שאלת ארטיקים

מצב
הנושא נעול.
שאלת ארטיקים../images/Emo186.gif

שאלת ארטיקים

אני מהפורום פוריות השכן וצריכה את דעתכם... ידוע כי להחזרת עוברים מוקפאים סיכוי קטן בהרבה להיקלט מעוברים "טריים". האם מומלץ להחזיר 3 עוברים עקב ממצא זה (למרות גילי הצעיר 26)? מה אתן אומרות? האם להסתכן בדילול חלילה במידה ו... נתנו לי תחושה כי סבב מופאים הוא בזבוז של זמן

מוקפאים הוא ללא כל ספק לא בזבוז זמן

שאלת ארטיקים

אני מהפורום פוריות השכן וצריכה את דעתכם... ידוע כי להחזרת עוברים מוקפאים סיכוי קטן בהרבה להיקלט מעוברים "טריים". האם מומלץ להחזיר 3 עוברים עקב ממצא זה (למרות גילי הצעיר 26)? מה אתן אומרות? האם להסתכן בדילול חלילה במידה ו... נתנו לי תחושה כי סבב מופאים הוא בזבוז של זמן
וסטטיסטיקה זה דבר שטוב רק במספרים גדולים ברמת העובר הבודד - או שנקלט או שלא ולכן - רצוי לבחון את המוקפאים באותה אמת מידה של בחינת עובר רגיל היה והיו מחזירים לך 5 טריים אזי גם 5 מוקפאים בכל מקרה אין לך שליטה על מספר המוקפאים כי הם מוקפאים בקבוצות מלכתחילה של או 2 או 3 ב-ה-צ-ל-ח-ה

ליאור, מה שאומר שאם מפשירים 3

וסטטיסטיקה זה דבר שטוב רק במספרים גדולים ברמת העובר הבודד - או שנקלט או שלא ולכן - רצוי לבחון את המוקפאים באותה אמת מידה של בחינת עובר רגיל היה והיו מחזירים לך 5 טריים אזי גם 5 מוקפאים בכל מקרה אין לך שליטה על מספר המוקפאים כי הם מוקפאים בקבוצות מלכתחילה של או 2 או 3 ב-ה-צ-ל-ח-ה
עוברים ורק 2 שורדים, אז מחזירים 2 ואין מצב בו מפשירים עוד אחד על מנת להחזיר 3? ואם 3 שורדים את ההפשרה אז מחזירים 3... רק ביום ההחזרה יודעים כמה עוברים החזיקו מעמד? תודה על התשובות והיחס בננה

anguly

New member
הבנת נכון!

עוברים ורק 2 שורדים, אז מחזירים 2 ואין מצב בו מפשירים עוד אחד על מנת להחזיר 3? ואם 3 שורדים את ההפשרה אז מחזירים 3... רק ביום ההחזרה יודעים כמה עוברים החזיקו מעמד? תודה על התשובות והיחס בננה
הבנת נכון!
רק ביום ההפשרה יודעים כמה שרדו. ואחוזי השרידות משתנים מאחת לשנייה. אני מכירה כאן מישהי שיש לה 100% הצלחה - אצלה אי אפשר אף פעם להחזיר טריים - כי היא תמיד בגירוי יתר. אז תמיד מחזירים לה מוקפאים - וכמעט תמיד כמעט כולם שורדים הקפאה - וכל מה שמחזירים נקלט... אצלי לעומת זאת - מפשירים ומפשירים ומפשירים - והשרידות היא משהו כמו 1 ל-3-4 - ולמרות זאת גם לי היה כימי ממוקפאים. בקיצור - צריך לנסות ולראות - והעיקר לשמור על אופטימיות.

בוניטה 5

New member
לי לא נתנו תחושה של בזבוז זמן.

