שאלתי לא ענו לי

adm1947sm

New member
שאלתי לא ענו לי

מה הנקודה שבאיסטוריה האבלציונית יודעים שהאבלוציה וכדור הארץ ובני האדם יודעים בודעות 100אחוז שהכול עובדות ומיאיזה נקודה לא בטוחים לגבי האבלוציה של כדור הארץ האדם ןכול מה שקרה באיסטוריה? מישהו אבין אותי? אני מחפש את הנקודה או כמה נקודות לגבי האבלוציה עם בכדור הארץ ועם בבני אדם וביכלל באיסטוריה

sshender

New member
../images/Emo6.gif תרים טלפון למלון אסטוריה

אולי שם יענו לך...

dan154

New member
מה לא ברור?!

באיזו נקודה בהיסטוריה האבולוציונית היה ידוע, שהאבולוציה וכדור הארץ ובני האדם יודעים בוודאות של מאה אחוז שבנקודה אחרת לא היו בטוחים לגבי האבולוציה של כדור הארץ, ושל האדם, וההיסטוריה האנושית? במילים אחרות, הוא מחפש את הנקודה, או הנקודות, באבולוציה בהן הנקודות לגבי האבולוציה עם כדור הארץ ועם בני אדם ובכלל ההיסטוריה... נו השאר ברור אני לא חושב שצריך להשלים את המשפט. אני אישית לא בטוח מה התשובה. למישהו יש דעה?

o p c

New member
אתה מודע לזה שלפי הספר

ההשמדה הראשונה כבר התרחשה? זה רק ממחיש כמה זמן עברמאז כתיבתו ועדיין הוא מעולה

dan154

New member
אהה כן, בהתחלה עם כדור הארץ

שמתפוצץ לרסיסים וכל זה... חחח אפשר לפעמים לשכוח...

adm1947sm

New member
כול הכבוד

אני מקוה שיהיה עוד אנשים כמוך שיבינו אני מקוה שהכונה לנקודה של הסבר ברורה אני אישית חושב שעם המדענים היו חושבים על הנקודה הזות היה יותר טוב תודה שאסברתה את מה שרציתי ועוד דבר קטן ןכאן אני מקוה שמישהו יבין אותי חקר האבלוציה ניראה לי כמו חקר נקודת האפס רק שלנקודת האפס אי אפשר להגיע וזה לא משנה כמה שהטכנולגיה מיתפתחת אכשב אני רק מיתפלל שמישהו יבין את הכונה שלי תודה עם מישהו יתיחס לכתוב תודה רבה רבה

<אני לא נושמת>

הרגע גרמת לי להשפריץ את כל הקפה שלי על השולחן

למעלה