מצטרף בחום להמלצה שלך על LOVE ME - ביט הזוי ומיוחד, ושימו לב גם למילים של פיפטי בבית שלו - כמה יציאות משעשעות במיוחד על דיאנג'לו אשאנטי והכי טוב - על לוריין היל - i used to listen to laureen hill and tap my feet and than the bitch put out a cd who did not have no beat
I aint gonna front, I thought R. Kelly was your shit Let me find out he fuckin round with Bow Wow bitch Niggaz eatin popcorn right, rewindin the tape Now Shorty, Momma and the Priest sit, hollerin rape
אבל בכל זאת הירידה היא על באו וואו, היא על זה שהוא קיים יחסים עם ילדות קטנות. איך הגעת לביף? וGO TO SLEEP שיר בשיתוף של DMX ואמינם, כמה שטויות רצו אצל אנשים כאן שכל הזמן אמרו שיש ביניהם ביף... כולה הבנאדם אמר SLIM בPARTY UP כל אחד התחיל לקשר את זה לאמינם, אז איפה הביף עכשיו
ואגב אחרי כמה שמיעות הגעתי למסקנה ששיידי רקורדס היו צריכים לקדם את אובי טרייס ולא את 5- סנט, אובי הרבה יותר מוכשר, 50 נשמע כמו מישהו שפי דידי היה מחתים (|מייס לוק אלייק|), איזה עייף הוא נשמע, אבל עדיין IN THE CLUB זה חתיכת CLUB BANGER. NOW GO TO SLEEP BITCH.
דווקא הפלואו העצל והאדיש של פיפטי מאוד משעשע אותי ושונה מהרבה דברים ששמעתי קודם - הנה דוגמאות לשישרים שהוא ממש ממש יוצא טוב בהם : go to sleep in da club the realest nigga יחד עם ביגי - שיר מעולה thug love יחד עם מישהי מדסטיני צ'ילד נראה לי מה? לא שירים טובים?
האחת מדסטיני היא לא אחרת מ...ביונסה. אבל הוא לא מחדש כלום, חסר כריזמה, נוכחות, כאילו הוא קם משינה ממש עמוקה ואמרו לו- "היי פיפטי, בא לך להקליט משהו באולפן?" בקיצור מייס אול אובר אגאיין, א-ב-ל היתרון שיש לו בדיוק כמו מייס זה הלייבל והמפיקים שיודעים להוציא אותו טוב. בקיצור הוא לא מה שעשו ממנו, והוא לא היורש של טופאק (דווקא של מייס
) וההתלהבות תרד עם הזמן (לגדול היא לא יכולה כי הוא הצלחה עצומה).
אבל אם כבר יש פה כמה שירים שלו שהסכמנו עליהם שהם ענקיים - מה כל כך רע בו? ותסלח לי אבל אני מעדיף מישהו עצל ושנון שנשמע כאילו קם משינה ולא מישהו עצבני וצועק שנשמע כאילו חזר מקרב סכינים.
חדש לך שד"ר דרה מפיק ענק?הוא פשוט ראפר גרוע שנבנה רק מה"הייפ" של העבודה עם אמינם. חוץ מזה ש"אין זה קלאב" הוא מסוג השירים שאתה לא יכול שלא להנות מהם מרוב שהם מטומטמים אבל מבחינה מוזקלית אין בו כלום.