שאלתי אותה

elinorikbalik

New member
שאלתי אותה

שאלתי את אורנה אם היא רוצה לבוא לפורום . ואני מחכה לתשובה ממנה, אני מקווה שהיא תסכים. פגשתי אתמול מישהו בצילומים ואני לא יודעת איך קוראים לו אז לי קוראים אלינור

elinorikbalik

New member
וגם

סליחה פשוט שכחתי לרשום מלמעלה ונתתי לה את הכתובת של הפורום אז יש הרבה מאוד סיכויים שהיא תיכנס לפורום ותקרא את ההודעות

אלינור ממי, הכל טוב?

שלום לכולם!! רציתי להודיע שאני עוזבת את הפורום . לא משנה חשבתי לשאול את אורנה היום אבל לא חשוב. אני עוזבת את הפורום כי יש כמה אנשים שחושבים שאני עובדת עליהם בזה שאני מכירה את אורנה אז אם אתם רוצים תשאלו את מי שכתב שיש לו חתימה מאורנה הוא ראה אותי מדברת עם אורנה היום באולפן. היה נעים להכיר אותכם אז בייי זה מה שכתבת פחות מ12 שעות לפני... מה שנקרא.. טוב... הכל טוב אלינור? לוקחת ת´כדורים, נבדקת אצל הרופאים? לא, כי לא נראה לי. "לא משנה חשבתי לשאול את אורנה היום אבל לא חשוב." "שאלתי את אורנה אם היא רוצה לבוא לפורום " הא? הכל בסדר? האם התנדבת להשתתף בניסוי, השתתף בניסוי, להשתתף בניסוי, להשתתף בניסוי, להשתתף בניסוי, להישתתף בניסוי, להישתף בניסוי? או שזה סתם פיצול אישיות זמני?

elinorikbalik

New member
תגובה

לא זה לא שום דבר כזה אם אתה רוצה אני יעזוב אבל אתמול בלילה עשיתי חושבים רגע והחלטתי לא לעזוב את הפורום אז שאלתי את אורנה ואני מחכה לתשובה ממנה. אולי אתה צודק יש אנשים שאומרים שניסו עלי את אותו חומר שניסו על עזרא בנה של לימור.

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif

תודה ששאלת אותה אלינור! ואני שמחה שהחלטת לא לעזוב רק בגלל כמה אנשים.
נקעה רגלו- עזוב.. אם אתה לא מאמין, אז אל תאמין. פשוט אל תגיב להודעות שלה.

Human Nature

New member
מה אכפת לך?

אתה לא רוצה להאמין- אל תאמין. אתה מוכרח להשאיר את כל ההערות הכאילו-ציניות/משעשעות בצד. זה גם עלול לפגוע. מה לעזאזל מפריע לך מה שהיא אומרת? מצידך שתכיר את מדונה. אם היא משקרת- זו בעיה שלהּ ולא שלך.

זה מוזר... גם אתה משאיר הודעות

מה איכפת לך? מה איכפת לך מה אני כותב לה? אם כל אחד בפורום הזה יתחיל להגיד "מה איכפת לך?" לא יהיה פה דיון. בוא נעשה עסק. אתה לא תגיד לי מה להגיד, ואני לא אגיד לך מה להגיד. די פשוט.

PopPy

New member
להרגע אנשים...

"נקעה רגלו"- במקרה הזה אני מסכימה עם השאר, אם אתה לא מאמין לאלינור אתה לא חייב להעיר לה בצורה כזו. כווולם רצויים בפורום הזה, ואם היא החליטה לעזוב ואח"כ התחרטה אין צורך "להבריח" אותה מחדש.

למעלה