שאלתי את הרונים

שאלתי את הרונים

(לא מהחמר בזרוק רון..!) מה עומד להתרגש בעקבות או יותר נכון מתערוכתי במוזיאון ת"א?? יצא: ג'רה האגלאז ג'רה ווירד - מסכם מה זה אומר????

falenheld

New member
היי!

מה שלומך? קודם כל הייתי רוצה לשמוע על התערוכה. ובקשר לשאלה לרונים, אני עדיין לא יודע איך לשים את הדברים שהאינטויציה שלי אומרת לי..... למרות זאת נראה לי שיצא לך תשובה טובה. אני הייתי מתייחס לשתי הרונות האחרונות בתור "רונה אחת" בבמקרה כזה.... אולי יעזור לך לקבל תשובה נכונה :) בהצלחה! מנואל

האמת פריסה מוזרה...

אומרים לי לנשום בעצם עם הבנתי נכון ושהכל פתוח... כלומר להיות האשה החכמה נכון...? הגלז הוא רון בילתי הפיך - עומר האם יש לכך משמעות לדעתך....? טוב יורדת לסטודיו לעשות קצת נשימות ואז לעבוד (היינו בחופש בצפון ולפני זה הייתה הקייטנה ואני במתח נוראי...ובהרגשה שרוצה לעבוד.. הפרוש שלך עומר רומז לי שעלי להרפת דווקא..הא?!.)

קודם כל - מרגש!

תערוכה במוזאון תל אביב? שאפו! הפריסה שלך, מעניינת לאללה. למה? כי יש בה מסרים של אנרגיה חזקה קדימה שמעורבים במסרים של קיפאון. זה מעניין, מצד שני, זה לא צריך להפתיע אותי, כמו שאני מכירה אותך. הנה מה שאני מבינה מהפריסה הזאת: אחות שלי, עמיתתי, יש בך מקום שהוא עדיין צעיר (מדי). למה הכוונה? הוא מתרוצץ, לא רגוע. לכן, התערוכה הזאת, היא כמו טנגו בשבילך - תוביל אותך שני צעדים קדימה ואחד אחורה. ייתכן שהצעד שיקרה אחורה הוא בגלל הציפיות שיש לך, ייתכן שזה בגלל שיהיו הזדמנויות שמסיבה כזאת או אחרת, את לא תשימי לב אליהן. מה שצריך לקרות כדי שהתערוכה תעשה בשבילך את המקסימום שהיא יכולה, היא לחוות פחות גלים, פחות התרגשות, פחות רגשות באקסטרים. ללא ספק, ללא ספק, יש עוד הזדמנות להחליט את ההחלטה הזאת גם עבור התערוכה הזאת, הממשמשת ובאה. פשוט להאט את הקצב, לנסות לחוות הכל קצת יותר לאט. מה אני אגיד לך, מסר שהרבה יותר קל להגיד מלעשות, מה?

לעומר ולfalenheld ../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif../images/Emo7.gif../images/Emo68.gif

שלום falenheld , א. במשפט רוני נהוג להתיחס לתהליך..עבר או הווה קרו - הווה או הווה מתמשך - ועתיד לפי סדר השליפה אני נוהגת לשלוף 3 ולא 4 הסיבה שלקחתי רון מסכם היא שריבוי הג'רות (האביב בפתח) ובניהם הגלאז (שזה הברד הראשון של החורף..תקופת המתנה והשהיה) לא הבהיר לי מה עלי לעשות לכן פניתי בשאלה לרונים ואליכם.. התשובה וירד אומרת הכל פתוח (ג'וקר של רונים) תאמת ממש פתיחה מוזרה... ב. תערוכת יחיד במוזיאון ת"א, תקרא "עידן חדש - יסמין אתה היית שם" ובקרוב מתחילה הצבתה בגלריה של אמנות ישראלית... ג. עומר מה הקשר לכך שהגלאז הוא רון הפיך / או ביתי הפיך..לא ממש זוכרת איך שריך לאמר אבל ככל שחושבת מתבלבלת כי זה בעצם היינו הך ..או שלא...???

