שאלתיאל קווק - הגיגים

ll191

New member
שאלתיאל קווק - הגיגים

שאלה: מישהו יודע את השם הלועזי של הסדרה? ובקשר לנושא קודם שדיברתם על הנאציזם בשלתיאל קוואק. אז שתדעו ששאלתיאל היא אחת מסדרות המופת לילדים שנוצרה אי פעם. תסתכלו לאיזה ערכים הסדרה מחנכת: * לשאלתיאל יש חברה כושית - חיסול האפרטהייד * האויבים והרעים בסדרה הם עורבים שהמנהיג שלהם נראה כמו היטלר והם דומים מאוד לנאצים. * שאלתיאל מאומץ - ערכי חברה ורחמים * אביו המאמץ של שאלתיאל הוא חפרפת עיוורת - ערכי אהבת הזולת והשונה בנוסף לכל אלה הסדרה באמת מעניינת וכיפית, אחלה סדרה... אם למישהו יש גם עוד תמונות בנוסף לתמונה שיש בגלריה של הפורום שירשום אם בא לו...

ט ו ט

New member
אתה צודק

למרות שאנחנו מקטרים על הנאציזם בכל הסדרות הללו אנחנו לפעמים שוכחים כמה אנחנו אוהבים אותכם ואיזה חינוך וילדות יפה הייתה לנו בזכותם ואיך אנחנו לא היינו אלימים ומגעילים כמו הילדים של היום אין כמו המומינים בואו נעשה דיון על זה

DanaDuck

New member
ועוד משהו

בפרק הראשון של הסדרה, כל המשפחה שלו נהרגת כשראש-העיר (התנין) דורס אותם למוות ורק שלתי הקטן שרדף אחרי פרפר בדיוק- ניצל. עובדות החיים הקשות שמלמדות אותנו להבין שיש גם פן כזה בחיים, לא כמו טלטאבילנד.

ll191

New member
זה עצוב :(

איזה חמוד שלתי... הם הכניסו סיפור טרגי, כואב אבל שלתי ממשיך הלאה ונהיה ברווז לעניין!

rocket

New member
אני מתה על שלתי !

יש לי רק זכרונות טובים מהסדרה .. אגב זאת הסדרה המצויירת האהובה על אמא שלי ! :)

למעלה