שאלתי את עצמי שאלה...

שאלתי את עצמי שאלה...

בכנסת הבאה כבר לא נראה יותר מדי את ש"ס... שינוי יכסחו אותם ולאט לאט הם יעלמו. האם שינוי תמשיך להתקיים? הרי שינוי קיימים בשביל להפילם! אז מה אח"כ? הרי גם ככה חצי מהמפלגות שונאות דוסים... אז מה זה משנה? הרי לא תוכל להיות מפלגה שקיימת רק בגלל איזה 5 מנדטים שמעצבנים אותה... חוץ מזה כמעט את כל התיאוריות האחרות של שינוי מחזיקה הליכוד... גם אם זה קפיטלזם עושק, וגם אם זה לפרק חלקים קטנים מן ההתנחלויות ומאחזים לא חוקיים... מה יהיה השינוי במצע שינוי (לא שעכשיו אני כל כך מבין מה הטעם אבל אז עוד יותר לא)?

מי שונא את החרדים?

מאוד מאוד מעניין אותי עובדה שקבעת... איזה עוד מפלגה "שונאת" את החרדים? עם אחד- שלוקחת מהם פעילים? ליכוד ועבודה שישבו איתם בממשלה? הימין- שותפיהם? הערבים- שותפיהם למאבק להגדלת קיצבאות הילדים? מרץ, שקראנו את שפתיו של שריד כשהיה בדרך לשבת איתם, ובשבילם התפטר?? רק שינוי נלחמת בכפיה הדתית! רק שינוי עומדת כנגד הסחטנות החרדית!!! לא סתם קיבלנו אתמול 15 מנדטים!!!

sagitv2

New member
מומלץ להירגע ../images/Emo101.gif

מומלץ להירגע. מדובר רק בסקרים ולא בקולות של ממש בקלפי. ולידיעתך שינוי לא עומדת כנגד הסחטנות החרדית. שינוי משרתת את הסחטנות הדתית אחרת איך ניתן להסביר את הנתונים הבאים. שינוי תמכה בתקציב משרד הדתות המעביר מיליונים לתמיכה בישיבות, מועצות דתיות וכדומה. שינוי תמכה בתקציב שנחשב לאחד מהקשים והמכאיבים בהיסטוריה הכלכלית של ישראל המעביר מיליארדים להתנחלויות ולחרדים על חשבון המעמד הבינוני והנמוך. שינוי תמכה בהגדלת ההטבות למתנחלים במסגרת חוק ההסדרים (כשגם הליכוד התנגד להטבות אלו) שינוי התנגדה להצעה של מרצ לחייב בתשלום אגרת פינוי מתנחלים שמקימים מאחז בניגוד לחוק. שינוי תמכה בחוק של דוד לוי שניסה להעביר מיליארד ₪ לאלף משפחות בבקעת הירדן (על אף שהליכוד התנגד להצעה).

את חוזרת על עצמך

וגם על התעמולה השקרית שלך. גם אם תכתבי את זה אלף פעם זה לא ישנה את העובדה שזה שקר.

תקציב תקציב ושוב תקציב

כל הטיעון שלך, הוא התקציב. ושינוי אמרה שהיו בפניה שני ברירות: גרועה, וגרועה יותר. שינוי הצביע בעד התקציב מתוך אחריות לאומית, והיא אמרה שהיא לא מוכנה לתת יד להורדת האשראי של ישראל בגלל שהתקציב לא יעבור. ועדיין לא אמרת לי איזה מפלגה נאבקת בכפיה החרדית... ובנוגע ללהירגע... את זאת שצריכה להירגע, כי ההצלחה של שינוי מעבירה אותך על דעתך. אני ממליץ על רגיעון של הדס...

meirkl

New member
סיימת לתקן את כל הליקויים במרץ?

את נשמעת כמו תקליט שחוק שגם כשהיה חדש הזמר זייף. שינוי לא נגד שירותי דת, לא נגד דתיים ולא נעליים. התגובות שלך מיותרות, כי אין בהם חידוש, אין בהם אמת ואין בהם חוכמה.

שיטחיות מדהימה!

לש´´ס עם האגודה ואהבת ישראל יהיו כ-17 מנדטים. הליכוד לא דומה לשינוי בהיבט הביטחוני ולא ביושר כפיו. שינוי היא המפלגה היחידה שמתנגדת לכפייה הדתית גם אחרי הבחירות.

הטעות שלך

היא ששינוי היא לא מפלגה שכל עיסוקה הוא בחרדים. שינוי שואפת להביא את ישראל למעמד של מדינת מערב מתוקנת. הליכוד ממש לא עשה את זה. גם בהיבט האנושי קיים שוני עצום בין שינוי לבין מפלגת המאפיונרים-גנרלים-אנאלפביתים מהליכוד. ומהו המצע של הליכוד, דרך אגב? יש לך מושג? כי אפילו להם עדיין אין. הליכוד הביא את המדינה למקום בו היא נמצאת היום, ואין לו כל תורה סדורה בשום נושא. קצת מוזר לי דווקא שאתה לא טוען שהליכוד ייעלם מהמפה, בייחוד אחרי שרעיון ארת ישראל הלשמה המגוחך שלו פס מן העולם... אתה קצת משוחד.

meirkl

New member
למה אתה חושב

שאם תכתוב את אותו המסר השיקרי במספר נוסחים שונים תחת הודעות חדשות עם כותרת אחרת מישהו ישתכנע? לך לחבריך ותקן קודם את הדרוש תיקון אצלם.

למעלה