שאלת אתגר

mbarsh

New member
שאלת אתגר

איזה סדרות יפניות יש שהייתם רוצים שיגיעו לדיבוב עברי? אני לוקחת את התשובות במלוא הרצינות ומתכוונת לעשות משהו בנידון

מ...

Evangelion או אחת מהסדרות הבאות Akazukin Cha Cha Angel Sanctuary B.Campus Guardress Bastard! Blue Seed Dark Angel Darkstalker El-Hazard Grave of the Fireflies Gunbuster Gundam : Misc Arts Iria Kimagure Orange Road King of Fighters M.Knights Rayearth Mahou Tsukai Tai! Maison Ikkoku Ranma 1/2 Ronin Warriors Sailor Moon Series Sentimental Graffiti Slam Dunk Slayers Tenchi Muyo Tokyo Babylon Vampire Princess Miyu X : The Movie Yawara

הלדין

New member
סיילור מון!

תמיד רציתי לדעת מה הן אמרו אחת לשניה באיטלקית.(אני ראיתי את זה בערוץ האיטלקי וכבר ציינתי שלא הבנתי דבר).

Tenchi!!!

tenchi muyo tenchi universe tenchi in tokyo למרות שכבר ראיתי את הכל מספר פעמים אני לא אתנגד לראות בעברית. אם תביאי את זה לארץ אני אסגוד לך! זה היה בקרטון נטוורק האמריקאי בגרסה המצונזרת של היפנית. זאת סדרה פשוט גדולה! את יכולה להשיג גם סדרות שלא תרגמו לאנגלית? כי אם כן יש עוד הרבה

Goggle Girl

New member
אני בטח אתחרט על זה אבל... ../images/Emo23.gif

Sailor Moon Magic Knight Rayearth Card Captor Sakura Slayers Ranma 1/2

Rocketshipper

New member
*מדמינת את הקול של ג´סי בתור ריוקו*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *ואת הקול של ג´ו בתור טנצ´י* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDD ואין, לא משנה מה, אם יביאו את ראנמה, בטוח שמפו תהיה מימי/הת´ר אפילו שזה לא מתאים XD

Rocketshipper

New member
ועכשיו ברצינות

זה נהדר שאת פתוחה לרעיונות של הפורום, ואני לא אתנגד בכלל לראות כמה מהסדרות האלה בעברית... במיוחד עם עבודת הדיבוב הישראלית שבאמת משתפרת מסידרה לסידרה....למרות שחלק מהסדרות לא ממש לילדים

pokegirl

New member
חלק גדול מהאנימה לא ממש לילדים

אז אני אומרת..... di gi charat!!!

Rocketshipper

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

כן!!! את די ג´י צ´אראט חייבים לתרגם!!! XDDDDDDDDDDD *מציעה את מאיה לקול של החתלתולה הראשית*

miaka

New member
לא לא!!!!

מאיה חייבת להיות Rabi-en-rose! היא פשוט תפורה עליה
(אז מה אם היא רק בת 14)

miaka

New member
וואו, יש הרבה *מבט חולמני בעיניים*

אני חושבת שהכי הייתי רוצה לראות בארץ את Inuyasha של רומיקו טאקאהאשי, או את Angelic Layer של Clamp
(למרות שאנג´ליק לייר בטח יקרה מדי, שווה לנסות, היא מדהימה).. וגם הייתי רוצה שידור חוזר של האנימות הישנות שהיו פעם בערוץ 1

miaka

New member
אה ומאיה-

אני בטוחה שלאנשים בפורום הזה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=60 יהיו עוד הצעות

star_female

New member
המ, תלוי...

אם זה ישר מיפנית, יש הרבה... במיוחד סיילור מון (Sailor Moon) וקארדקפטור סאקורה (Cardcaptor Sakura), שאותן לגמרי עוותו באנגלית... o_O אם זה מאנגלית... ראנמה 1/2 (Ranma 1/2), בהחלט.. זאת סדרה כל כך טובה, למרות שהיא מאוד ארוכה, אבל רק העונות הראשונות יספיקו ^^
קשה לי להמליץ על סדרות לדובב כי את הרוב אני לא רוצה לראות אפילו באנגלית...

miaka

New member
בראנמה צריך צינזור רציני..

לפני שמביאים אותו לערוץ הילדים

miaka

New member
כן, זה הולך להיות מזעזע ../images/Emo7.gif

הם קונים את הגירסא (או יותר נכון שחיטה) האנגלית.. הם שינו לגמרי את הסדר של הפרקים, היחסים בין הדמויות, השמות... זה פשוט נןרא

למעלה