טוב, הכל עניין של טעם
ומי שאומר שלדעתו יש סדרות אמריקאיות מצוירות שיכולות לעלות על היפניות (מבחינת הז´אנר, אני מתכוונת) שיהיה לו לבריאות. אני לא מדברת על תוכניות שונות כמו סאות´פארק (האהוווב עליי) משפ´ סימפסון, ד"ר כץ, ועוד תכניות מצוירות מהסוג... אלא על תכניות לילדים (שוטרים וגנבים, אקסמן, אקשן-מן, ספידרמן, סופרמו, באטמן ועוד הרבה הרבה מן...) אני חושבת שהם ממש לא מוצלחים אבל זה כמובן עניין של טעם ואני לא מתכוונת להתווכח עם אף אחד! בנוגע לסופר פיג... אהמממ... זו סדרה חמודה למדיי, אבל היא מתמקדת נורא בפרצופים המעוותים ובהומור המטופש... למי שאוהב אין לי בעיה (שמעת, יא פלאפל ברוטב?) וגם אני לא מנגדת לשבת ולראות סופר פיג לפני שזה עובר לדיג´ימון, אבל בתכלס זה לא משהו שהייתי מכניסה לרשימת המועדפים של היפניים! אבל יכול להיות שאני משוחדת רק בגלל המדובבות של קאסי ופרודנס (ככה קוראים לה?) שהן ממש אבל ממש איומות!! למרבה השמחה, ירון מנשה התחיל לדובב את רדפורד, וכידוע אני חולה על ירון מנשה מאז ששמעתי אותו לראשונה מדובב את מאט.. ויש גם את מימי (המדובבת של התר) ועוד כמה טובים.. ובכל זאת - הסדרה הזו פשוט לא מגיעה לרמה הנדרשת כדי להיות ברשימת הכבוד של התוכניות היפניות!!!!!!!!!! איקי: זה לא יפה מצידך לדבר ככה. לילו: מי שאל אותך? איקי: עשיתי דרך ארוכה מאוד מכוכב אוינקו כדי לת לקאסי כמה פנינים ואת מפריעה לי! לילו: לך לרבנות ותבקש הכשר לאכול אתך, ורק כשתשיג, תבוא אליי שוב. איקי: בסדר. הא הא, נפטרתי ממנו לנצח!