שאלללום!

שאלללום!

אז ככה...הייתי בטיול של שבוע..וכל השבוע לא יצא לי לראות מיכאלה ולא היה מי שיקליט לי תשידורים חוזרים בשישי.. אז בבקשה ממכם..תכתבו לי תדברים החשובים שקרו בשבוע שעבר..אני בכלל לא מכורה:) תודה לי

ירדנדן...

יש לי שאלה וזה לא בציניות ברצינות... מזה משנה שאתם נגד ספויילרים, ספויילרים זה מה שיקרה לא מה שקרה... דרך אגב מאמוש, אהבתי את החתימה...

אמממ..זה לא ממש משנה מה שקרה כי

אם את ראית עכשיו את הפרקים זה לא משנהה.. כי זה לא חשוב מה שקרה.. כי ראית כבר את ההמשך..

חחח איזה אנשים נחמדים פה../images/Emo3.gif

נו ספרו בערך...כי יש דברים שאני מתקשה להבין

אוקיי מאמוש...

אממ אני יספר לך ואת תגידי אם את רוצה עוד משו... גיא המושלם קרע את ההסכם ממון כי הוא חשב שמיכאלה עצובה וכועסת בגלל זה... ואז הם שכבו והוא הרגיש בהבדל... אממ משה ודורין החליטו לעזוב ת'ארץ וגיא אמר להם שרענן יכול לסדר להם דרכונים מזויפים. בן בא למיה ואמר לה שהוא אוהב אותה ואז בדיוק נכנס צוף בעעעע נגה נתנה לאחים כהן את התוכנה. גרשון בא לאיים על גיא ולהגיד לו שהוא עדיין חייב לו כסף כי את החוב כיסה משה ולא הוא... ואז גרשון אומר שיש לו דרך אחת להיפטר מהחוב- להגיד לו איפה דורין ומשה... מקווה שעזרתי...

סבבה מותק..רק דבר אחד..

ראיתי ביום ראשון תשדור חוזר..שאסי דברה עם הכרית.. והיא אמרה לכרית שהיא מאומצת..מאיפה היא יודעת את זה?!

yoooni

New member
תקצירי כל הפרקים ששודרו כאן:

פה מסודר לפי שבועות ותאריכים
תהני

למעלה