שאלת אתגר

Goggle Girl

New member
לי יש את המנגה לי יש את המנגה! ../images/Emo23.gif

ככה שגם אם יביאו את קארד קאפטור סאקורה מארה"ב, לי יש מפלט ואני יודעת את הסיפור *האמיתי*!
נה לכם!

miaka

New member
אההה.. אוקיי o_O

את יודעת, יש אנשים שרואים את הסדרה ביפנית..

Goggle Girl

New member
אבל יש הבדל ../images/Emo23.gif

בין האנימה למנגה. ולכן המנגה תמיד תישאר *ה* סיפור *ה*אמיתי! נה כפול לכם!

Goggle Girl

New member
נה נה נה נה נה נה נה נה! ../images/Emo3.gif ../images/Emo23.gif

בלי אלימות! *מחזירה ללי סטירה*

Goggle Girl

New member
ליסטה, הצילו! ../images/Emo23.gif

אך, איה, לא שם, זה כואב, *מכניסה ללי אגרוף* אווץ´! ;_; מה עשיתי שזה מגיע לי?! *מוצאת נחמה במנגה של Magic Knight Rayearth שרק הגיעה* *.*

Digi Lista

New member
עדי את כנראה נואשת אם...

קראת לי לעזרה...אני?... אני עסוקה בלגדל ולטפח פיצולי אישיות...

Goggle Girl

New member
ליסטה, כמה פיצולים יש לך? ../images/Emo23.gif

כי אני ספרתי ויש לי ככה איזה 50 ^.^ צשאלי את טלי ואת מאיה יולי: ולכן נורא צפוף כאן איזי: לא שאנחנו מתלוננים... קודי: בייחוד כשהיא פתחה את המערה החדשה! אה, הא הא, תתעלמו מהם ^.^()

Digi Lista

New member
שאלה טובה...

מכיוון שאני עדיין בשלבי גידול ופיתוח של הפיצולים הרבים אני מתחילה להתבלבל בספירה...רגע...ספרתי חלק...עד עכשיו זה מסתכם ב...שכחתי...רגע...נזכרתי...עזבי, אני ארגיע את כולם ואז אני אוכל לענות תשובה ברורה(והפיצולים יענו כול אחד בפני עצמו...)

LILO digital

New member
ובכן...

קודם כל סיילומר מון ובעיקרון, כל סדרה יפנית מהז´אנר הזה (של סיילור-מון ודיג´ימון) - איכותית, שעוסקת בלחימות ובדרמות - תהיה מעולה. וחשוב לזכור, שסדרה יפנית היא תמיד תמיד תמיד יותר טובה מכל סדרה אמריקאית מצוירת! פחות כמו סופר-פיג... (כי סדרות כאלה מתמקדות יותר בהומור של פרצופים מעוותים... וסליחה לכל מעריצי סופר-פיג)

Digi Lista

New member
לדעתי,לילו...

אני אומנם חולה על סדרות יפניות(ירוחם מתפוצץ מתמונות של סדרות יפניות למיניהן, יש לי אפילו תמונות שאין לי מושג מאיזה סדרות הן...כמובן שדיג´ימון יש לי כפול...)אבל לא תמיד אפשר להגיד שהסדרות המצויירות היפניות יותר טובות מהאמריקאיות בגלל שאף פעם(לפי האמונה שלי) אי אפשר להגיד כולם, תמיד...אני כמובן אשמח לראות סדרות יפניות רבות בארץ(יש סדרה עם מישהו שנראה כמו מושרה משינזו, אם רק הייתי זוכרת איך קוראים לה...הייתי שמחה לראות אותה, היא נראית מעניינת)אבל בהחלט לא אכפת לי לראות גם סדרות אמיריקאיות מצוירות(למה לזלזל באמיריקאים שמצנזרים חלקים מפרקים,שחוסכים במדובבים...), ואם יצאו אפילו סדרות תוצרת ישראל(אם כי זאת אינה המומחיות שלנו...)גם אותן אני אשמח לראות, אני מתה על סרטים מצוירים(ולמי שחושב שזה תינוקי...
)... אגב לילו דגה המייצרת מוטציות שכמותך... לדעתי סופר פיג זאת סדרה נחמדה לאללה(ואני אומרת אחרי צפייה בפרקים בפעם החמישית!)ופלינט בלש הזמן גם נחמדה, נכון לא כמו דיג´ימון(אין שם אימפמון...), ולא כמו פוקימון(אין את צוות רוקט) ולא כמו שינזו(מושרה...) ולא...בכללי זה בסדר גמור...אם כי שוב מדובר כאן על דיעות ולכול אחד מותר לחשוב אחרת...

