שאלנות

1WonderWoman1

New member
שאלנות

יש מכשיר (מכשיר?! טוב שיהיה...): שתי מקלות ועוד מקל ארוך יותר עם חוטים שיוצאים ממנו. צריכים להעביר את המקל מצד לצד ואסור לו ליפול. תהיתי איך קוראים לזה? (אם משהו בכלל יודע, או הבין על מה אני מדברת...אמממ...כותבת...)

1WonderWoman1

New member
החלטתי לצרף תמונה!

כדי שלא תצטרכו להפעיל הרבה את המוח...(הרי חופש!!)...

wee man

New member
אמממ

אם היית מסתכלת על השם של המנהל היית נזכרת איך קוראים לזה... לא, לא קוראים לזה מאק מן :), קוראים לזה דיוול סטיקס... לכי למאמרים, יש שם חומר... גם בקישורים.. wee man

1WonderWoman1

New member
תודה

היו לי ניחושים לשם, אבל בכלל לא הייתי בכיוון של השם האמיתי של זה...חחח... לפני כמה שנים (די הרבה כזכור לי) קרובי משפחה שלי מארה"ב, שביקרו בארץ באותה עת, הביאו לנו את ה...דיוול סטיקס. זה היה בזמן שזה התחיל לצאת בחנויות בארץ. הייתי קטנה ולא ידעתי ממש איך..אמממ...לעבוד (?) איתם, חוץ מלהקפיץ ממקל למקל... היום הייתי אצל בני דודים שלי (אחרי שלא שיחקתי עם המקלות כבר איזה שלוש שנים או יותר). בת דודה שלי קנתה דוויל סטיקס. פתאום אני מוצאת את עצמי מקפיצה את המקל באוויר ועושה כל מיני תעלולים (פחות או יותר...)! אף אחד לא לימד אותי... והפתעתי את עצמי לטובה! יש לי גם פויזים, שאיתם לקח לי די הרבה זמן עד שהצלחתי לעשות שמיניות ושאר מיני הפעלולים...

דוויל סטיקס

דבר כזה קרה בערך גם לי, אבל אחרי שנה שלא שיחקתי. הדוויל סטיקס שהראת בתמונה, זה הדוויל סטיקס שלך? הוא נראה די טוב למתחילים, אבל נראה לי שאת צריכה כבר מקלות ברמה יותר גבוהה.

1WonderWoman1

New member
כן זה שלי

אבל זה מקלות שקיבלתי לפני 4 שנים בערך... והם לא במצב הכי טוב, במיוחד בגלל העובדה שהם שהו בתחתית הארון שלי, מתחת לכל התחפושות וקרשים (וכו´...וכו´...) במשך כל ה- 4 שנים... אתה יכול אולי להגיד לי איזה עוד טריקים/פעלולים אני יכולה לעשות?

בטח, זאת העבודה שלי../images/Emo13.gif

יש הליקופטר/פיתה תלוי איך את קוראת לזה, את מעבירה את המקל האמצעי מצד לצד ומגביהה קצת כך שנוצרת מעין פיתה מסתובבת. יש כמובן את התרגיל האהוב עלי- סיבוב תחתון את אולי מכירה את הסיבוב העליון נותנים מכה באמצע החלק העליון כלפי מטה ואת מקבלת סיבוב. סיבוב תחתון הוא בדיוק ההפך נותנים מכה באמצע החלק התחתון כלפי מעלה. ראי מאמר. אפשר לגלגל את המקל האמצעי על שני המקלות ולהקפיץ למעלה ולתפוס. מאוד מומלץ.

1WonderWoman1

New member
מצאתי אתר...

שיש בו הסברים על כל מיני טריקים וגם בחלקם אנימציות...

macman

New member
ברוכה הבאה....

כל הכבוד על התמונות... אנחנו נוסיף אותן למאגרים
תודה...

THE CORRS 1

New member
קוראים לזה דיאבלו

מוכרים את זה בהפנינג אבל אותי מכל הדברים זה כמעט הכי מעצבן

למעלה