שאלנות

night shadow1

New member
שאלנות ../images/Emo144.gif

אז שאלתי היא: סבתא שלי נפטרה לפני יותר משנה, וקרה לא פעם שאני חלמתי עליה, או שהיא הופיעה בחלום שלי ודיברה. האם זה הגיוני שרוחות יכולות לדבר אליך בחלום. יש הוכחות לזה

I am a freak

New member
לא סגור על זה

אם אתה פתוח מספיק- אני חושב שכן. אבל, אני הייתי מהמר על העובדה שחלמת את זה ואלו לא מסרים מסבתא. אם תרצה, תעלה לכאן את החלום ואפרש לך אותו. הפריק.

יא שוש אתה מפרש חלומות???

גם אני חלמתי על דוד שלי שנהרג, המון פעמים, אני יכולה לשלוח לך את החלום ותגיד לי מה אתה חושב?? תודה

I am a freak

New member
כמובן ../images/Emo13.gif

תעליח אותו לפורום ואני אשתדל לעשות כמיטב יכולתי. שבת שלום, שוש.

תודה..והנה החלום:

בן דודה שלי נהרג בפעולת איבה, הוא היה קצין בצבא והוא נהרג לפני שנה וקצת היה לי תקופה לא קצרה שכל הזמן ההיתי חולמת שהוא קם לתחייה, אבל החלום הכי צלול שלי שאני הכי זוכרת זה שיום אחד ההיתי בבית שלו, ואמא שלו אומרת לי רדי למחסן להביא לי תפו"ד, אז ירדתי וראיתי שהיא לא קברה אותו, הוא שכב שם עם המדים שלו הדרגות מתחת לשולחן ואני עמדתי והסתכלתי עליו, וכשהיא ראתה שאני לא עולה היא ירדה, וראתה אותי עומדת ומסתכלת עליו ושתינו עמדנו ופתאום הוא התחיל לזוז, אז אני פחדתי ואמרתי לה, דודה בואי נלך הוא קם והיא אמרה לי לא מה פתאום זה הבן שלי והיא הלכה אליו ועזרה לו לקום וקראה בשם שלו. הוא קם ואני עמדתי בצד מפוחדת והתחלתי לבכות, והוא בא אליי ואמר לי, למה את בוכה, אני חי..ועניתי לו, לא יכול להיות אתה נהרגת..והוא אמר לי לא עכשיו הכל בסדר, אני רוצה לראות את אבא ואז אחותו ירדה למטה וחיבקה אותו, וכשעלינו למעלה לראות את אבא שלו, ראיתי דמות שזה כביכול אבא שלו, אבל זה לא היה האבא שאני מכירה.. ואז קמתי וראיתי שאני בוכה גם במציאות,קמתי לשטוף פנים. הייתה תקופה שההיתי חולמת המון שהוא קם לתחייה וכל כך התלהבתי מזה, הלכתי וסיפרתי לחברים שלו, עד שחלמתי שוב שהוא מת, ועוד פעם על ההלוויה שלו..(הרגשתי שהתלהבתי יותר מידיי..).. מה זה אומר?? סליחה על האורך ושבת שלום

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif

רק, שאלה קטנה- כמה זמן אחרי המוות שלו את חלמת את החלום הזה
את יכולה להגיד בערך- תאריך מדוייק לא דרוש כאן. הפריק.

תשובה לשושי:

כמעט שנה אחרי..והשבוע הזה שחלמתי כל יום שהוא קם לתחייה היה בערך אחרי האזכרה של ה 11 חודשים אפשר לומר שבערך שנה ושוב תודה המשך יום טוב

I am a freak

New member
מצטער... ../images/Emo140.gif

לא ראיתי שהגבת. אני ממש ממש מצטער. עושה רושם שאת פשוט מתגעגעת. כנראה, המוות של הבחור [ז"ל] השפיע מאוד על המשפחה- ובאופן ישיר השפיע גם עליך. השפיע עד כדי כך שאת חולמת שהוא חוזר- שהמוות לא באמת קרה- כאילו מוחאת על התנהגות משפחתך ואומרת להם להפסיק לבכות ולעבור הלאה. שוב סליחה, הפריק.

הגעגועים והחוסר וודאות לגבי

מה שהלך שם ברגע שהוא נהרג הרגו אותי ועוד כמה שאלות קטנות כמו האם הוא סולח לי על משו שקרה לנו יש לציין שהרגשתי מאד טוב אח"כ, לא תקשרנו עם כוס או משו, פשוט הלכתי למישהי שרואה אותם, לא קראנו לו, הוא פשוט הגיע, הוא ידע שאני הולכת לתקשר איתו והוא נכנס יחד איתי, אני מאמינה שהיא אכן תקשרה איתו מכיוון שהיא אמרה לי דברים שרק הוא ואני ידענו. וזהו..

I am a freak

New member
אן כך- אני שמח בשבילך.

למרות שעדיין אי אפשר להיות בטוחים שהיא באמת מתקשרת- כי יש המון דרכים לדעת דברים שרק את ועוד מישהו יודעים עליהם. הפריק.

אה איזה בעסה..מה באמת???

כמו מה??קריאת מחשבות??האמת היא שאמרה לי דברים שאני אפילו לא ידעתי ואח"כ כשבררתי הם התגלו כנכונים.. מה עוד יכול להיות חוצ מקריאת מחשבות??

I am a freak

New member
חוץ מקריאת מחשבות../images/Emo35.gif

אני יכול לתת דוגמא אישית משלי וכך תביני את הכוונה. אני מכיר דיי הרבה תורות. אבל, בעבר לא הייתי בקיא בכולן [לא שעכשיו אני בקיא... בערך
] והדברים שהייתי אומר היו נכונים, אבל לא מדוייקים. כיום, פיתחתי את היכולת לשלב בין כל הדברים שאני יודע ולתת, ברוב המקרים, חוות דעת מדוייקת לגבי מה ששואלים אותי/מה שאני רוצה לדעת. אם תרצי לדעת את התורות שאני יודע- תבקשי. אם תרצי דוגמא כי לא הבנת או סתם כי את רוצה- בקשי גם כן
. הפריק.

למעלה