שאלתם - קובה

o a k y

New member
שאלתם - קובה ../images/Emo168.gif

שלום, רציתי לדעת, אתם כמטיילים אולי יודעים, מה היחס שמקבלים יהודים/ישראלים בקובה? קראתי פעם העיתון שהרביצו לשתי ישראלים שנסעו לשם? יש משהו בדבר? תודה מראש!

BENG

New member
לצערי ואני לא יודע למה ישראלים

"נהנים מאהדת יתר" אל תיתן לזה לעצור אותך מלראות את קובה או לטייל בעולם יחד עם זאת על תקצין את יהודיותך ואל תמשוך תשומת לב יתרה אני לא אומר לך להתבייש בזהותך אבל אף פעם לא טוב להקצין לשום כיון קובה לפי התמונות מדהימה ולפי מה שזכור לי מסיפורי חברים המוזיקה שולטת הרחובות (הממשלה משלמת לאנשים שינגנו ברחוב) תהנה

o a k y

New member
כן...

אבל אני לא יודע עם בא לי ממש היכנס למקום זר.. שלא ממש מחבבים אותנו שם

BENG

New member
אז על תיכנס לעיראק ולאפגניסטן

אין לך יותר מידי מה לדאג תיזרום אם יש לך אפשרות טוס ותחווה אני יודע שאם רק היתה לי אפשרות הייתי עושה את זה או טיול שורשים לאפגניסטן(אני צריך רק אישור מהרופא ואישה אירופאית עדיף הרפתקאנית או תרמילאית סקרנית) אל תפספס את קובה כי גם בתוכנו יש שונאים

syair

New member
קובה

זה פעם ראשונה שאני שומע משהו כזה על קובה. אם לא תהיה גס או תקניט אנשים אין שום סיבה, שיקרה משהו לא נעים. בטיול בדרך כלל באים לחוות את המקום, ולא לשנות אותו. אז צא טייל, ושתחזור ספר לנו את חוויותיך. אם יש משהו נגד ישראלים ברוב המקומות בעולם, זה בד"כ רק בגלל האופי התחמני, שבכמה מקומות במזרח תלו שלטים אין כניסה לישראלים, ולא בשל סיבות אנטישמיות. גם הגרמנים לא אהודים בכמה מקומות בעולם, ואתה חושב שזה מונע מהם לטייל?

o a k y

New member
אוקיי, אז ככה...

נגיד ואני יפגוש אנשים וישאלו אותי מאיפה אני, סתם תוך כדי שיחה... יש חשש שאם אני יגיד שאני מישראל יקרה משהו?

syair

New member
לא מכיר

מדינה שמותר לישראלי להיכנס אליה, ושאפחד להגיד שאני מישראל, אולי ירדן או מצרים כרגע, אבל לא הייתי שם ממזמן אז קשה לי להגיד את הלך הרוחות שם. חיפשתי באתר של משרד החוץ בשבילך, וקובה לא מופיע ברשימה, אבל אני ממליץ לך לקרא בדף הקישורים (קישורי מידע למטייל) את האזהרות של שאר משרדי החוץ בעולם לאזרחים שלהם.

o a k y

New member
ובאותו עניין...

רציתי שתסתכלו באתר שלי.. בניתי אותו כשחזרתי מטיול בספרד. מה דעתכם? ד"א, כתוב שם שאני בן שלוש-עשרה.. זה היה לפני שנה.. תודה מראש!

למעלה