שאלת אנאלי

וואי וואי וואי עכשיו אני בסרטים מהעסק הזה .. הלכתי עם הילד לבקר את אישתי בשיקום (הייתה מאושפזת מאז פסח בגלל חוליה שהתפוררה מהגרורות ולפני שלושה שבועות הועברה לשיקום) וחמתי הייתה שם וכשבאנו היא בדיוק עמדה ללכת וראיתי אותה מחפשת בדאגה שקית וכשנשאלה לתוכן השקית היא ענתה "קניתי גמדי גינה" ועכשיו עם המוצר הנ"ל אני צריך לחשוד בחיי המין של חמתי או שמא עלי להרגע ויש מצב שאלו בכ"ז סתם גמדי גינה ?!?

קטניפ

New member
גמד הוא לא תמיד רק גמד

תרגישו טוב, פולניה!

sharoms

New member
תגיד, מה נהייה? שמעתי שיש בלגנים אצלכם. שולחת

אחולי החלמה לגברת הפולני.

מפסח זה הרבה זמן

נו שיעבור כבר! כמה שנים החרבנה הזה יתמקד בה.
פעם הבאה תשב מול הגב שלה ותסביר לתאים האלה שיש לי רשימה של מאותגרי קרמה שצריך לטפל בהם. שיעבור הלאה!

Anigodin75

Member
את יודעת יש גם סתם זקנים שלא ממש שולטים על מה שיוצא משם...
והאמת, לכתוב שאת צמאה למידע בנושא זאת לא בחירת המילים הכי טובה בקונטקסט הזה:)

Aיש

New member
או-קי אז להגיד בו ננסה להביא כמה שיותר עובדות

המחקרים בנושא הם לא חד משמעיים, יש מחקרים שאומרים כי מין אנאלי אינטנסיבי (מעל פעם בשבוע לתקופה משמעותיות) יכול לגרום לבעיות שעיקרן:
החלשות שריר הסוגר, עד לאי שליטה בגיל מאוחר (במקרים קיצונים בלבד).
זמן "חזרה לשגרה" ארוך מהרגיל. כלומר שאחרי פעילות מעיים / סקס אנאלי הסוגר ישאר פתוח לזמן ארוך יותר מהרגיל.

מה שזה אומר זה שאם תעשי אנאלי לעיתים קרובות יש סיכוי כי כן יהיה שינוי בצורה של פי-הטבעת שלך. אם זאת המחקרים האלו לא היו על קבוצת מחקר גדולות במיוחד, ועיקרן התבצע על הומויים (מכיוון שהם היו קבוצת המדגם הקלה לביותר לאנשים שמבצעים סקס אנאלי על בסיס קבוע).

נתקלתי גם במחקרים ששללו את התופעות המצוינות כך שאני לא ממש יודע למה להאמין, אם זאת ברצון להמנע מהסיכונים אני מקפיד לא להגזים.

ואגב נתקלתי במקור שטען כי תרגילי קיגל אוזרים גם לשריר של פי-הטבעת ושומרים עליו מפני נזקי האנאלי, אז כנראה שזה מומלץ.

קישור מצורף למחקר היחד שהצלחתי לשחזר מזמנו שהתעניינתי בזה...

Surrealistical

New member
לא רוצה להפחיד אותך

אבל אם כבר שאלת... קראתי באיזשהו פורום על מישהי שעושה סקס אנאלי על בסיס קבוע, נראה לי מספר פעמים בשבוע אם לא כל יום. והתחיל לצאת לה מפי הטבעת נוזל שדומה לשילשול. זה התחיל להכתים לה את הבגדים אפילו. הרופא המליץ להפסיק עם הסקס האנאלי לתקופה.
אבל זה מקרה יחיד ששמעתי. מכל הנשים שאוהבות אנאלי לא שמעתי על אף אחת שזה קורה לה.

Aיש

New member
דווקא נשמע אמין, יש מחקרים שתומכים בטענה

ועל בסיס יום יומי בהחלט נשמע הגיוני.

sharoms

New member
אני עושה אנאלי לעתים נדירות אבל כבר שנים

אני לא מרוצה מהמראה שלו בכלל. אני לא בטוחה איך להסביר אבל הוא לא נראה קטן ובתולי כמו קודם.

תעלי תמונה ונשפוט

חשבתי לשדך אותך לאיזה דובי שאני מכיר, אבל עכשיו שכתבת שהחור תחת שלך לא קטן ובתולי...
באסה איתך!

sharoms

New member
תלוי בדובי. אם הוא שווה אז שמעתי שיש התעמלות

קיגל לשרירי החור של התחת

ושום מילה על זה

שאת יושבת כל היום ומסתכלת על חור התחת שלך?
את יודעת שהשמש לא זורחת משם, נכון?

וואו, זה בטח מה זה לא נוח

תנחומי.
איך חור התחת שלך, מתוח ובתולי או רפוי, מתדלדל ופעור?
בכל זאת יוצאת לך משם כל בוקר השמש. זה לא צחוק.

Surrealistical

New member
אם כבר

אז מה שהכי טוב מתאר אותו זה שרוף. השמש חמה אחרי הכל. אבל אחרי כמה זמן מתרגלים.

למעלה