שאלת ביקור בארץ

מה שאני מביאה למשפחה בחו"ל

שקדי מרק (יותר זול פה אין מה לעשות) במבה עוגיות של עבאדי (ליד הקפה של נחלת, ברור) סמרטוטי רצפה סנובון מוצק לשירותים אילו הקבועים

הרשימה שתלויה לי כרגע על המקרר כוללת

מחית וניל (לא מצאתי פה חוץ מתמצית של סופר) אבקת מרק עוף (אבא שלי מביא לי תמיד רבע צנצנת שמספיקה להמון זמן) במבה/ביסלי/שטוחים תירוש בירה שחורה לגדול לבנה אני מביאה גם שמרים יבשים בחבילה של ק"ג, ממרח שוקולד השחר, פרג (בחיי שלא מצאתי פה). אני מביאה גם טסטר צ'ויס שאין פה וזה מה שעולה לי בראש בינתיים.

juspan

New member
מכל הדברים בעולם שמרים יבשים?

אני לא יודעת איפה את נמצאת, אבל זה כי לא מצאת או שיש לך העדפה משונה לשמרים יבשים ישראליים?
ואני היחידה שמביאה גם אוכל אמיתי? (יעני כבר מבושל, לא מאמא, מהדוכן האהוב עלי?
), טוב, זה לא מדויק, לא אני מביאה, כי כשאני שם אני כבר משלימה מספיק פערים ומתגעגעת לבשל שוב, זה בעלי מביא לי כפיצוי
(מניחה שלאלו מהיבשות הרחוקות ממש זה פחות רלוונטי).

השמרים היבשים פה מגיעים באריזות קטנטנות

(כמו בגרמניה), בשביל הכמות שאני צורכת, כל המזווה שלי יהיה מלא בשקיות שמרים. אני קונה אריזה של קילו ושמה בצנצנת בפריזר. חוצמיזה שאת כן יודעת איפה אני נמצאת, כבר התכתבנו על זה פעם.

juspan

New member
אני?

זכור לי שבפורום שם ניסיתי לנחש איפה את בעקבות איזו תמונת גגות ונוף ששמת, אבל לא גילית לי בסוף. (אם כן, אז נדפק לי הזיכרון לגמרי, לא זכורה לי סיטואציה כזו).

GINGTA

New member
כשביקרתי פעם אחרונה הבאתי מישראל

סמרטוטי ריצפה פתיתים סילאן ספרים לי ולילדים משחקים שמלמדים עברית פאזל של 5 בלונים (הסיפור המפורסם) שהוא להיט אצלנו תבלינים של פרג שאח"כ גיליתי שיותר זולים פה...

just add water

New member

אההה, אם כך אז מה פתאום נייר אפיה בדף- גליל הרבה יותר עדיף! גליל שולטטטט

פתאומית

New member
אצלנו

טחינה, חלבה, פסקזמנים למיניהם, קפה שחור, פרג טחון (במבה, ביסלי, שקדי מרק וחמוצים יש אצלנו בסופר) ושיא הטרוף: בורקים טורקיים קפואים מהשוק. סמרטוטי רצפה, סמרטוטים רגילים וספוגיות לכלים.

michalica

New member
רשימה מעולה

ואתם באמת גרים במקום שיש בו הכל מישראל. אור ובן התענגו על מילקי וארטיקים מישראל כשביקרנו בעירכם.

mcFLAME

New member
ממה שזכור לי

מתקופת שהותי בצרפת. אהבנו שמביאים לנו: ביסלי, במבה. קרמבו! סחלב היות ואנחנו שומרי כשרות אז גם: אינסנט פודינג וניל אבקת מרק רטבים סיניים כמו: טריאקי, סויה.... כל מני עוגיות שוות חלווה אבקה להכנת פלאפל טחינה(םשוט כי שם זה יקר מאוד) חמותי הייתה מבאה כל מני פסטרמות קוטג(שוב כי שם זה יקר מאוד)

mcFLAME

New member
חחח האמת

שדווקא כן יש כשר בצרפת ואפילו היה לנו אחד כזה. דווקא את הרוטס סויה לא הבאנו מהארץ רציתי להמחיש את הנקודה של הרטבים. היינו מביאים גם רוטב תאילנדי או משהו כזה....

למעלה