LILO digital

New member
טוב, הכל עניין של טעם

ומי שאומר שלדעתו יש סדרות אמריקאיות מצוירות שיכולות לעלות על היפניות (מבחינת הז´אנר, אני מתכוונת) שיהיה לו לבריאות. אני לא מדברת על תוכניות שונות כמו סאות´פארק (האהוווב עליי) משפ´ סימפסון, ד"ר כץ, ועוד תכניות מצוירות מהסוג... אלא על תכניות לילדים (שוטרים וגנבים, אקסמן, אקשן-מן, ספידרמן, סופרמו, באטמן ועוד הרבה הרבה מן...) אני חושבת שהם ממש לא מוצלחים אבל זה כמובן עניין של טעם ואני לא מתכוונת להתווכח עם אף אחד! בנוגע לסופר פיג... אהמממ... זו סדרה חמודה למדיי, אבל היא מתמקדת נורא בפרצופים המעוותים ובהומור המטופש... למי שאוהב אין לי בעיה (שמעת, יא פלאפל ברוטב?) וגם אני לא מנגדת לשבת ולראות סופר פיג לפני שזה עובר לדיג´ימון, אבל בתכלס זה לא משהו שהייתי מכניסה לרשימת המועדפים של היפניים! אבל יכול להיות שאני משוחדת רק בגלל המדובבות של קאסי ופרודנס (ככה קוראים לה?) שהן ממש אבל ממש איומות!! למרבה השמחה, ירון מנשה התחיל לדובב את רדפורד, וכידוע אני חולה על ירון מנשה מאז ששמעתי אותו לראשונה מדובב את מאט.. ויש גם את מימי (המדובבת של התר) ועוד כמה טובים.. ובכל זאת - הסדרה הזו פשוט לא מגיעה לרמה הנדרשת כדי להיות ברשימת הכבוד של התוכניות היפניות!!!!!!!!!! איקי: זה לא יפה מצידך לדבר ככה. לילו: מי שאל אותך? איקי: עשיתי דרך ארוכה מאוד מכוכב אוינקו כדי לת לקאסי כמה פנינים ואת מפריעה לי! לילו: לך לרבנות ותבקש הכשר לאכול אתך, ורק כשתשיג, תבוא אליי שוב. איקי: בסדר. הא הא, נפטרתי ממנו לנצח!

Digi Lista

New member
את בטוחה לגביי ירון מנשה?

כי היה נדמה לי כול הזמן שזה אותו הקול שיש לג´יימס מפוקימון ואותו עושה גיא נתיב(הוא אכן מופיע בכתוביות של סופר פיג). מה רע בספיידרמן?אני דווקא מאוד אוהבת, יש הרבה סדרות מצויירות אמיריקאית לילדים שהן אחלה לדעתי(בלי קשר לסדרות היפניות, הן יפות בפני עצמן). בכלל את יודעת איזו דמות מצוירת(לא,לא התינוק של במבה)ישראלית אני מאוד אוהבת?(אני מחקה כול משפט שלה מאז שהיא הופיעה לראשונה, עשיתי עליה עבודה בערבית,אני נשפכת מצחוק מהיציאות שלה...)מדובר כמובן בנתניה מהטלמניה בערוץ הילדים, כן ירבו דמויות כמוה!(היא כמעט מהווה לי מודל לחיקוי...רק כמעט אחרי הכול יש בי עוד טיפה שפיות באחד מהפיצולים...)

star_female

New member
אני לא בטוחה לגבי

ירון מנשה, אבל גיא נתיב עושה את אבא של קאסי. והקול של רדפורד באמת דומה לקול של מאט...

LILO digital

New member
אוי ואבוי איתך!!!

ברור שלגיא נתיב ולירון מנשה יש קולות שונים לגמרי!! איזו מן אבחנה יש לך, בשר טחון אפוי בבבצק-עלים? לגיא נתיב יש קול רדיופוני, כלומר קול עבה, גברי ומזמר, שמתאים לרדיו לקריינות, לכן לוקחים אותו לדובב גברים. לירון מנשה יש קול צעיר ומתנגן, שמתאים לדמויות של בחורים בגיל ההתבגרות. איך אפשר בכלל להתבלבל ביניהם? בקשר לנתניה, גם אני כמובן אוהבת אותה (נחשו למה... איזה שם יפה יש לה! מעניין אם זה קשור לעובדה שאני גרה שם...) בגלל שהיא כזו פוסטמה! ומזכירה לי כמה מהחברות שלי... סדרות אמריקאיות הן נסבלות לצפיה (ספיידרמן, עליי להודות, היא באמת אחת מהנסבלות ביותר) אבל כשזה מגיע לשלב שבו הישראלים רוכשים יותר סדרות אמריקאיות מיפניות, יש גבול! דרך אגב, מה דעתך על "הדינוזאורים"? אני לא ממש אוהבת את השילוב בין האנימציה התלת-מימדית לאנימציה היפנית. זה לא מסתדר. ומשהו בזה נורא מזכיר לי את פאואר ריינג´רס (אולי הקולות של הרעים). בכל אופן, הייתי מרגישה יותר טוב לו היו מדובבים אותה לעברית! יש סדרות שבאמת שווה לדובב. למשל, אני הרבה יותר שמחה לקבל את דיג´ימון ומדבוט בעברית מאשר באנגלית!