שאלת ארטיקים

לי לא נתנו תחושה של בזבוז זמן.
ההיפך, אמרו לי שיש הריונות יפים מאד ממוקפאים. הרופא שלי שהוא ממש ממש היסטרי בנוגע לשלושה עוברים, מחזיר שני עוברים במחזור רגיל ומוקפאים שלושה. הוא הסביר לי שבמוקפאים הוא תמיד מחזיר אחד יותר ממה שהוא מחזיר אם הם היו טריים. והוא אחד שממש לא לוקח סיכונים (לדעתי)

ממש לא בזבוז זמן

שאלת ארטיקים

ממש לא בזבוז זמן
באמת צריך לאסוף אלבום של ילדי הפרוזן כדי לנגח איתם את הפסימיים... המדיניות היא אכן להחזיר 3 אם יש (ממש כמו מדיניות ה- 2 בטריים) מקווה שבעוד 9 חודשים יתווספו עוד 1 או 2 לאלבום הפרוזנים

גם לי יש את אותן שאלות ותהיות

שאלת ארטיקים

גם לי יש את אותן שאלות ותהיות
ואני חושבת שארצה שיחזירו לי 3 עוברים כי אכן הסיכויים יותר נמוכים מהחזרה של טריים בכל אופן שיהיה בהצלחה

MIF2002

New member
תלוי באיכות המוקפאים

שאלת ארטיקים

תלוי באיכות המוקפאים
לא הייתי קוראת לסיכוי קטן בהרבה, אלא קטן יותר, ואל תמהרי להספיד החזרת מוקפאים, גם אני עשיתי את זה פעם והארטיק שלי היום בן שנתיים. רצוי לדעתי לראות מה איכות העוברים המוקפאים כשהוקפאו ואיך הם שורדים את ההפשרה, לפעמים הם מאבדים תא או שניים וזה פוגע באיכות שלהם, ולפעמים שם שורדים מצויין, אז שווה להתייעץ עם הרופא אחרי ההפשרה. אצלנו בהדסה עין כרם גם במוקפאים לא מחזירים יותר מ-2 בגיל שלך, הם מאוד חוששים מהריונות מרובי עוברים. שיהיה המון המון בהצלחה !!!

היי, גם אני מהדסה עין כרם../images/Emo140.gif

תלוי באיכות המוקפאים
לא הייתי קוראת לסיכוי קטן בהרבה, אלא קטן יותר, ואל תמהרי להספיד החזרת מוקפאים, גם אני עשיתי את זה פעם והארטיק שלי היום בן שנתיים. רצוי לדעתי לראות מה איכות העוברים המוקפאים כשהוקפאו ואיך הם שורדים את ההפשרה, לפעמים הם מאבדים תא או שניים וזה פוגע באיכות שלהם, ולפעמים שם שורדים מצויין, אז שווה להתייעץ עם הרופא אחרי ההפשרה. אצלנו בהדסה עין כרם גם במוקפאים לא מחזירים יותר מ-2 בגיל שלך, הם מאוד חוששים מהריונות מרובי עוברים. שיהיה המון המון בהצלחה !!!
היי, גם אני מהדסה עין כרם

מתי מבצעים את ההפשרה? יום לפני ההחזרה?

MIF2002

New member
הי

היי, גם אני מהדסה עין כרם

מתי מבצעים את ההפשרה? יום לפני ההחזרה?
הי
לא, את מתקשרת בבוקר של ההחזרה ונותנת הוראת הפשרה בטלפון ורק אז הם מפשירים. אם הפשירו לך באמפולות של זוגות, אז הם קודם יפשירו זוג, יראו מה מצב העוברים ולפי זה יחליטו בשיתוף איתך מה לעשות. אצלי היו פעמיים שהפשירו והעוברים שרדו יפה ואז החזירו 2, ופעם אחת שלא שרדו יפה אז הפשירו עוד אמפולה. שיהיה בהצלחה !!!

גם אני בגילך ונקלטת מכל ארטיק אפשרי

שאלת ארטיקים

גם אני בגילך ונקלטת מכל ארטיק אפשרי
הפשרה ראשונה, שרדו 2 ארטיקים מתוך 3, שנים נקלטו. הפשרה שניה הופשרו 3 ארטיקים, החזרנו 1, 1 נקלט. הפשרה שלישית, הופשרו 3 הוחזר 1, נקלט 1. אני תמיד בחשש מהריון מרובה עוברים. 2 זה כבר יותר מדי בשבילי. הרגשתי רע מאד לזרוק לפח שני עוברים. אבל היה כואב לי הרבה יותר אם הייתי צריכה לעבור דילול. אני לא ממליצה להחזיר יותר מ1-2 עוברים. ואני גם הוכחה שמוקפאים מצלילחים מאד

תודב רבה../images/Emo25.gif

שאלת ארטיקים

תודב רבה

על ההסברים, התמיכה וכמובן העידוד
אוהבת בננה

מצב
הנושא נעול.
למעלה