שאלת אנאסיסטד

שאלת אנאסיסטד

כמה כיף שאני יכולה לצאת מלהיות סמויה

לידה ראשונה הייתה בבית, עם מילדת.
הרבה בזכות הפורום המקסים הזה

עכשיו, סופסוף הריון שני (די בהתחלה, למען האמת), אני ממש מעוניינת ללדת ללא מילדת ובלי לצאת לבי"ח

אז שאלה למי שיודעת מנסיון:

מה הדרישות במשרד הפנים כדי לרשום את הילד/ה אחרי לידה?

בדיקת רופא/ת נשים 24 שעות מהלידה
בדיקת רופא/ת ילודים 24 שעות מהלידה
- מספיק?
או שצריך גם אישור רופא שהייתי בהריון?

כי לא עשיתי שום בדיקה ולא מתכננת בכלל אולטרהסאונדים או מעקב כלשהו מעבר למעקב אישי שלי של ל"ד-מדידת הבטן וכאלה

מבקשת בלי ביקורת על הבחירה שלי. אני מודעת לסיכונים, הכל נלקח בחשבון.
תודה

savvysunflower

New member
למיטב ידיעתי,

אכן צריך הוכחה שהיית בהריון, אבל יש מצב שבדיקת רופא הנשים לאחר הלידה יספיק. אם לא, אולי תמונות שלך בהריון מתקדם? העניין הוא שצריך להוכיח שהתינוק אכן שלך ושלא חטפת אותו. אז יכול להיות שזה לא חייב להיות אישור רפואי דווקא, אלא פשוט הוכחה שהיית בהריון. צריך לבדוק את זה.

למיטב ידיעתי, מה שחובה זה בדיקת רופא הנשים, ותוך 48 שעות מהלידה. בדיקת היילודים לא חובה, אבל כדאי, במיוחד אם לא תהיה שם מיילדת.

בשעה טובה ובהצלחה!

כדי למנוע עניינים במשרד הפנים

כדאי שתהייה איזושהי הוכחת הריון ז"א אפילו בדיקת הריון (תוצאות של בדיקות הדם). תמונה לא מספיקה.
אחרי הלידה הולכים לרופא נשים עם התינוק, אומרים שהתפלק בבית או מה שמתאים לך, ומקבלים ממנו מכתב שאיתו הולכים למשרד הפנים.

savvysunflower

New member
מוסיפה

שכדאי לברר מראש על רופאי נשים באזור, כי לא כולם יהיו מוכנים לתת לך את המכתב.

Nicki

New member
הייתי בכל זאת ממליצה כן על א"ס אחד-

רק לוודא שהשילייה אינה שיליית פתח, וככה תהרגי שתי ציפורים במכה ויהיה לך אישור שאת בהריון. בהצלחה!

נדמה לי ששליית פתח נוטה להגיע עם דימומים

ככה שקשה לפספס אותה.

(לא חסרים דברים שכדאי לעשות בשבילם א"ס אחד.
עוד משהו שלא חסר, אני מניחה, זה אנשים שיגידו לה את זה.)

ממש לא בהכרח

אמנם בשילית פתח יש יותר סיכוי לדימומים
אבל בהחלט יש שיליות פתח בלי דימומים....

ט ו ש ה

New member
לא הכרחי דימומים. בטח לא בהתחלה

רק השבוע הגיעה אלי אישה בפתיחה כמעט גמורה, בלי אולטרסאונדים ושליית פתח שלא דיממה ולו פעם אחת בודדת במהלך ההריון כולו (וזו אישה שרצה אחרי 6 זעטוטים בבית...)

למעלה