שאלת בייביסיטרים

בן מחפש עבודה בתור בייביסיטר =P

חחחחחחח סתם.. האמת בקשר לשאלה שלך.. יש אנשים- ואני לא בא לומר את זה כדי לפגוע.. ולא מתוך איזשהי השקפה כזאת או אחרת, שחושבים שבנים פשוט סתם חרמנים, ושהם הולכים לעשות מעשים כאלו ואחרים לילדים או יותר גרוע- לילדות שלהם, או שסתם בגלל שהם בנים אז אין להם רגשות או כיו"ב.. בכל מקרה זה לגמרי לא נכון.. אם מישהו חושב ככה זה דבר מגעיל לדעתי.. כאילו נכון, זה באמת מוזר שבן יבוא לעשות בייביסיטר.. אבל בחייכם.. תנו הזדמנות.. מה שהכי הרגיז אותי זה לשמוע שיש כאלו שדוחים בנים שבאים לעשות בייביסיטר כי הם בנים.. אתם יודעים מה.. מילא אחרי שנתנו להם צ'אנס.. מאיפה הם יודעים מי באמת מי הם.. חח ולמי שתהה אני לא באמת מחפש עבודה בתור בייביסיטר [למרות שבתנאים מסוימים אני מוכן לחשוב על זה חח], אז נא לא לבוא בהצעות !! חח סתם..

sharon669

New member
שמעת פעם על פדופילית ?

זה נדיר רוב הסוטים והמתעללים הם גברים

chili3

New member
פגיעה מינית, היא לא הדרך היחידה

לפגוע בילדים. וחוץ מזה, לא כל גבר הוא סוטה מין ופדופיל.

ועם זאת את צריכה לציין שרון ש..

סוטים ומתעללים הם לא רוב החברה.. לא משנה שבזה ספציפית יש רוב לגברים.. אבל אי אפשר לדחות אנשים כי הם גברים.. זה דוחה חולה ומשפיל.. ולא יודע מה.. לפחות ככה אני מרגיש ואני בן.. ואם הייתי רוצה לעבוד בתור בייביסיטר.. ומישהי הייתה דוחה אותי רק בגלל שאני בן.. אני אומר לך את האמת.. הייתי נעלב.. באיזה חברה אנחנו חיים ?! תחשבי על זה..

מקוםבלב

New member
בייביסטר בן

אני מסכימה שאסור לעשות הכללות בנושא ופעם גם אני חשבתי שכולם שווים עד שהבן שלי עבר התעללות מינית ע"י נער שהחשבנו אותו כחבר ושמר הרבה פעמים עליו מאז היה תינוק. רק אחרי המקרה כולם אמרו לנו מי לוקח בנים לשמור? אז נכון שזה לא יפה להכליל אבל עובדה. לא שמעתי על מקרים כאלה עם נערות.

לוסטיטה

New member
תירוצים

זה הכל ביג פאקינד בולשיט (תסלחו לי על השפה אבל זה הגיע לי עד כאן). אנשים יעדיפו בייביסיטרית נקבה כמו שהם יעדיפו טכנאי מחשבים זכר. פשוט נמאס לי מהרמות הגבה כל פעם כשאני מציעה לאנשים לבדוק את המחשב שלהם, או פוערים פה כשאני מתחילה לדבר על מעבד 3800 ובעיה בסלוט של הכרטיס זכרון. דעות קדומות זה הכל. אלוהים לא נתן לאישה תכונות מיוחדות לטיפול בילדים של אחרים, כמו שהוא לא נתן לגבר תכונות מיוחדות למציאת בעיות חומרה במחשב (או ברכב או במדיח הכלים שלכם). שוויון בין המינים זה נושא שנדחק בחברה שלנו, הסתכם ב0.25 נקודות מס נוספות שאישה מקבלת במשכורת בגלל חוק האפליה המתקנת וזהו. וזה נמאס.

איזה חמודה../images/Emo24.gif

אהבתי את התשובה שלך
ולמרות שאת צודקת מליון אחוז
עדין אנשים יעדיפו גננת ממין נקבה,וטייס ממין זכר. ימשיכו להזמין טכנאי מחשבים ממין זכר, ויעדיפו קוסמטיקאית ממין נקבה. נכון, דעות קדומות...קשה להיפטר מהן
ולגבי גנן או גננת...לי באופן אישי זה ממש לא משנה.ההודעה המקורית נפתחה בשאלה על ביביסיטר. ולא על איש חינוך. השרשור סטה קצת והמשיך לכיוון מעט שונה. אגב, יש לי ילד בן 18 שלעיתים בזמנו הפנוי היה עושה ביביסיטר. הילדים אהבו את הנער שהיה משחק איתם על המחשב,יותר מאשר הנערה שהיתה צובעת איתם חוברת צביעה

מילקי -הבן שלך יודע להחליף חיתולים?

