שאלע

Shaby Sababy

New member
שאלע ../images/Emo58.gif

איך אנחנו יודעים בוודאות שלוולדמורט יש בדיוק 7 הורוקרוסים? זה רק השערה של דמבלדור והארי. יכול להיות שוולדמורט גם עשה 500 הורוקרוסים, הרי הוא הרג המון אנשים. מה שהופך את המסע של הארי כמעט בלתי אפשרי. נכון?

תשובה ../images/Emo58.gif

הכי טוב 500 הורקרוקסים. זה אומר שכל הורקרוקס צריך לפחות חצי פרק, זה אומר שהספר יהיה מאוד ארוך

Shaby Sababy

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

זה אומר שהארי ימות בהורוקרוס השני ואז יהיה לספר 4 פרקים.

53925392

New member
אבל אז זה יהיה ככה- ../images/Emo58.gif

פרק 1- הארי הגיע למקום הסודי של ההורקרוקס השלישי עבר את המכשול הראשון(תיאור מייגע) וגם את המכשול השני שהחליש אותו קצת ואז הגיע אל ההורקרוקס והשמיד אותו אז הוא המשיך בדרך והגיע למקום הסודי של ההורקרוקס הרביעי עבר את המכשול הראשון(תיאור מייגע) וגם את המכשול השני שהחליש אותו קצת ואז הגיע אל ההורקרוקס והשמיד אותו ואז הוא המשיך בדרך ו..... כך האלה עם שינויים קלים כל פעם

yoavabadi

New member
אני לא מאמין....גיא!

אוהב את HP? לא ידעתי! דבר איתי על זה מתישהו...

nitzile

New member
../images/Emo58.gif השערה...

בזיכרון בהגיגית של סלאגהורן, כשטום רידל שאל על הורקרוקסים, הוא שאל אם אפשר לפצל את הנשמה ליותר מתי חתיכות, למשל לשבע, שזה מספר הקסם . נכון שזאת אולי נשמעת כמו השערה, אבל זאת דיי הודאה בכך שוולדמורט דווקא כן יצר שבעה הורקרוקסים. וחוץ מזה, אמנם וולדמורט רצח מאות אנשים, אבל אמרו כבר בספר שכנראה וולדמורט שמר טח רציחות רציניות בשביל ליצור הורקרוקסים (למשל, הרצח שהיה אמור להיות של הארי- רצח מאוד חשוב בגלל הנבואה). בכל אופן, בהחלט מקווה שזה "רק" 7... אחרת הספר לא יהיה הכי הגיוני. או שסתם יהיה מעצבן.

3SEP

New member
אל תשכחו../images/Emo58.gif

שליצור הורקרקס זה לא לרצוח מישהוא ואז לגעת בחפץ כל שהוא ואז זה הורקרקס כדי ליצור הורקרקס אתה צריך לקרוע את הנשמה שלך ואני בטוח שזה לא פשוט והעובדה היא שחוץ מוולדמורט אף אחד לא הצליח לפצל את נשמתו ליותר משתי הורקרקסים וזה כתוב בספר השישי

the ror

New member
תיקון טעות- זה לא שאף אחד לא הצליח

אלא פשוט שאף אחד לא ניסה...

7ellcת

New member
הפעם בלי ספוילר..

אני לא בטוחה אבל נדמה לי שאוכלי המוות רצחו מאות אנשים ולא הוא עצמו לא? בעע אני כבר לא זוכרת..

nitzile

New member
זה נכון...

אבל בהקשר הזה- כדי ליצור הורקרוקס הוא היה צריך לרצוח ממש בעצמו, כדי לחלק את הנשמה שלו. למרות שלדעתי להורות על אנשים לרצוח בשבילך- זה בערך אותו דבר

ToryMaster

New member
יאפ ../images/Emo58.gif

יכול להיות גם שאין לו בכלל כאלה, אבל יש דברים מאוד מסוימים שדמבלדור טועה בהם (שפיטה של אנשים, בדרך כלל), לרוב הוא מוצג כדרך של רולינג להעביר לנו מידע, אז אני מוצאת שזה די אמין.

black robe

New member
מ"א שיכול להיות שבכלל אין../images/Emo58.gif

...לו כאלה? בטח שיש לו כאלה, מה עם היומן שלו? זה די ברור שהייתה שם נשמה שלו. זה בטוח שיש לו הורקרוקסים, אבל זה לא בטוח בדיוק כמה יש לו. לפי מה שטום שאל, אפשר להניח שהוא עשה רק 7, אבל זה באמת לא הגיוני ולא יפה לפי דעתי, אם נגלה פתאום בספר השביעי שיש לו הרבה יותר מ7 הורק'...

britney4u

New member
אז הספר השביעי הולך להיות../images/Emo58.gif

מסע של הארי למצוא את הורקרוקסים... ווולדמורט... ובכלל לא היה ברור אם הוא ילך עם רון והרמיוני... הוא לא ענה להם.

black robe

New member
כנראה שכן...../images/Emo63.gif

אבל אל תשכח/י את החתונה של ביל ופלר בהתחלה!

ToryMaster

New member
הגיון פשוט, אני חושבת ../images/Emo58.gif

אם יכולים להיות 500 הורקרוקסים (אגב, שה לי להאמין שוולדמורט הרג 500 איש במו ידיו), גם יכול להות שאין אף אחד, והיומן הוא משהו כמו המפה, נגיד.

53925392

New member
חייב להיות לו לפחות אחד כי ../images/Emo58.gif

מתי שהוא ניסה להרוג את הארי שהוא היה בן שנה הקללה חזרה עליו והוא לא מת... זה בגלל הורקורקס

the ror

New member
באותו הזמן היה חייב להיות לו|ספוילר

לפחות 4. היומן הטבעת הנשמה שנפגעה כשהקללה חזרה וההורקרוקס שנלקחה ממנו הנשמה ה"חדשה"...

למעלה