שאלת אזניים...

halilit1

New member
שאלת אזניים...

שלום חברים. 1)איך יודעים אם לגור צריכות להיות אזניים זקופות (כמו לזאב לדוגמא)? 2)אם כן צריכות להיות אזניים זקופות,איך זה בעצם קורה? מתי זה קורה? באיזה גיל? 3)מצורפת תמונה של הגורה שלי שאני לא יודע מאיזה סוג היא. האם אזניה יעמדו או לא? נ.ב זה ממש לא ישנה את אהבתי אליה,זה פשוט מתוך סקרנות ובכדי להבין. תודה!!!

zooom360

New member
לא נראה שהאוזניים של המתוקה כבר יעמדו..

אבל יפה לה ככה, אוזניים זקופות לא יהיו יפות לה..

יונית7

New member
תקווי שהאוזניים ישארו כפי שהן....

ככה היא נהדרת. לא לכל כלב מתאים אוזניים זקופות. לטעמי כלב עם אוזניים שמוטות הרבה יותר מתוק...

halilit1

New member
באמת תודה אבל לא הסברתם לי איך זה עובד?

איך זה עובד עיניין האזניים הזקופות? הם נולדים עם אזניים זקופות או שיום בהיר אחד הם זוקפים אזניים? מה גורם לאזניים להזדקף? שריר?

NoKi2sh

New member
גם אני סקרנית.

הם יכולים לשלוט בכיפוף של האוזניים אחורה, או להעלותן למעלה, אבל זה מבנה, ולה יש "אזניים נופלות" כמו לשלי, לשינהם.. הקימוט הנפול הזה, לכיוון מטה, לא יתרומם מעצמו... מחכה יחד אתך לתשובות והיי- תביאי תמונות עדכניות

yaelhar

New member
אז ככה

כלבים בעלי אוזנים זקופות נולדים |הדגשכמו כל הכלבים| עם אזנים שמוטות. בגזעים המדוברים (רועה גרמני, רועה בלגי, סמויאד, קיסהונד ועוד) האזנים מתחילות להזדקף בגיל חודש וחצי בערך (המראה מאד מצחיק - הם זוקפים מדי פעם אוזן והיא נשמטת חזרה) ובד"כ נשארות זקופות מגיל 4 חודשים בערך. הגיל המדוייק משתנה מגזע לגזע וגם מכלב לכלב.

למעלה