שאלת אמבטיה/מקלחת

שאלת אמבטיה/מקלחת

שלום לכן/ם, הבת שלי בת שנה ו 5 חודשים ואני בתחילת הריון (שבוע 10+2) ואנחנו בתהליך של חיפוש דירה לקניה... ראינו אתמול דירה מקסימה אבל מה???? אין בה אמבטיה ורק מקלחון ולי קצת קשה עם זה הייתי שמחה לשמוע מאלו שיש להם רק מקלחון איך מסתדרים עם המקלחות.. האם מצליחים באיזושהי דרך לקלח 2 ילדים ביחד?? אני קצת מתבאסת מלפספס את חוויית האמבטיה היומית... אשמח לשמוע את דעתכם/ן

פרח333

New member
לנו היה רק מקלחון בדירה הקודמת

הייתי מקלחת על הרצפה, ליד המקלחון באמבטיית פלסטיק (זו של התינוקות רק בלי הרגליים). אם יש לך מספיק מקום מחוץ למקלחון את יכולה לשים בהתחלה אמבטיה אחת על הרצפה ושניה על רגליים וכשהתינוק קצת יגדל (בהתחלה לא מקלחים ביחד) את שניהם באותה אמבטיה על הרצפה. ככה אנחנו מקלחים את הילדון עם הבני-דודים.

ThaliaArt

New member
אל תעשי את זה!!!!!!!!!!!

אני מקלחת את הילדה במיקלחון ועל הריצפה, וזו אמבטיה קטנה ואין מקום לזוז, ונשבר לי הגב כל פעם שאני מקלחת אותה ובכל פעם שאני זזה לקחת שמפו או קונדישינר אני חוטפת זפטה ממשהו אחר, ותמיד יש אח"כ אגם על הריצפה שצריך לנקות, וגם אני בד"כ יוצאת רטובה, וכשצריך לרוקן את האמבטיית פלסטיק הרבה פעמים המים לא יוצאים כמו שצריך וזה סיפור להרים ולשפוך למקלחון. זה סיוט. אנחנו גם חיפשנו לפני חצי שנה דירה ולא לקחנו בחשבון שום דירה בלי אמבטיה. אם יש אפשרות לבטל את המקלחון ולשים אמבטיה (אפילו את הקטנות האלו שהם חצי אמבטיה בעצם), אז סבבה. אבל אני לא ממליצה בכלל לקחת דירה בלי אמבטיה כשיש ילדים. מה עוד שבכל פעם שאנחנו הולכים לחברים/ סבא וסבתא והילדה מתקלחת באמבטיה הגדולה עם כל מיני צעצועים ונהנית אני אוכלת את הלב.

אם זה החיסרון היחיד של הדירה -

אז אפשר למצוא פתרונות יצירתיים כמו למשל - את יושבת על שרפרף והילד בגיגית גדולה או אמבטיה מפלאסטיק. את כל הסבון/שמפו/צעצועים שמים בהישג יד לידך. מגבות - שיהיו לידך חברה שלי מגדלת ככה שתי בנות מאז שנולדו , הבכורה בת 4 הצעירה בת שנתיים וחצי. אפשר, לא הכי נוח אולי אבל לא הייתי מוותרת על דירה שמוצאת חן בעיני רק בגלל זה.

buba300

New member
לא הייתי נכנסת לדירה בלי אמבטיה

אני חושבת שאחת ההנאות של הילד שממלאים לו אמבטיה עם מים וצעצועים והוא יושב שם חצי שעה לפחות. מה שאני עושה לילדה מדי יום כמעט. זה מעצבן שיש רק מקלחון. לי אישית זה חשוב ומינוס ענק בדירה בלי אמבטיה.

ayala26

New member
לנו אין אמבטיה

אני מתקלחת עם בני מאז שנולד במקלחון. די הרבה זמן הוא כבר רוצה להתקלח לבד אז אני רק עומדת לידו בשביל לסבן אותו ואחר כך הוא ממשיך לשבת עם משחקים. זה בטוח יותר מאמבטיה ואני יכולה לעסוק קצת בגיהוץ בינתיים. כשהוא היה תינוק התקלחתי איתו בתוך האמבטיה. הבאתי כסא-טרמפולינה לחדר ופרשתי עליה מגבת. אחרי שקילחתי אותו הנחתי אותו בחוץ במגבת וחזרתי להתקלח בעצמי. התלבשתי ואז אספתי אותו עם המגבת לחדר להלבשה. זה חוסך המון זמן - מקלחת משותפת במקום שתיים

ayala26

New member
ובשביל הכיף יש לנו גיגית

שאפשר להכניס אותה לתוך המקלחון או לשים אותה בגינה בימים חמים כך שאת הכיף של האמבטיה לא חייבים לפספס. בכל מקרה מקלחון בטוח יותר וחוסך זמן כשאין אותו בשפע

Marilevoleur

New member
בריכה מתנפחת לגדולה

לקטן העתיד יש אמבטיית תינוקות שניתן לשים על הכיור של המטבח או על הרצפה במקלחת ?

למעלה