Digi Lista

New member
בפעם הראשונה בחיי...

אני ניאלצת להודות שצדקת ואני טעיתי, יא חתיכת שעועית ירוקה במרק עגבניות, היום הקשבתי לקול של רדפורד וזה באמת נשמע כמו מאט(אגב גיליתי עוד שתי סדרות שירון מנשה מדובב בהן, אם כי את לא רוצה לראות אותן, למרות רמתך הנמוכה ומנת המשכל של נעל שיש לך, הסדרות מיועדות לגיל של אחי הקטן- 5 ואולי אפילו מתחת לגיל הנ"ל...)אז כן, בפעם הראשונה אני איאלץ להודות שצדקת...
... אבל... לגביי גיא נתיב וירון מנשה, אני לא מסכימה איתך(דיי,מה נראה לך שאני לגמרי אהיה בעדך?...טעות בידיך, כבשל´ה נטולת אוויר). דינוזאורים מזכיר לך את הפאוור ריינג´רס? אני לא יודעת איך להגיב על זה, מצד אחד כשראיתי את זה בשנה שעברה בפעם הראשונה בהחלט היה דימיון(ראיתי אולי שני פרקים, סדרות מצויירות שלא בעברית או באנגלית- בלי כתוביות זה בסדר, סדרות מצוירות עם כתוביות...אני פשוט לא סובלת!, נכון לא תמיד הדיבוב טוב אבל...)מצד שני, את יודעת מה דעתי(הייתה לפחות) על הפאוור ריינג´רס וקצת קשה לי להסכים מהבחינה הזאת...לפאוור ריינג´רס תמיד יהיה...(טוב, את כבר יודעת מה, פאדיחה לחשוף דברים כאלה...יפטרו אותי בשניות...). לגביי מושא הערצתי נתניה, כן, היא על שם מכבי נתניה שעלתה באותה השנה לליגה הבכירה בכדורגל, פליקס זה על שם פליקס חלפון(שחקן כדורגל שמאוד בלט אז), ושפריץ היה אמור במקור להיות שפיץ(כי הייתה תוכנית "השפיץ של הנעל")אבל כבר יש שפיץ בערוץ הילדים(בגינת ההפתעות עם מיכל ינאי, זה כבר לא משודר נראה לי...)אז שינו את זה לשפריץ. ואיך אני יודעת את כול זה? טוב, כבר אמרתי שאני ממש אוהבת אותם(דגש על נתניה שהכי כיף לחקות אותה),והיה לי את היומן תלמיד שלהם(שכמובן לא כתבתי בו,כמו ביומן שקניתי השנה של דיג´ימון, פשוט זכרתי הכול...)ואל תשכחי שאני טיפוס חוקר(עיתונאית...)וכשעשיתי עבודה עליהם בערבית עשיתי מחקר מקיף(אני וחברה שמנו גם אותם בעבודה על האפיפיור!). זהו, תשמחי שצדקת פעם אחת כשאני לא(לפי המוטו שלי...זה לא הגיוני בכלל...)ותשמרי על מחממי האוזניים שלך בזווית ישרה.

יאקומו

New member
ליסטה!

למה תמיד יוצא לך מגילות?! רק לקרוא את ההודעות שלך יוצא לי רבע שעה! (הכל בצחוק... לא להתייחס ברצינות!)

Digi Lista

New member
מגילות?...

יאקומו... עוד לא ראית מזאת באמת מגילה...אני מניחה שאני אוהבת לזרום עם הכתיבה לפעמים יותר מידיי(מורידים לי על זה במבחנים...), אני רגילה לזבל במוח מבחינת כתיבה(אני עיתונאית...)...מגילות...חכי, זאת רק ההתחלה...

tady

New member
למה לא מוצלחים

לפי דעתי ליגת הצדק הסידרה החדשה בערוץ שש היא בינתיים הכי טובה של האמריקאיים וגם הכי מצחיקה (חוץ מדיגימון כמובן)

למעלה