שאלנות|

ילדותי

New member
שאלנות|../images/Emo39.gif

היי בנות... טיפול ההפריה האחרון שלי היה ב - 13/04/04 (לצערי הוא נכשל כמו רבים לפניו) והוא כלל כחודש לפני זריקת דקא ארוך. שאלתי היא כמה ארוכה היא השפעת הדקא (כי מאז חוץ מדימום מועט מס' ימים מאז התשובה השלילית) לא קיבלתי מחזור, וכאמור אנו רוצים לשוב וקיים מחזור הפשרה, אך הרופא טען שיש להמתין לקבלת המחזור ואז לדבר עימו. בקיצור (אני לא מאמינה שאני ממתינה לו) אבל מתי אקבל כבר מחזור???

מם 1971

New member
השפעת הדקא

לאחר המחזור הראשון אותו את מקבלת לאחר הטיפול שנכשל ההשפעה יכולה להמשיך בין חודשים לארבעה חודשים. חשוב שתדעי כי אין צורך להמתין בין טיפול לטיפול וזה תלוי בהחלטת הרופא. יש רופאים שממשיכים לטיפול הבא ישר עם קבלת השלילי את הרי בין כה נמצאת בדיכוי... דרך אגב ,אני בזמנו המתנתי יותר משלושה חודשים למחזור.

sab sab

New member
הוא יכול לעקב מחזור עד 3 חודשים../images/Emo10.gif

וגם כן לשגע כל אדם שפוי
בקיצור, ס-ב-ל-נ-ו-ת ברוכה הבאה לפורום ובהצלחה

מם 1971

New member
פרט נוסף

למרות השימוש בדקא הארוך, ישר לאחר קבלת המחזור שהגיע יומים לאחר התשובה השלילית נאמר לי להתחיל את מחזור הטיפולים החדש. יחד עם זה ,לי לא היו עוברים בהקפאה, כך שיכול להיות שיש שוני מסויים.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. דקה ארוך יכול לדכא אתה מערכת ההורמונלית במשך ימים עד חודשים. אם הדיכוי מתארך יותר מידי, אפשר להתחיל טיפול חדש על הדיכוי הקיים. במקרה של החזרת מוקפאים, תלוי מה הפרוטוקול המוצע. יתכן שאפשר להתחיל בעודך מדוכאת ויתכן שצריך לחכות, או לזרז בעזרת ארגסט. בהצלחה נועם

למעלה