אולי בעוד כמה זמן הוא יוכל לשמרטף אצלי?

עמוס בלימודים../images/Emo178.gif

וגם אוטוטו מתגייס
חסרים לך ביביסיטרים
הרי את מכירה את חצי מבני הנוער במודיעין

לוסטיטה

New member
חוברות צביעה

דווקא מראות על יכולת של ראיה ויזואלית, שאיפשהו שמעתי שכן מפותח יותר אצל הגברים מאשר הנשים. מצד שני אם מדובר במשחק Doom למשל אז צריך יכולת של ראיה ויז'ואלית מפותחת:)

BenjiMan

New member
לוסטיטה....../images/Emo45.gif

רוצה לפתוח איתי עסק בתחום המחשבים.
.?.אהבתי את התגובה שלך...את צודקת ביותר ממאה אחוז... ב.

לוסטיטה

New member
יאללה../images/Emo70.gif

יאללה היי טק במודיעין, היי טק פמניסטי בעיר העתיד. ואם כבר- ידעתם שכ90 אחוז ממקצועות הפקידות בארץ מחזיקות הנשים? יבוא יום ולי תהיה חברה משלי, וכל הפקידים בחברה יהיו גברים

כל כך לא נכון......

ואני מגדירה עצמי פמיניסטית. רוצה שזה יהיה כך? אל תגדלי את ילדתך לשחק בבובות ואת ילדך בלגו. ואל תגידי לי שלא עושים זאת. כאשר מתכנתים ילדים מלידה [מלידההההה] איך להתנהג, הם ירכשו להם מיומנויות שלימדו אותם. פעם הלבשתי את קטן גוזליי [בן] בבגד ורוד משגע, וכל העולם, אשתו, ואחותו החורגת , מצאו דרך יצירתית כלשהי להעיר לי על כך. אחר כך, כששיחק ב"בייבי בורן" שהורי קנו לאחותו, כולם הזדעזעו וחשו לקנות לו גיבורי על מאוסים. וכן, היה לכולם ברור שהיא בבובות והוא בלגו. לי לא היה ברור. עדיין לא ברור לי, אבל צאי וחנכי את כל הגננות שהוא הכיר [והן מעולות].

לוסטיטה

New member
נו אז מה לא נכון?

זה בדיוק זה. דעות קדומות. אני לא יודעת אם זה למזלי או לצערי שההורים שלי לא חנכו אותי להיות "בת" שאוהבת ורוד ומשחקת בברביות. אלא חנכו אותי שאני יכולה לעשות ולהיות מה שאני רוצה, לא משנה אם זה יהיה מקצוע נשי או גברי. מה שיצא מזה שאני לתומי חשבתי שאני באמת יכולה להיות מה שאני רוצה, בחרתי במקצוע מאוד גברי והגעתי לעבוד בתמיכה טכנית שבה מדי יום אני צריכה לסבול בקשות של "אפשר בבקשה את אחד מאנשי המחשב?" "תגידי, אחד מהבנים שם?" והכי נוראי: "אין אף אחד אחר? טוב אולי יש סיכוי שאת תצליחי לעזור לי". בעעעע והכי מעורר כעס זה שזה כמעט תמיד יבוא מהצד של הנשים. אישה לא תסמוך על אישה אחרת כשזה נוגע לנושאים "הגבריים" בעוד לגבר אין שום בעיה לבקש עזרה בתמיכה במחשב (במקרה שלי) מאישה.

מילים כדורבנות../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

ממש ככה. כל כך נכון. לי יש גם בייביסיטריות בנות וגם בנים. הבן שלי פשוט מאוהב באחת מהן, אז זה לא "כוחות", אבל גם הבנים עושים יופי של עבודה.

Neta558

New member
תשמעי, זה שונה

רוב האנשים לא מפחדים שתטרידי את המחשב שלהם
גם אם יש יותר בנים שמטרידים מינית מבנות (ואפילו יותר כאלה שמרביצים), אני לא מבינה למה זה גורם לאנשים לפסול בנים לשמרטפות. היה לי הרושם שהורים בכל מקרה בודקים כל מטפל שהם מכניסים הבייתה. הרי גם בחורה שתקחו לשמור לכם על הילדים צריכה להיות חמה, נעימה ולא מתעללת בשום צורה, פיזית או מילולית, לא? הסטטיסטיקה לא חשובה כשמדברים על מקרה פרטי, ולא יעזור אם תהיה רק בחורה אחת בעולם שמתעללת בילדים אם חלילה נופלים עליה. (וחוץ מזה, בפעם הבאה שהמחשב שלי נופל-צפי לטלפון בהול!
)

למעלה