שאלע

בבא1

New member
בסדר אבל..(ספוילר)

אז היומן היה הורקרוקס והוא הושמד וזהו יכול ללהיות שאין לו יותר הורקרוקסים...

the ror

New member
../images/Emo58.gifשכחת את

הטבעת ואת זה שהיה צריך להיות לו עוד הורקרוקס שבו היתה הנשמה שהחזיקה אותו בחיים לאחר שהנשמה שהיתה בגופו נפגעה מהלחש שחזר...

invisible fire

New member
../images/Emo58.gif אני בספק

הרי לרולינג יש חיבה מיוחדת למספר 7... ואם וולדמורט שאל את סלגהורן דווקא על 7 זה אומר שככה הוא תכנן ואני בספק אם הוא שינה את התכניות שלו...

ToryMaster

New member
יכוליות

אבל בעיקרון שבע זה פשוט מספר טיפולוגי, עם משמועיות ו"עוצמות" חזקות. זו לא המצאה של רולינג.

Pr0NgS

New member
תוספת:

בקלפי הקוסמים המפורסמים, שאותם רולינג כתבה, יש כשפומטיקאית מפורסמת, ברידג'ט וונלוק, שהתפרסה על זה שגילתה את התכונות החזקות הקסומות של המספר 7.

gdisrael

New member
דרך אגב הוא לא הרג המון אנשים

כבר דיברו על זה שאת רוב העבודה השחורה וולדמורט לא היה עושה בעצמו אלא ה"משרתים" שלו (תומכים) , רק את הדברים והרציחת ה"חשובות" הוא היה עושה בעצמו ... כגון הרגית הארי שיכול להדיחו וכולי וכולי ... תכלס לא בטוח שוולדמורט רצח יותר מ -20 אנשים אפילו !

7ellcת

New member
לזה התכוונתי בהודעה למעלה...

לא שאני חושבת שלהורות להרוג אנשים זה יותר טוב

the ror

New member
../images/Emo58.gifאם דמבלדור הצליח

ללמוד על וולדמורט דברים כל כך אישיים אני מניח שהוא כבר מספיק מכיר את וולדמורט כדי להבין את הדחפים שלו לדברים דרמטיים ושיוך של חשיבות לכל דבר(יצירת הורקרוקסים ברציחות חשובות ושיכונם בחפצים חשובים, לקיחת מזכרות מהרציחות, הבנת הפחדים של וולדמורט מהחושך ומהמוות) ככה שבנוסף לזה אם וולדמורט מזכיר את המספר 7 בזיכרון של סלוגהורן די בטוח שיש סיבה טובה לכך ודמבלדור הבין את זה...

תשובה ../images/Emo58.gif

דמבלדור אומר להארי שוולדמורט יצר את ההורקרוקסים רק ברציחות מסוימות של אנשים מסוימים לא כל בן אדם שהוא רצח הוא עשה הורקרוקסים

mills2

New member
../images/Emo58.gifהעניין הוא

שטום רידל שאל את השאלה שלו עוד כתלמיד בהווגוורטס בגיל נורא צעיר הדעות של נער צעיר בן 17 שונות מאוד מהדעות של איש מבוגר (במיוחד לאחר שהוא התגלה מכקוסם כל כך חזק ועוצמתי) זה שבדרך כלל דמבלדור נותן לנו מידע מדוייק זה נכון אבל אדם מבחינה הגיונית יש כמה כיוונים שזה יכול היה להתפתח אליהם "במציאות"

למעלה