שאלתי אתכם לגבי כלתי

adigreen

New member
שאלתי אתכם לגבי כלתי

חום נמוך, כאבי שרירים ועייפות. אכן פעלנו לפי העצות ומבדיקת הדם מתברר שיש לה את מחלת הנשיקה. איך מתקדמים עכשיו? תודה אלעד

../images/Emo13.gif כמה נעים לדעת שעזרנו...

ותודה על העידכון... ההמלצה שלי להתקדמות: מיץ נוני - גם לחיזוק כללי, גם לחיזוק ספציפי של מערכת החיסון גם להגברת האנרגיה (אחת התגובות הנפוצות לנוני...) באופן עקרוני - הנוני מקצר את מהלך המחלה. מיץ נוני הוא אחד הכלים הבודדים (בהנחה שאולי מישהו אולי מכיר עוד משהו עם תוצאות...) שיכולים למנוע הפיכת המחלה הוירלית לסינדרום העייפות הכרונית. בסופו של דבר, זה הדבר החשוב ביותר שהוא יכול לעשות למען הסובלים ממחלת הנשיקה. חשוב לבחון גם את הסיבות האחרות ש"הכריעו" את כלתך - עומס אירועים, משהו ספציפי שהיה "קש ששבר את גב הגמל" או "גדול עליה" מסיבה כלשהי... אני מאחלת לך ולה, ולכולכם המון בריאות ושבת נפלאה.. נאוה

odeia

New member
אלעד, מה שלומך? אני רק יכולה להציע

לך את מחשבתי וגם לכלתך, אם צריך רייקי, שלח לי את הפרטים ואשלח לה. אל תשכח שאני צריכה אישור ממנה לשליחת הרייקי. שבת שלום

adigreen

New member
נאוה , תודה

היכן אפשר לקנות את המוצר כמה הוא עולה כמה זמן צריך להמשיך לקחת אותו תודה אלעד

מחלת ה../images/Emo25.gif

היא מחלה ויראלית , אם הרופא לא ציין סיבוך כלשהו - אין צורך לקבל אנטיביוטיקה!!. המחלה נוטה לחלוף מעצמה תוך 10 ימים עד שבועיים אבל אחד מהפוסטסינדרום של מחלה זו היא התשושות הכרונית( לא להבהל) לכן ממולץ מאוד לא להלחם עם הגוף לנוח ככל האפשר ( גם בתקופה שלאחר סיום המחלה) , גם במחיר של בית מבולגן.. לשתות המון מים , לאכול הרבה ירקות ופירות ומרק עוף ( ללא אבקת מרק) עם הרבה ירקות כתומים וירוקים ולהמעיט ככל האפשר ממאכלים שמנים ובמיוחד משומנים מהחי. כמו כן ממולץ להוסיף Q10 (טבליות של 60 מ"ג) שהוא נוגד חימצון חשוב מגביר אעת האנרגיה ומספק חמצן לרקמות. הייתי ממליצה בחום לגשת למטפל ע"מ שיתאים לה פורמולה לחיזור מע´ החיסון ( ובנתיים ניתן לעשות חליטות שתיה עם פקעות ורדים ואכינציאה). הרבה בריאות יעל

adigreen

New member
תודה לכולם ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif |נשיקה

באיזה מהשלבים המחלה מדבקת, וכיצד ניתן להתגונן בפני ההדבקויות. אלעד

למעלה