מלמל*
א אורטל לאב דון New member 29/4/06 #37 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חוחוחו זה לא יצליח לך
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חוחוחו זה לא יצליח לך
D dollzy New member 29/4/06 #25 עכשיו נתתי את הקישור לאורטל ונראה מה היא תגיד! אורטל נכון זאת לא תמונה יפה ואני לא יודעת לחייך??
א אורטל לאב דון New member 29/4/06 #27 בונא'ה את השגעת?!?!??@!# ניראה לי השחה עם אדית חירפנה אותך מוות!!!!!11 תיסתכלי איזו מהממת את! את כ"כ יפה! את כוסית
בונא'ה את השגעת?!?!??@!# ניראה לי השחה עם אדית חירפנה אותך מוות!!!!!11 תיסתכלי איזו מהממת את! את כ"כ יפה! את כוסית
D dollzy New member 29/4/06 #30 נראה לי שדווקא אותך.. אין לי מושג מה אתן רוצות.. יש לי לפעמים תמונות טובות אבל אלה לא אחת מהן.. איפה חן שתעזור לי
נראה לי שדווקא אותך.. אין לי מושג מה אתן רוצות.. יש לי לפעמים תמונות טובות אבל אלה לא אחת מהן.. איפה חן שתעזור לי
D dollzy New member 29/4/06 #34 רוצה שקל?../images/Emo6.gif חחח עכשיו אני אראה לך תמונות נחמדות.. (אבל לא יותר)
א אורטל לאב דון New member 29/4/06 #40 חצופה ../images/Emo46.gif וביקי אני אגנוב ממנה את השקל והוא יגיע אלייך
K KiShKooSh New member 29/4/06 #41 ואיי תודה מותק../images/Emo8.gif אפשר לקבל אותו ב 2 חצאים עם הברון דה רוטשילד על הגב ?< (פשוט מצאתי חצי שקל מיוחד<הם דיי נדירים>) היה לי גם פעם שקל מיוחד וכמובן ה 5 ו 10 שיש הרבה
ואיי תודה מותק../images/Emo8.gif אפשר לקבל אותו ב 2 חצאים עם הברון דה רוטשילד על הגב ?< (פשוט מצאתי חצי שקל מיוחד<הם דיי נדירים>) היה לי גם פעם שקל מיוחד וכמובן ה 5 ו 10 שיש הרבה
S S t r a w b e e r Y New member 29/4/06 #11 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני אסתי, בת 14, מבת-ים. תהני
L LoveGirl14 New member 29/4/06 #15 חחחח אני רואה ש.. דורין עושה פה קומבינות מביאה את כולן לפה אחלה פורום=] אחלה בנות=] דינוש נממ אל תשכחי לשאול את דוד שלך כןן??=|
חחחח אני רואה ש.. דורין עושה פה קומבינות מביאה את כולן לפה אחלה פורום=] אחלה בנות=] דינוש נממ אל תשכחי לשאול את דוד שלך כןן??=|