שאלת איכסון

שאלת איכסון

שלום! סוף סוף הגיע אביב ואפשר לארוז את כל הבגדי חורף עד פעם הבא. יש את השקיות איכסון ששואבים מהם את האוויר וזה חוסך מקום.מכירים? יש למישהו? מומלץ או לא?

אף אחד לא מכיר את השקיות האלה?

טליW

New member
הזכירו אותן כאן יותר מפעם אחת...

ראיתי שהמליצו על אלה שמוכרים ברשתות כמו הום סנטר ואייס, ובשום פנים ואופן לא לקנות את אלה הנמכרות בערוץ הקניות. אני חוזרת על דברים שנאמרו פה - לי אישית אין שקיות כאלה.

לא ערוץ הקניות אלא ויזה

אני אמרתי בזמנו לקנות רק מהום סנטר ולא את אלא של ויזה. אני לא מכירה את אלא מערוץ הקניות. יש לי כאלה מהום סנטר מעולות ויש גם מויזה שהן פשוט לא שומרות בכלל על הוואקום ונורא קשה לסגור אותן.

dify

New member
הצעה

אני לא זוכרת איפה קראתי את זה, ממש בימים האחרונים, ואולי אפילו זו היתה תגובה על הודעה שלך, אבל למען האומה אני אזכיר את זה שוב :) מישהו/י אמר שאפשר לקנות שקיות גדולות איכותיות (כמו שקיות איזבל- אין לי מושג מעולם לא קניתי אחת כזו) לשים את הפתח שלה על יציאה של שואב אבק- ולחבר את השקית לשואב האבק בעזרת אזיקון- כך אוויר לא יוכל להיכנס. לשאוב, ובסיום להדק את האזיקון ויש לך שקית אטומה ושאובה :) זה נשמע לי מאד מעשי, שווה לנסות. לי דרך אגב כן היתה השקית של ערוץ הקניות, היא לא אטמה כמו שצריך (זה לקח כמה ניסיונות עד שהאוויר הפסיק להיכנס פנימה גם אחרי שסגרתי אותה... ו... הכי מעצבן! זה שהשארתי אצל אמא שלי בגדים לאיחסון בשקיות האלו, וכשהגעתי אליה גיליתי שהשקית נקרעה והכל התפזר- אז אולי איזה חתול עשה בה חור... את זה אני מבינה... אבל בשקית לא היה חור אלא השקית ממש התפוקקה לשתיים וכל תחולתה התפזרה. אני לא אשתמש שוב בשקיות הללו. לגבי שקיות אחרות- אני לא מכירה ולא יודעת. בהצלחה

אנילה1

New member
היו לי שקיות כאלה שלא עמדו

בלחץ הואקום, כעבור זמן מה נכנס אויר. השקיות האתה הן יקרות כי הן עבות יותר. אם מוותרים על הואקום הם מספיק טובות לאיכסון.

למעלה