מחית וניל (לא מצאתי פה חוץ מתמצית של סופר) אבקת מרק עוף (אבא שלי מביא לי תמיד רבע צנצנת שמספיקה להמון זמן) במבה/ביסלי/שטוחים תירוש בירה שחורה לגדול לבנה אני מביאה גם שמרים יבשים בחבילה של ק"ג, ממרח שוקולד השחר, פרג (בחיי שלא מצאתי פה). אני מביאה גם טסטר צ'ויס שאין פה וזה מה שעולה לי בראש בינתיים.
(כמו בגרמניה), בשביל הכמות שאני צורכת, כל המזווה שלי יהיה מלא בשקיות שמרים. אני קונה אריזה של קילו ושמה בצנצנת בפריזר. חוצמיזה שאת כן יודעת איפה אני נמצאת, כבר התכתבנו על זה פעם.
זכור לי שבפורום שם ניסיתי לנחש איפה את בעקבות איזו תמונת גגות ונוף ששמת, אבל לא גילית לי בסוף. (אם כן, אז נדפק לי הזיכרון לגמרי, לא זכורה לי סיטואציה כזו).
סמרטוטי ריצפה פתיתים סילאן ספרים לי ולילדים משחקים שמלמדים עברית פאזל של 5 בלונים (הסיפור המפורסם) שהוא להיט אצלנו תבלינים של פרג שאח"כ גיליתי שיותר זולים פה...
מתקופת שהותי בצרפת. אהבנו שמביאים לנו: ביסלי, במבה. קרמבו! סחלב היות ואנחנו שומרי כשרות אז גם: אינסנט פודינג וניל אבקת מרק רטבים סיניים כמו: טריאקי, סויה.... כל מני עוגיות שוות חלווה אבקה להכנת פלאפל טחינה(םשוט כי שם זה יקר מאוד) חמותי הייתה מבאה כל מני פסטרמות קוטג(שוב כי שם זה יקר מאוד)
שדווקא כן יש כשר בצרפת ואפילו היה לנו אחד כזה. דווקא את הרוטס סויה לא הבאנו מהארץ רציתי להמחיש את הנקודה של הרטבים. היינו מביאים גם רוטב תאילנדי או משהו כזה....