שאלת אתגר-

אהובי

New member
שאלת אתגר-

מה יעשה אותנו מאושרים יותר? מחייכים יותר? שלווים יותר? יש מישהו שלא חולם להגיע לשם? ----------------------------------------- אהובי - אימון אישי באמצעות אינטליגנציה ריגשית

הי חמודה ../images/Emo24.gif בוקר טוב!

אני מזהה דברים שונים שיעשו אותי מאושרת יותר, ואני עובדת עליהם
מה שבעיקר אני מזהה זה שלא תמיד אני מודעת לחיים המופלאים שיש לי!

אהובי

New member
../images/Emo140.gifהיי מיכל- תודה

אני שמחה בשבילך! מה שחשוב שאת כבר במחצית הדרך - זיהית את מה שיעשה אותך מאושרת לעבוד עליהם זה החלק הקל! בהצלחה! ========================================================= אהובי - אימון אישי לחיים באמצעות אנטליגנציה רגשית

אהובי

New member
../images/Emo24.gifשלום אליטיסט

אני מסכימה איתך! אני קוראת ת הספר שלו מסכימה לכל מילה בהצלחה! ========================================================= אהובי - אימון אישי לחיים באמצעות אנטליגנציה ריגשית

barak001

New member
רגע רגע

בבודהיזם יש את דרך 8 הנתיבים, כאשר עיקר הדרך הוא מדיטציה (ויפסאנה או זן). מדיטציה היא הדרך לאושר בבודהיזם, ולדעתי זה נכון :)

אני חושבת שפשוט

לאהוב את עצמי יותר- לקבל את עצמי ואת העולם, לתת אמון שדברים מסתדרים...

אהובי

New member
../images/Emo23.gifפיטרינית-את צודקת!

אני מסכימה לכל מילה? האם זו דרך חייך? האם את מקבלת עצמך? האם את פועלת מתוך אהבה? אם כן - אשרייך המשיכי כך ---------------------------------------------------- אהובי - אימון אישי לחיים באמצעות אנטליגנציה ריגשית

אהובי

New member
ב ה צ ל ח ה ! ! !../images/Emo45.gif

מבחינתי עצם המודעות האישית כפי שנשקפת מדבריך מעידים כי עלית על דרך המלך. בהצלחה ובגדול! ולי אין ספק שההצלחה תבוא מהר מכפי שציפית לה ================================================================ אהובי - אימון אישי באמצעות אינטליגנציה רגשית

למעלה