שאלת ביטוח

• פותח הנושא bj58
  • פורסם בתאריך

bj58

New member
שאלת ביטוח

אני יבטוח שכבר דשו בנושא זה כאן, אך חיפשתי ולא מצאתי תשובה מדוייקת. אודה לכם על עזרתכם אני קצת חדש כאן, וצריך לעשות פעם ראשונה ביוטח לקטנוע, שאלתי: האם ביטוח חובה לקטנוע נעשה תמיד דרך חברת הפול?? אין שום חברת ביטוח אחרת שמבטחת קטנועים?? האם ניתן לעשות ביטוח זה גם דרך סוכן ביטוח או דווקא בפול ישירות?? האם יש הבדל במחיר אם עושים דרך סוכן או ישירות בפול?? מה עדיף סוכן/ישירות בפול? מבחינת שירות, תשלומים נוחות וכו' והאם יש עוד איזה הבדל? שוב תודה

JacksonX

New member
תשובות לשאלות של bj58

ביטוח לקטנועים ובכלל כל הדו גלגלי נעשה תמיד דרך הפול
אתה יכול לפנות לסוכן ביטוח שלך ישירות והוא מבטח אותך דרך הפול
מבחינת תשלומים, כל סוכן והשיטה שלו לתשלומי הביטוח חובה אך כמובן שהסכום הוא תמיד אותו סכום שנקבע ע"פ הפול
אני חושב שעדיף לפנות ישירות לסוכן שלך מאשר לפנות לפול עצמו במיוחד אם יש לך כבר סוכן ביטוח שאתה מכיר
עוד שאלות..?

bj58

New member
כן עוד שאלה

יש לי סוכן כי אם לא משהו מיוחד. מה המעלות/ החסרונות בלעשות הביטוח ישירות בפול?? לעמות הסוכן?? תודה

JacksonX

New member
האמת שאין לי מושג לגבי השאלה הזאת

לא יודע אם יש הבדל בין לעשות ישירות בפול או דרך הסוכן אם כי נראה לי שדרך הסוכן יש לך אפשרות של לעשות את התשלום באמצעות כ.אשראי ו\או בתשלומים מה שלא נראה לי ישירות דרך הפול..אבל זה השערה בלבד.

xorense

New member
המחיר בחברות הביטוח יותר יקר

מהפול, וניתן לראות זאת במחשבון תעריפי הביטוח של משרד התחבורה. מחיר לביטוח 50-250 סמק עולה באתר של הפול 3200 בעוד שבאתר של משרד התחבורה עולה כ3600.

dudmel

New member
אתה טועה

אני מניח שאתה מתייחס לזה (מתוך אתר הפול):
להזכירך, מאז כניסת הרפורמה בביטוח המחירים דיפרנציאליים (עלק). בעמוד 5 אתה יכול לראות בדיוק מה וכמה כל אחד צריך להוסיף על הפרמיה הבסיסית.

bj58

New member
אז מה המסקנה?

מישהו יודע? מה זול יותר דרך סוכן ביטוח או ישירות דרך הפול?? כמה הפרש יש במחיר? תודה

dudmel

New member
ג'קסון ענה לך כבר בתגובה הראשונה

המחיר יהיה אותו מחיר בכל מקרה. עדיף דרך סוכן כדי לקבל יחס אישי אם באמת קורה משהו. חלק מהסוכנויות מאפשרות פריסה לתשלומים, אבל זה מותנה בדרך כלל בכך שתעשה דרכן גם מקיף/צד ג'.

JacksonX

New member
../images/Emo45.gifהסוכנות מכריחות אותך לרכוש צד ג

אצלם בכדי שיתנו לך לחלק את הביטוח חובה לתשלומים.(זה מה שהיה אצלי...עכשיו נזכרתי) אבל בכל מקרה, לפי דעתי מומלץ לעשות צד ג'. עוד 500 ש"ח פלוס מינוס.

למעלה