שאלת בטיחות בנסיעה

טאניוש

New member
שאלת בטיחות בנסיעה

אין לנו רכב (אם לא ידעתן עד עכשיו
) ואנחנו נוסעים הרבה במוניות, בעיקר כי אני לא מסתדרת עם האוטובוס (ביום שני נסעתי עם לאון לבד לביקורת בבית חולים, 9 קילו של מתיקות במנשא, ואמנם היה נחמד פוצי-מוצי של הסבתות באוטובוס אבל נשארתי בלי גב). נכון להיום אנחנו נוסעים עם סלקל שהוא טוב עד 13 קילו אם אינני טועה, ואני לא ממש מבינה איך מכניסים לשם תינוק ששוקל 13 קילו כי ללאון כבר אין כל כך מקום בו. השאלה היא מה נעשה אחרי שסלקל יהיה קטן עלינו סופית? איך נוסעים במונית או ברכב של חברים שאין להם כיסא בטיחות?

פלגיה

New member
../images/Emo4.gif אין לי פיתרון

במונית - אני נוסעת ללא כיסא בטיחות.

נוריה

New member
ראיתי כסאות בטיחות

שניתן להוסיף להם גלגלים (כמו פתרון הסלקל והגלגלים) ומסתובבים עם זה כמו עגלה. אני הערב יעשה חיפוש באינטרנט. אני לחלוטין נגד נסיעה במונית או רכב ללא כסא. גם ברכב של אחרים יכולה חס וחלילה לקרות תאונה ומי שעף קדימה זה זה ללא החגורה...

טאניוש

New member
לא ראיתי אף פעם

אם תוכלי למצוא קישור אשמח מאד. עקרונית יש לנו כיסא בטיחות אך ממש לא מציאותי להסתובב איתו... אני אובססיבית בכל מה שקשור בבטיחות של לאון. אם לא אמצא פתרון אתחיל לתרגל קיפול עגלה ביד אחת ולנסוע באוטובוסים.

טאניוש

New member
זה סלקל על גלגלים

נוריה התכוונה על כיסא בטיחות על גלגלים, לתינוק גדול יותר. בכל אופן, תודה!

טאניוש

New member
ראיתי את זה!!!

ולא הבנתי מה זה בכלל, חשבתי שסתם עגלה מוזרה. מה שכן אין לי מושג האם ניתן להשיג בארץ.

נוריה

New member
טאניוש

הנה עוד קישור לכסא השווה. צריך להתחיל לחרוש חנויות או פשוט למצוא מישהו שמגיע מארה"ב או אנגליה...

טאניוש

New member
אעשה סבב בחנויות

ואם לא נמצא אז נזכר בכל החברים שנמצאים בארה"ב... תודה!

2קשת

New member
יש בחנות של "מוצצים" בראשון לציון

אני אחפש מאוחר יותר צריך להיות לי את הטלפון שלהם

נוריה

New member
ציפור קטנה לחשה לי

שאפשר למצוא את הכסא הזה באוטו דיפו או טויס אר אס!

נוריה

New member
טאניוש - עוד פתרונות

קודם כל, נאמר לי שבזמנו ראו את הכסא הזו בדיוטי פרי, בחנות הצעצועים של סאקאל. מה שאומר שמי שנוסע לחו"ל יכול לקנות, להשאיר בארץ ורק לסחוב את זה מהחנות למכונית... צריך להתקשר לשם ולשאול. דבר שני, מישהי שלחה לי לינקים לרצועות בטיחות כאלו וגם כאלה ועוד לינק - זה נראה פתרון מאד נחמד, תבררי לגבי זה. יותר זול מכסאות גדולים וגם לא בעיה להביא מחו"ל כי קטן וקומפקטי. כמובן שזה לא כסא בטיחות, אבל יכול להוות פתרון מצויין לנסיעה במוניות. אותה אחת, גם כתבה לי על כסא בטיחות קל משקל, עם רצועות שניתן לסחוב על הגב, כאשר גב הכסא קשור לגב ההורה כמו ברצועות של תיק גב - אותו לא מצאנו בלינקים ברשת ובטח נמצא בחו"ל איפושהו. אבל הפתרון של הרצועות - שווה להתאץ עבורו היות והוא בטיחותי ומיוצר ע"י טובות החברות בארה"ב.

Tנקר בל

New member
וואוו

אני מעריצה אותך. כמה שחיפשתי משהו כזה. עם הרבה נסיעות, ובלי רכב, ועם שלושה ילדים - אני פשוט נואשת. ניסיתי להיעזר בבטרם, ומאוד התאכזבתי מהם. אחלה פתרון חגורות הבטיחות.

Tנקר בל

New member
אני מעוצבנת עליהם אז אפרט../images/Emo123.gif

שעה הם הטיפו לי "את בטח לא רוצה לסכן את הילד שלך, והפתרון היחיד הוא בוסטר" - איך בדיוק אני יכולה להיסחב עם כסא בטיחות, שני בוסטרים, עגלה ושלושה ילדים
והסאבטקסט שעבר במשפטי ה"את בוודאי לא רוצה לסכן..." - אם רעה וחסרת אחריות שכמוך, לא אכפת לך מחיי ילדייך? אפילו לא הסכימו לומר לי מה עדיף - לנסוע לא חגורים באוטובוס או במונית, והאם עדיף לחגור ילדים במוניות או להשאיר אותם ללא חגורה. אני משוכנעת שהם לא יודעים, כי פשוט לא עלה על דעתם לחקור את העניין.

טאניוש

New member
מעצבן

דעתי היא שעדיף באוטובוס. איפה שיש חגורות צריך לחגור, ובאוטובוס אין חגורות- אז כנראה בטיחותי בלי... ראיתי שאחותי כשנוסעת במונית מושיבה את הקטן שלה (בן שנתיים) מאחורה באמצע וחוגרת, אבל להם יש רכב דוקא אז זה לא קורה הרבה. אני נתתי משימה לחברה שבהרה"ב לברר לגבי החגורות המיוחדות האלה, בעיה שהיא תוכל להביא רק כשתבוא, עוד איזה חצי שנה במקרה הטוב ביותר. מצד שני, אולי עד אז לא נעבור 13 קילו?

למעלה