שאלתי בקלפים שלי

oritroee

New member
שאלתי בקלפים שלי

פרסתי 5 קלפים לגבי החבר שלי לשעבר שלדעתי נפגע ממני בגלל משהו שאמרתי ועשיתי לו (אחרי שנפרדנו בכוונה חיובית) ושאלתי פריסה אקראית ללא סיכום ויצא כיצד- 8 מטבעות X - ארבע חרבות מרגיש-הקוסם כלפי-6 מטות כיום?-5 מטות לפי פרשנותי יש אצלו מאבק פנימי גדול בקשר למצב שנוצר ופגיעה רצינית אך אני לא ממש בקיאה בפרשנות ולכן אני מבקשת את עזרתכן. אם הוא אכן נפגע מה עלי לעשות בכדי לגרום ליצור קשר איתי מכיוון שהוא לא עונה לטלפונים ומתעלם?מה עלי לשאול? אודה על תשובה מהירה תודה רבה

oritroee

New member
ובכן אני חסרת סבלנות

ואם אני לא טועה אז השאלה שרציתי היתה בתוך השאלה ששאלתי והיא מה עלי לעשות על מנת לקדם קשר עם Xנכון? ובכן שאלתי מה -אס החרבות עלי -ארבעה מטות לעשות-אס הגביעים על מנת-מלכת המטות לקדם-שוטה קשר -שטן עם X?-עשרה מטבעות סיכום-כוכב וזה קצת בלבל אותי בעקבות הפריסה הקודמת שלא היתה אופטימית במיוחד וזאת מראה על הרבה אופטימיות. מה דעתכם היכן אני טועה זקוקה לפרשנותכם בהקדם כיוון שזה קצת מתסכל אותי השקט הזה ממנו. תודה רבה

טורנדו1

New member
לגבי 2 השאלות../images/Emo140.gif

הן אינן נכונות,לא ניתן לשאול מה X מרגיש כלפי.את יכולה לשאול:מה הפונטציאל הרומנטי שלי עם X בחודש הקרוב?5 קלפים+סיכום.בהצלחה.

צ ל י ל 8

New member
שלום ../images/Emo99.gif

מסכימה עם טורדנו. ניסוח השאלה הראשון לא נותן של שום אחריות וכמו כן, אני מאמינה שהוא נערך ללא הסכמת X לדעת מה הם כוונותיו.. השאלה ה-2 מנוסחת יותר נכון, אך מספר הקלפים שהוצאת אינו נכון. אני ממליצה על הניסוח שכתבה טורנדו.

oritroee

New member
ובכן שאלתי

מה הפונטציאל הרומנטי שלי עם X בחודש הקרוב? ומה שיצא זה: שני גביעים שני מטבעות שמונה גביעים 3 חרבות מלך חרבות לסיכום 8 חרבות שנראה לי פריסה לא ממש אופטימית נכון? אני רוצה גם לדעת האם יש סיכוי לכך שהוא יצור קשר בקרוב ניתן לראות זאת בתשובה או שצריך לפרוס בשאלה נפרדת

oritroee

New member
לגבי השאלה השנייה../images/Emo12.gif

שאלתי אותה שוב עם 6 קלפים וסיכום והפעם זה נראה סופי לגמרי: שאלתי מה-שישה מטבעות עלי-נזיר לעשות -שמונה מטות על מנת לקדם-שבע חרבות קשר-גלגל המזל עם X?-הכוהנת הגדולה סיכום-שטן ובכן אולי הפריסה הזאת מתאימה יותר לפריסה הקודמת בחוסר האופטימיות אך האם נכון לשאול שוב את השאלה לאחר שכבר שאלתי אותה אך לא הוצאתי מס' קלפים נכון לדברייך. שתי תשובות לאותה שאלה למה להתייחס?

צ ל י ל 8

New member
היי אורית ../images/Emo163.gif

מה-שישה מטבעות עלי-נזיר לעשות -שמונה מטות על מנת לקדם-שבע חרבות קשר-גלגל המזל עם X?-הכוהנת הגדולה סיכום-שטן יש הרבה דברים לא ברורים או הרבה דברים שמישהו מכם מסתיר בכוונה תחילה. נראה כי אין הרבה עתיד לקשר מסוג כזה..

oritroee

New member
../images/Emo8.gifתודה על הפרוש

האם את מסתמכת על שתי הפרישות? האמת שאני לא ממש מעוניינת לחזור אליו אני רק רוצה לדעת איך הוא באמת מרגיש לאור מה שעשיתי ואמרתי לו כי בסך הכל זה היה לטובתו ואם בכלל הוא מתכוון להגיב לכך או להתעלם ממני לנצח?האם בכלל הוא ראה את החיובי במה שעשיתי או רק כוונות שליליות. אין לי שום כוונה לחזור אליו. מה ניתן לשאול על כך? אשמח לשמוע הכוונה על כך.

צ ל י ל 8

New member
תראי...

אם ממילא את לא מתכוונת לחזור אליו, מה זה משנה בעצם מה הוא חושב?? מה גם שאין אנו יכולים לנחש מה הוא יעשה ומתי..

למעלה