שאלת אקספלורר

helius

New member
שאלת אקספלורר

שלום לכולם, אני מקווה שכאן הוא המקום המתאים לשאול: האם ניתן לסדר את רשימת המועדפים של האקספלורר לפי אלפבית? יש איזה כפתור חבוי שאני לא מצאתי?

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
למיטב ידיעתי . . .../images/Emo43.gif

אם מדובר ב"IE6", המועדפים מתמיינים מעצמם(!) לפי סדר הא'-ב'.

morada

New member
ואם הם לא מתמיינים לבד

אפשר ללחוץ עם לחצן ימני על אחד מהמועדפים ולבחור במיין לפי שם (או sort by name). כמובן בהנחה שמודבר באקספלורר 6.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
מעניין אם הבעיה רק אצלי../images/Emo35.gif...../images/Emo43.gif

הנה תמונה של קליק ימני על המועדפים ואין בתפריט הנגלל שום אופציה של 'מיון'. וכמובן, שזה "IE6".

giladba

New member
אם הבנתי נכון.............

לחצת על האייקון של המועדפים וכשהם נפתחו לך בצד, לחצת קליק ימיני ואז אכן אין מיון. אם תלחץ על המועדפים שבתפריטים ואז קליק ימיני על הרשימה הנפתחת אמור להיות מיון (האופציה האחת לפני אחרונה)

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אההה..., טוב, יש לי תפיסה ...../images/Emo43.gif

מהירה רק צריך להסביר לי לאט...
אמרו 'מועדפים', לחצתי כמו שאני רגיל (ששם אין את המיון). בדרך שהצגת אכן יש מיון אבל מעולם לא השתמשתי בו כי לא ראיתי שום צורך בכך. גם עכשיולא ריתי שם אפשרות אחרת מלבד מיון לפי שם, וכפי שציינתי אצלי הם מתמיינים אוטומטית, בכל הוספה של כתובת חדשה. אולי, בעת יבוא 'מועדפים' מ"IE" מגרסה ישנה אל "IE6", יש צורך להקליק פעם אחת על מיין לפי שם כדי למיינם.

helius

New member
אז ככה

המדובר באקספלורר 6 אבל באנגלית. הלינקים לא מסתדרים לבד. יש לי מלא בלאגן, אחרת לא הייתי שואל. לגבי אופציית הקליק הימני, זה לא נותן שום דבר דומה או פרודוקטיבי. יש רעיונות אחרים?

למעלה