עכשיו היתתי מזמינה אותו בפאבים ועכשיו אפשר להכין בבית, איזה כיף.

Javelin

New member
מישהי גילתה את סוד הכנת הבנדיקטין ?

או שמא עייני משטות בי ? או שמא זה השעה המאוחרת.
בלי קשר לתגלית המפתיעה, אני גם ניסיתי ל"חבל" בבנדיקיטין שלי, אבל בסופו של דבר זה רק לסובב, להגיע למצב שהפקק נשבר זה אומר שיש לכן המון כוח בידים, גו גירל פאוור :)

סניפטר

New member
כאשר פותחים בנדיקטין

יש לאחוז בחלק התחתון של הפקק בשביל למנוע תקלות ! אגב גם בקסאשה 51 יש לפעול באותה צורה *** אני מתגעגע בטרוף לבנדיקטין גמר חתימה טובה

marsala

New member
סניפטר../images/Emo47.gif

מלך הבנדיקטינים בארץ הלאו !מה שלום מגלה הארצות? בנדקטין לא קיים בשדות סיאם?? שערוריה!
Mosh

siete

New member
תודה ../images/Emo45.gif

אם אי פעם אני אגמור את הבקבוק ואקנה עוד אחד אני אזכור את עצתך. טיול נעים, וחתימה טובה!

amircn1

New member
תודה רבה

ב"ה הפתיחה תהיה בקרוב ... יהיו עידכונים מהשטח

hermis1

New member
תחתוך עם סכין את עטיפת האלומיניום

בגובה הקצה התחתון של הברגת הפקק.

למעלה