שאלתי פה פעם על זה ש..

H a l o D i e s

New member
שאלתי פה פעם על זה ש..

אני חולם בערך כל חיי 10 12 חלומות... ענו לי פה ..שהשכל שלי לא מספיק מפותח:) (החלומות אותם חלומות רק האנשים משתנים)

אולי זה קשור

לגילגולים קודמים? בטוח שאתה חולם עוד חלומות, אבל לא זוכר אותם פשוט. בן אדם, לפי זכרוני, חולם בערך 30-40 חלומות בלילה אחד! תקנו אותי אם אני טועה.

ואולי אילו דברים לא סגורים

ולכן אתה דש בהם שוב ושוב עצתי לך היא 1) נסה ליכתוב את החלומות בקצרה ותן לכל אחד שם, כדוגמת :פחד, שימחה וכו 2) נסה ליפני השינה לחשוב על אותם שמות בהצלחה

H a l o D i e s

New member
אבל..

דקה אחרי שאני מתעורר הם נשכחי לי מהראש... קשה לי להסביר ..אני יודע מה חלמתי אבל לא יודע איך לבטא את זה... ואני לא מאמין שזה גלגול נשמות...כי זה אנשים שאני מכיר נמצאים בחלום.. רק שהם משתנים בהתאם לאותה תקופה...

לכן אני עדיין חושב שזה יותר

עינין ריגשי, מאשר מיסתי יש בארץ מירפאות לחקר השינה (ממליץ על זו שבתל השומר) עם ליווי פסיכולוגי אין מה להיתביש בעינין כניראה שבתת ההכרה שלך יש איזשהו נושא לא סגור מהעבר, לכן באם עצתי הראשונה לא מתאימה לך אולי תנסה שינה מרובה (מעבר לשמונה שעות שבה החלום האחרון הינו ארוך יותר) ויקיצה עם מישהו שיבדוק את תנועות העיניים שלך, תנועת חלום REM - תנועת עיין מהירה, יקיצה בשלב זה תשאיר את החלום בזיכרונך לבדיקה וניתוח הסיבות לו שוב בהצלחה

Swicca

New member
יכול להיות

שאתה פשוט מעסיק את עצמך יותר מידי בנושא ובכך מונע מעצמך לחוות את אותם חלומות שאתה רוצה לחוות. חוץ מזה זה דבר טוב שאין לך יותר מידי. ממה ששמעתי בדרך כלל אנשים שחווים חלומות מרובים, ובעיקר כאלו שהם זוכרים לרוב בפירוט רב, הם אנשים שיש להם בעיות או לחצים בחיים. המוח משתמש בחלומות בשביל לפתור את הבעיות ולמנוע קונפליקטים כלשהם. או וול, אף פעם לא הייתי טוב במיוחד עם מדע. מבחינה מאגית זה פשוט אומר שאתה מבזבז המון זמן בלרצות ומאט זמן בלפתח את עצמך לרמה שבה תיהיה רגיש יותר לאני הפנימי שלך עד כדי כך שתוכל לזכור יותר ויותר, ואפילו להבין בשלב מסויים. אם רק תקשיב יותר לעצמך מאשר להיות מתוסכל כי זה לא עובד.

למעלה