שאללה

sanana1

New member
שאללה

נכון אנחנו רואים ב הרבה תמונות תמונות של צ'אד עם מעריצות?!?! אז השאלה היא.. איך לעזעזאל אין פגשו את צ'אד?!? סתאם הלכו באמריקה וראו אותו.1.1 חוץ מזה אחותי גרה בארצות הברית ובעזרת השם אני יטוס לשם בחופש הגדול.. הלוואי עליי להיפגש עם צ'אד וביגלל זה שאלתי את השאלה הזו חח כי אני מתה לראות אותו שם באמריקה..

כן,

רק שאנחנו זוכחים פרק קטן ולא חשוב.. אמריקה היא מדינה מה זה קטנההה, כל מקום שאת הולכת את רואה את כל העולם! נו באמת..:-\

Charmed Gal

New member
לא, אבל...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

יש דרכים, ואני מדבר מניסיון(בערך
). אני רציתי מאד לראות את כוכבות "מכושפות" אז כשהייתי בלוס אנג'לס בחופש הלכתי לסט הצילומים וקיר מפגר הפריד ביני לביניהן כי לא נתנו לי בשום פנים ואופן להכנס לתוך הסט שלהם בזמן שהבנות שם ומצלמים. למרות שהראתי להם את כל הדברי מכושפות שלי ומהדריך סיור שלי היה נחמד, אבל האנשים שעושים את ההחלטות לא נתנו לי. אבל אי אפשר לומר שלא הייתי קרוב. חוץ מזה, כל הבוקר, לפני השעה של הסיור, חיכיתי ליד השער לבנות שיגיעו אבל טעיתי בשער ובגלל זה לא הצלחתי ויום לשעבר, אחרי הסיו שכבר ידעתי איפה הסט שלהן ואיזה שער הכי קרוב ומננו הן נכנסות, כבר הייתי בלאס וגאס.
אבל אם לא, הייתי פשוט מחכה למחרת בשער הנכון ורואה אותן. למה לא? ויכול להיות, ואני לא רוצה להשמע שוביניסט או משו כי אני האחרון בעולם, אבל אני גם בן, בן 18 וכנראה לא רצו לתת לי להכנס לסט. אבל לכו תדעו אם לא הייתי בת והייתי בוכה לא היו נותנים לי... בקטעים האלה, מה לעשות, זה לפעמים ייתרון להיות בת.
כך שאם יודעים איפה לחפש, אפשר לפגוש את הכוכבים. השאלה אם יודעים איפה לחפש.

sanana1

New member
אייזהה

איזה רעות כולה שאלתי שאלה מה קרה את לא יכולה לענות עלייה כמו בנאדם?!

תמריקי

New member
אם יש לך..

פרוטקציות כאילו לאחותך שם...היא מכירה את השומר של הסט אז את יכולה להיכנס בלי בעיה..אבל רק ככה..אם כל מי שרצה יכל להיכנס לא היו לו מעריצות וגם לא סדרות כי כל היום היו באים לבקר אותו ולהפריע לצילומים...

למעלה