שאלן מפגש=]

below the bed

New member
שאלן מפגש=]

שעת הגעה :12 וחצי - 13 דרך הגעה :אבא דרך חזרה :אבא שעת חזרה : כנראה ב19 ציוד : אולי מצלמה. שתיה. אוכל כסף : 60 =\ חברים : שחף גיל: עוד מעט 14 שם: אייל תמונה(חובה): נו אתם ראיתם כבר..

l AdidAs l

New member
קיי ^^

שעת הגעה: 12 דרך הגעה: אוטובוס דרך חזרה: אוטובוס שעת חזרה: ממ..גם נראה לי בסביבות 7 ציוד: חע..כסף, מצלמה, פלא, שתיה, אולי איזה ממתקון כסף: *בשלבי סחיטה מאמא* חברים: אני בדד;[[ גיל: 14 וחצי [אני יותר גדולה מאייל
] תמונה: מימ..\= מסתכלת לי אל האופק..

below the bed

New member
נניט =]

השאלון הוא בשביל שאני אוכל להזהות כל אחד.. ואת יודעת .. טרמפים וכאלו ...

deadXend

New member
[:

שעת הגעה :11:16 דרך הגעה :רכבת ואבא דרך חזרה :גם שעת חזרה : לא ידוע ציוד : מצלמה.וכסף כסף : 200 חברים : בדד גיל: 14 שם: שירע

SPFAN

New member
שלי =)

למרות שאני לא רואה סיבה לדעת איך ומתי מגיעים... לא משנה שעת הגעה : 12 דרך הגעה :אבא דרך חזרה :אבא שעת חזרה : נראה ציוד : רק כסף... ואולי מצלמה, אבל היא בינתיים בתיקון כסף : תלוי כמה נחמדים ההורים שלי ירגישו חברים : תכננתי לבוא עם מישהו... אבל כולם נטשו אותי =( אז לבד גיל: עוד חודשיים 14 שם: יונתן תמונה(חובה): וותרו, וותרו

נו טוב...

שעת הגעה : לא בדיוק יודעת... אני אהיה בהתחלה במפגש ג"ש.. =\ דרך הגעה :אוטובוס [63
] דרך חזרה :אוטובוס שעת חזרה : שבע, שש.. ציוד : מצלמה.. כסף.. תיק.. מתנה למישי מיוחדת :] וכל השיט הזה.. כסף : have no idea חברים : -- גיל: 13 שם: קתרין תמונה(חובה): =\ נראה לי זאת התמונה הנורמלית היחידה.. *מירה*

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

שעת הגעה :רבע ל12 ככע... דרך הגעה :אוטובוס.. דרך חזרה :אמא שעת חזרה : 3 ציוד : פאלפון...וכסף..וזיהו.. כסף : 50 שקל חברים : לבד גיל: 13 ו10 חודשים.. שם:שחר/שוחי/שוחע.. תמונה:...להלהל לא צריך

Just TalTi

New member
הממ אני :)

שעת הגעה: 12:05. מה.. לפי הרכבת דרך הגעה : רכבת דרך חזרה : רכבת, כנראה שעת חזרה : לאדעת
ציוד : כסף, מצלמה, שתייה, ואולי אוכל. בגדים וכאלה עליי
כסף : הממ.. לאדעת חברים : אין לי
גיל: 15.5 וחצי. מה, כולם כתבו את הגיל המדוייק :( שם: טלי תמונה(חובה): תראו אותי מחר

sp rock

New member
עונה...

שעת הגעה:12-12:30 דרך הגעה: אוטובוס דרך חזרה : לא יודעת שעת חזרה: עד הסוף נראה לי ציוד: מים כסף כסף: עוד לא יודעת חברים: ואל ולרי ומירה גיל:14.7 שם : ליאת תמונה: אין.....

למעלה