מה פיתום היינו הך...

האגאלאז הוא רון בלתי הפיך. רונים בתי הפיכים אומרים לנו - אין מילוט, זה המצב. יש תקופה של סטטיות. מה שלא תעשי, מה שלא יקרה, אי אפשר לברוח מזה. אין עצות, אין נכון ולא נכון. פשוט - תחסכי באנרגיות. למשל, בואי ניקח רון שהוא כל הפיך, למשל פהו, שהוא הרון הראשון. פהו אומר - ייתכן שזה הזמן לצאת לדרך. ייתכן שיש לך מספיק מהחומר, ייתכן שהגיע הזמן להתחיל להתעסק עם מה שבאמת חשוב. מצד שני, בפהו, זה מאוד בולט שהמצב הוא הפיך. לא סתם מדובר ברכוש מסוג בקר, לעומת אות'לה, למשל, שמדבר על רכוש מסוג אדמה. בקר, הטבע שלו הוא שהיום הוא כאן ומחר מי יודע. אולי תהיה מגפה בעדר? אולי לא יהיה להם מספיק אוכל? אולי בעונת ההמלטות כל השהים יצאו מתים? הכל יכול להיות. המצב הוא הפיך. ייתכן שעכשיו יש מספיק מהחומר והביטחון של העולם הגשמי כדי להרגיש ביטחון ולשאול - למה, בעצם, אני כאן? אבל, חשוב לזכור, שהביטחון הזה הוא שקרי, הוא לא קבוע. הוא עכשיו כאן במקרה, מחר אלוהים יודעת. עם האגאלאז, ואגב, גם עם ג'רה, אין מה לעשות. זה המצב. עכשיו חורף, נחים וחוסכים אנרגיות, מחר יהיה אביב. לא משנה מה נעשה, סדרי עולם לא ישתנו. כן?

ובכן תודה על ההסבר לגבי..רון בילתי הפיך..|מרו

המשמעות של המשפט נשארה קצת לא מובנת הרון הראשון מבטא הווה או תחילת תהליך והוא ג'רה -אביב בשער.. האמצעי - אומר הכנסי פנימה והגיפי טריסים (הוא מבטא הווה או מרכז התהליך כמדומני..כלומר הבשר של התערוכה..אההמ) והעתיד שוב ניצה ולבלוב.. הרון המסכם אומר שהכל פתוח מה זה המשפט הזה בהקשר לשאלתי מה יתעורר בעקבות תערוכתי להלן אביב או חורף או שעלי לשחק נכוןצ את הקלפים ומה הנכון..? ולמה כוונתך עומר "לאור הכרותך אותי"...אני חוששת שאני מתקשה עדיין להבין איך עלי לקרוא את הפריסה - מורתי....
ואולי לשאול שאלה ספציפית יותר....?

כן... מבינה את ההתלבטות שאת מציגה...

המסר שאני קיבלתי בנוגע לפריסה שלך הוא רק באופן מעורפל, או עקיף, קשור לזמנים. הוא מציג איזה קונפליקט בין לאט ומהר. זה קונפליקט שאני מכירה אותו ממך, אני מקווה שזה מובן כי קשה לי להסביר במילים למה אני מתכוונת. ברור לי שזה אחד הקונפליקטים הקארמטיים שלך... עלייך לשחק נכון את הקלפים - מצד אחד - תמיד, מצד שני, אפשר לשחק אותם לא נכון, אחותי?

תודה לך יקירתי

משחקים בחיי כעת כוחות רמים המכתיבים לי קצב הזוי במקצת מטורף הייתי אומרת משתדלת לזכור נשימתי... בברכת נמסטה (התערוכה במוזיאון בעוד שבועיים כך שלאט זה קשה... מנסה לזכור להיות בסנטר של עצמי ולהתחבר ממקום נכון...) שתהיה שנת אור ואהבה!!!!

למעלה