תודה..והנה החלום:
בן דודה שלי נהרג בפעולת איבה, הוא היה קצין בצבא והוא נהרג לפני שנה וקצת היה לי תקופה לא קצרה שכל הזמן ההיתי חולמת שהוא קם לתחייה, אבל החלום הכי צלול שלי שאני הכי זוכרת זה שיום אחד ההיתי בבית שלו, ואמא שלו אומרת לי רדי למחסן להביא לי תפו"ד, אז ירדתי וראיתי שהיא לא קברה אותו, הוא שכב שם עם המדים שלו הדרגות מתחת לשולחן ואני עמדתי והסתכלתי עליו, וכשהיא ראתה שאני לא עולה היא ירדה, וראתה אותי עומדת ומסתכלת עליו ושתינו עמדנו ופתאום הוא התחיל לזוז, אז אני פחדתי ואמרתי לה, דודה בואי נלך הוא קם והיא אמרה לי לא מה פתאום זה הבן שלי והיא הלכה אליו ועזרה לו לקום וקראה בשם שלו. הוא קם ואני עמדתי בצד מפוחדת והתחלתי לבכות, והוא בא אליי ואמר לי, למה את בוכה, אני חי..ועניתי לו, לא יכול להיות אתה נהרגת..והוא אמר לי לא עכשיו הכל בסדר, אני רוצה לראות את אבא ואז אחותו ירדה למטה וחיבקה אותו, וכשעלינו למעלה לראות את אבא שלו, ראיתי דמות שזה כביכול אבא שלו, אבל זה לא היה האבא שאני מכירה.. ואז קמתי וראיתי שאני בוכה גם במציאות,קמתי לשטוף פנים. הייתה תקופה שההיתי חולמת המון שהוא קם לתחייה וכל כך התלהבתי מזה, הלכתי וסיפרתי לחברים שלו, עד שחלמתי שוב שהוא מת, ועוד פעם על ההלוויה שלו..(הרגשתי שהתלהבתי יותר מידיי..).. מה זה אומר?? סליחה על האורך ושבת שלום