שאלת ארון

FaithNoMore

New member
שאלת ארון

מי מכם מחוץ לארון? בפני חברים או בפני הורים ואיך הגיבו?

../images/Emo26.gif

אני מחוץ לארון בפני חברים . איך אפשר שלא לדעת אם ההתנהגות והדיבור הנשי שאמצתי לעצמי . איך הגיבו? צוחקים עליי ,מנסים לדבר איתי שזאת לא הדרך הנכונה (
מה הם יודעים..) , שונאים אותי וכמות ההומופביה לאחרונה גדלה . מצד שני , יש כאלו שמנסים להתחיל איתי כי יודעים שאני גיי ואלו ה-מ-ו-ן ילדים . אין שכבה בבית ספר שלא יודעים עליי . אל תשאל כמה אני סובל ... הורים - פעם רמזתי קצת לאימי . אחותי גם גילתה הרבה מידע לאימי וההורים שמים לב להתנהגות הנשית . אמא שלי אומרת לי להפסיק עם ההתנהגות הנשית ואני ממשיך בשלי . אדם אחד אמר לי שאמא שלי יודעת אבל היא מנסה להכחיש לעצמה את זה "זה לא הבן שלי..." . זאת אומרת , היא לא רוצה לאמץ לעצמה שיש לה בן הומו . היא עדיין חיה באשליה שאני סטרייט...

אני מחוץ לארון לגמרי

שכחתי לשמחתי איך הוא נראה מבפנים. ככה זה כשיש ילדים אין ארונות (אפילו את הכביסה כבר אין מי שיכניס לארון) איך הגיבו גם את זה כבר שכחתי העיקר שעכשיו הם מקבלים ומפרגנים. אבל זה עבר דיי חלק.. בכל מקרה.

FaithNoMore

New member
אני...

מחוץ לארון לגמרי. החברים מפרגנים ואוהבים וכנ"ל לגבי אחותי הגדולה (למרות שלקח לה זמן לקבל). ההורים הומופוביים מאד.

BabyBoy1

New member
חצי בפנים חצי בחוץ..

הידידות הקרובות שלי יודעות, וגם כמה ידידים שהם גם הומואים. והן הגיבו אחלה... אבל המשפחה לא יודעת.

Dancing mad

New member
שאלת ארון מס' 857

בחוץ, הורים כן, חברים נכון לעכשיו לא. תגובה חמה מאוד מצד אמא, וחמה פחות מצד אבא (לתשומת לבכם, לאבות יותר קשה לקבל את זה), אבל זה השתפר עם הזמן.

dagystyl

New member
אצלי זה מתפצל

אצלי כל הקטע של בחוץ או בפנים מתפצל כי אני דיי חי חיים כפולים. בבית ההורים יודעים (גילו) וחברים קרובים מהתיכון יודעים. וחבר הכי טוב שלי גילה לי על עצמו אחרי שאני גיליתי לו. קטע מצחיק. ובצבא לא יודעים חוץ מ-2 חברים קרובים (שאחד מהם גם הומו). בקיצור, חיי כפולים ומכופלים. מצד אחד זה טוב ונחמד, מצד שני זה מעצבן.

הממ אני באמת בסימן שאלה.!

אני לפני כמה שבועות הגעתי להחלטה שאני "ביי" נמשכת גם לבנים וגם לבנות. ספרתי לחברות והם קבלו את זה בסבבה. אבל אחרי כמה זמן המשיכה לבנות נפסקה. ככה שאני באמת עדין בסימני שאלה בכל מקרה אני לא מתאמצת לגלות מי אני. יש לזה זמן.

Almost Famous

New member
כבר לא דתי כל כך...

אבל אצלי המצב די "מצחיק". ההורים והמשפחה יודעים (לא ממש תומכים, אבל יודעים בהחלט ולא מתערבים), חלק מהחברים יודע (הטובים יודעים) א-ב-ל, בצבא אף אחד לא יודע (אני מניח שחושדים אבל...). נו טוב, למרות שהשלישות נחשבת כבסיס של הומואים, אז אי אפשר לדעת אם מישהו לא עלה עליי...

BabyBoy1

New member
היי פיימוס../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני שמח לראות אותך בפורום (אני "מכיר" אותך מגאווה וזוגיות גאה, וב"ב). בכל אופן, אתה גם מוזמן לפתוח שרשור הצטרפות ולכתוב כמה מילים על עצמך
כנ"ל לגבי כל החדשים בשרשור
אהה ולגבי השלישות...אני חושב ש"לצאת מהארון" שם, הכוונה להתוודות שאתה סטרייט

Almost Famous

New member
אני ../images/Emo35.gif דמות מוכרת ../images/Emo35.gif

תמיד נחמד לשמוע. השלישות ? אכן בסיס של הומואים (לפי מה שטוענים) אבל עוד לא ממש גיליתי הומואים נחמדים \ שווים שם (אני ת'כלס יודע רק על איזה 4-5...). אני בן 19 מהמרכז, ההורים כמו שאמרתי יודעים, ואני כבר לא כל כך דתי (אבל בבית מסתובב עם כיפה ושומר שבת בשביל ההורים). וכן, אני חייל (יש פה עוד חיילים ?).

אצלי..

המצב חרא אני סובל הרבה מזה שאני הומו לא בגלל שצוחקים עליי או משו <בכלל לא צוחקים> אני פשוט כל הזמן בדיכאון.. אהה ולמרות שההורים שלי ממש דתיים אני בכלל לא ממש אני שונא את זה ובקשר לארון - רק כמה חברים יודעים והם פשוט לא אומרים על זה כלום..

../images/Emo26.gif

לדעתי , תהיה פעיל בפורום . אפילו רק עקוב אחר ההודעות בפורום . אתה לא היחיד שמרגיש כך והפורום יעזור לך עם הזמן להשתקם , להרגיש חזק ואולי שלם עם עצמך בכך שזאת קהילה חמה של אנשים שמזדהים עם המצב שלך . למשל אצלי , מה שמחזק אותי הוא כשהומופובים נכנסים לפורום וכותבים את הדיעות שלהם בצורה לא יפה (בלשון המעטה) ואיך שבפורום משתמשים מגיבים להם .. אותי זה מחזק בגלל שיש הרבה הומופובים בבית ספרי . כל אחד והבעיות שלו ומה שהפורום מקנה עבורו

BabyBoy1

New member
היי מתוק

כפי שכתבתי בהודעת התצטרפות שלך, אתה מוזמן לספר קצת על עצמך, ולהבהיר לנו בדיוק מה קשה לך. בכל אופן, תדע שיש פה קהילה של אנשים שמזדהים איתך ויעשו הכל כדי לעזור ולעודד אותך, ברוך הבא

למעלה