שאלת בוקר:

Alfa156 GTA

New member
שאלת בוקר:

למה ומדוע בבוקר שאני מניע את הבייבי שלי, (להזכירכם DR), עם צ´וק כמובן, אחרי שאני מחזיר את הצ´וק המנוע כאילו "נחנק", (הרגשה של סתימה בהזרקה ברכב), בערך. נותן גז - ולוקח לאופנוע כמה שניות מרובות לעכל את זה. (היום כמעט נעמדתי באמצע צומת בגלל זה....) מישהו ? האם לא להחזיר את הצ´וק כל כך מהר ? האם לתת לו לעבוד עוד כמה דקות ללא צ´וק ? האם לקנות תוסף לדלק ?? האלפא ותודה מראש.

האופנוע שלך לא מתחמם בקלות כנראה

תנסה אחרי שאתה סוגר צ´וק לא לצאת לדרך לפני שהטורים מתייצבים בסל"ד סרק והמנוע מגיב לפתיחת גז חלק. לפעמים כדאי לשחק קצת עם הגז כדי לחמם אותו. לא יותר מסל"ד בינוני.

sentinel

New member
גם לי יש שאלת צ´וק...

מהי הדרך הטובה ביותר להניע אופנוע בבוקר? הדרך שאני יודע עליה היא צ´וק פתוח וקצת גז קבוע עד שהאופנוע מתחמם קצת ואז לסגור חצי צ´וק, לנסוע קצת ככה ואחרי כמה דקות לסגור צ´וק... הבמה שלכם...

choochee

New member
כל כלי והגחמה שלו

אבל בד"כ צ´וק פתוח בלי גז ישר יניע בבוקר. בחורף - להחזיר כל כדקה נסיעה בערך שליש צ´וק , בקיץ - כל 15 שניות להחזיר שליש צ´וק וסבבה-ווילי

enigo

New member
רק לא ב XR600!!!!

אסור לנסוע בXR600 עם צ´וק פתוח או אפילו לפמפם בגז! עלול לשאוב חתיכת מתכת פנימה לגרום נזק רב! יש כאלו שהחליפו קרבורטור לסוג אחר (המקורי לא מצטיין במילא) ויש כאלה שנזהרים. צריך לבדוק מה קורה בכלי שלכם לפני שיהיה מאוחר.

enigo

New member
לא בדיוק....

יותר פאק בתכנון... עובדה שזה לא תוקן במשך שנים לפי מה שאני יודע. נזקים גם לא תוקנו ע"ח החברה (בניגוד למשל למקרה הבולם ב DR350 95 , שם זה היה פאק יצור).

מנסיוני

לי גם יש DR ואני מתניע עם צ´וק, משאיר אותו מלא למשך נסיעה של 500~ מטר ואז מוריד חצי (ואחרי עוד ק"מ עוד חצי) או מוריד לחלוטין תוך כדי נסיעה. עובד מעולה ולו מחממים את האופנוע כשהוא קר בפמפום.

למעלה